Veluwecamping 't Schinkel

Veluwecamping 't Schinkel

4.1 reviewscore • 10 reviews
F

Een topverblijf bij 't Schinkel

Deze zomer heb ik met mijn gezin twee weken doorgebracht op camping 't Schinkel, en ik kan niet anders zeggen dan dat het een fantastische ervaring was. De camping is uitermate kindvriendelijk met een animatieprogramma dat onze kinderen volledig in beslag nam. Het sanitair was opvallend schoon en nieuw, wat zeker bijdraagt aan een zorgeloos verblijf. Ondanks onze plannen om de omgeving te verkennen, bleven we voornamelijk op de camping vanwege de aantrekkingskracht van het zwembad op de kinderen. Gezien onze geweldige ervaring, staat het vast dat we volgend jaar terugkeren naar 't Schinkel.

FA 27 nov 2023
Reageer
G

Verrukkelijke vakantie

Camping 't Schinkel heeft mijn hart gestolen met zijn prachtige ligging aan de rand van de Veluwse bossen. Het sanitairgebouw is nieuw, modern en was een lust voor het oog, wat ik zeer waardeerde tijdens ons verblijf. Het zwembad met de glijbaan en de speeltuinen maakten het verblijf voor mijn kinderen onvergetelijk. Ik ben onder de indruk van de netheid en de faciliteiten die de camping biedt. We kijken ernaar uit om onze tent hier volgend jaar weer op te slaan.

Gerard3 9 okt 2023
Reageer
I

Teleurgesteld

Mijn partner en ik keken uit naar ons verblijf op 't Schinkel, maar helaas viel het tegen door het slechte onderhoud van de faciliteiten. Het sanitair aan de achterkant van de camping was in erbarmelijke staat, en we stonden letterlijk in ons eigen afwaswater. De douches hadden een dringende ontkalking nodig. Het was zeer frustrerend om te zien dat de receptie maar beperkt open was en dat aan het einde van september essentiële voorzieningen zoals damesdouches en toiletten gesloten waren. Dit verblijf was helaas niet wat we ervan verwacht hadden.

Ivar en Sanne 4 okt 2023
Reageer
F

Rustig maar gebrek aan levendigheid

Ons korte verblijf in een drakenei op 't Schinkel was op zich aangenaam, maar de nachten waren oncomfortabel warm door het gebrek aan ventilatiemogelijkheden. Het gesloten restaurant en de beperkte openingstijden van de snackbar droegen bij aan een sfeer die wat levendigheid miste. Hoewel de locatie tussen het zwembad en de binnenspeeltuin ideaal was, voelde het door de gesloten faciliteiten alsof er iets ontbrak aan de campingervaring. Voor een kort verblijf was het prima, maar mijn verwachtingen waren hoger.

Familie Jaars 3 sep 2023
Reageer
R

Mooie omgeving, voorziening mag iets beter

De camping ligt prachtig in een mooie omgeving, maar helaas voldeed het niet aan de beloftes van de website. Het onderhoud liet te wensen over en de afstand naar de sanitairgebouwen was, afhankelijk van je plek, aanzienlijk. De betaalde WiFi was bijna onbruikbaar, wat een teleurstelling was. Het zwembad en de glijbaan waren wel aangenaam, ondanks het frisse water. De beperkte openingstijden van de snackbar deden af aan het gevoel van gastvrijheid. Als je zonder hoge verwachtingen komt, kun je hier een fijne tijd hebben.

Rustzoekers 25 aug 2023
Reageer
K

De hardwerkende beheerders zijn top!

Ons verblijf op de camping werd onvergetelijk gemaakt door de toewijding van de twee campingbeheerders. Hun harde werk en veelzijdigheid, van het beheren van de receptie tot het onderhouden van het sanitair, waren bewonderenswaardig. Hun inspanningen zorgden ervoor dat we een geweldige tijd hadden. Hun vriendelijkheid en hulpvaardigheid maakten onze kampeerervaring bijzonder aangenaam. Wij waarderen dit echt super veel!

Kars 4 aug 2023
Reageer
F

Genoten van moderne voorzieningen

Onze ervaring op deze camping was zeer positief, mede dankzij het prachtige nieuwe toiletgebouw en de mooie zwemfaciliteiten. De omgeving nodigt uit tot uitgebreide fietstochten, en het geluk van goede WiFi-ontvangst was een bonus. De camping biedt een perfecte combinatie van natuur en comfort, waardoor we zeker overwegen om terug te keren in een volgende v akantie

FritsW 19 jul 2023
Reageer
A

Een rustige autovrije camping voor iedereen

Ons verblijf op deze autovrije camping was een genot, met de mogelijkheid tot prachtige fietstochten direct vanaf de camping. De autovrije status draagt bij aan de rust, hoewel dit voor minder mobiele gasten een uitdaging kan zijn. De faciliteiten en de ligging in een van Nederlands mooiste natuurgebieden maken dit een aanbevolen bestemming voor natuurliefhebbers.

A H 4 jul 2023
Reageer
H

Ontspannen verblijf met ruime plaatsen

We hebben genoten van een super verblijf op deze camping met ruime en comfortabele plaatsen. Hoewel we het zwembad en de eetgelegenheid niet konden ervaren vanwege onderhoud en beperkt personeel, bood de nabijheid van Landal de Miggelenberg een prima alternatief voor eten. De rust en de voorzieningen op de camping maken dat we zeker terug willen komen, ondanks het zwakke WiFi-signaal.

Harrie en kids 4 mei 2023
Reageer
G

Top kamperen in Hoenderloo

De gastvrijheid van de campingbeheerder en zijn vrouw maakte ons verblijf extra speciaal. De goed onderhouden faciliteiten, waaronder het toiletgebouw en de speelgelegenheden voor kinderen, zorgden voor een comfortabel verblijf. De ligging van de camping biedt uitstekende mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten in de omgeving. Deze camping is een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de Veluwse natuur en nabijgelegen attracties, wat ons verblijf onvergetelijk maakte.

Grien 6 okt 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Hoenderloo.

Over Veluwecamping 't Schinkel

Veluwecamping 't Schinkel is gelegen te Miggelenbergweg 60 in Hoenderloo, een ideale bestemming op de Veluwe voor gezinnen en natuurliefhebbers. Dit kindvriendelijke campingpark biedt diverse accommodaties, waaronder unieke DrakenEieren voor een bijzondere overnachting, comfortabele bungalows en ruime kampeerplaatsen. Het park staat bekend als een "Kinderkoninkrijk", met uitgebreide faciliteiten en activiteiten voor kinderen, zoals een zwembad met waterglijbaan en een recreatieprogramma. De omgeving van de camping leent zich uitstekend voor het verkennen van de Veluwe, met tal van mogelijkheden voor wandelen, fietsen en het bezoeken van nabijgelegen attracties.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Hoenderloo, Gelderland
  • https://www.hetschinkel.nl
  • info@hetschinkel.nl