Veronica magazine

Veronica magazine

3.7 reviewscore • 6 reviews
A

Veronica magazine vroeger en nu

Vroeger was de Veronica Magazine echt het blad waar je op zondagavond in ging kijken om te zien wat er voor leuke programma’s en films op zouden komen die week er na.
Ik weet nog dat ik dit dan omcirkelde of markeerde met een stift.
Tegenwoordig kijk ik gewoon op de tv zelf wat er op is of ik kijk wat terug wat er al op is geweest, dus iets als een Veronica magazine is nu totaal niet meer van toegevoegde waarde.
Best jammer eigenlijk, want zoals het toen was, was het eigenlijk prima en dat terwijl je je het nu niet meer kunt voorstellen dat het ooit zo simpel was allemaal.

Albert 2 aug 2020
Reageer
J

Veel televisie kijken

Ik denk dat we de laatste weken allemaal een stuk meer televisie hebben gekeken dan anders en dan natuurlijk voor al het journaal met het laatste nieuws en de laatste ontwikkelingen betreft het Corona virus.
Dus dan heb je alsnog niet-beeldend veel aan de Veronica magazine, ik gebruik dit blad überhaupt niet voor het uitzoeken van programma’s maar lees het gewoon omdat ik het leuk vind

Jules 26 mrt 2020
Reageer
V

Veronica magazine beoordeling

Wat gaat er nou boven ouderwets en lekker ontspannen een tijdschriftje lezen.
En één van mijn favorieten is en blijft dan toch de Veronica magazine, dan kan ik het lezen van leuke feiten afwisselen met het kijken wat er die week op televisie komt.
En wat kost zo’n abonnementjes hierop nou, bijna niets, dus dat is het in mijn ogen zeker wel waard.

Victor 23 mrt 2020
Reageer
R

Veronica magazine leuk blad

Ik vind de Veronica magazine een leuk blad om te lezen maar ik vind niet dat het voor televisie gebruik nog veel toegevoegde waarde heeft.
Wat er op is dat zoekt men tegenwoordig allemaal op de tv op of desnoods op internet.
Maar toch zeg ik het abonnement hiervan nog niet op, omdat ik het ook gewoon een leuk blad vind om te lezen.

Ruud 21 mrt 2020
Reageer
K

Veronica magazine oude stempel

Ik ben nog van de oude stempel, dus als ik wil weten wat er die dag op televisie is dan pak ik nog de veronica magazine er bij en daar zoek ik het in op. Iedere week kijk ik welke leuke films er op zijn en die markeer ik dan met een stift, dit is voor mij ook altijd even een ontspanmomentje en ik weet dat je tegenwoordig alles online kunt vinden en het ook terug kunt kijken op de televisie, maar ik vind het gewoon fijn op deze manier. En daarbij heb je zoals Myrthe ook al zegt, allerlei leuke bijkomstigheden in de Veronica magazine staan, zowel uit de showbizz als andere bijzonderheden.

Karin 13 feb 2020
Reageer
M

Jeugdsentiment Veronica magazine

De Veronica magazine is voor mij een beetje jeugdsentiment. Ik weet nog dat ik altijd niet kon wachten totdat de nieuwste editie op de mat lag, mijn ouders waren altijd abonnee. Niet eens voor wat er op tv was, hoewel ik dat daarna ook heel goed bestudeerde en dan vooral welke films er op waren. Maar vooral de nieuwtjes over de beroemdheden die er altijd in stonden, vond ik als puber ontzettend interessant! Dus ik denk altijd met een glimlach terug aan deze periode als ik de Veronica magazine ergens zie liggen. Ik denk dat zoiets tegenwoordig wat overbodig is geworden helaas. Maar ja, zo gaat dat met de tijd, oude dingen worden overbodig en nieuwe dingen worden er uitgevonden.

Myrthe 7 jan 2020
Reageer
Beste magazines en kranten

Dit zijn de beste magazines en kranten van februari 2023.

Over Veronica magazine