Vakantiepark Zonnetij

Vakantiepark Zonnetij

4.4 reviewscore • 10 reviews
A

Een mismatch met Verwachtingen

Onze recente escapade naar dit vakantiepark bracht een golf van gemengde gevoelens. Het huisje was zeker acceptabel, en de omgeving bood een esthetisch genot voor de zintuigen. Echter, onze hoopvolle verwachtingen voor het park zelf waren niet helemaal vervuld. De receptie bleek een zeldzaamheid te zijn, en het afgesloten terras had iets melancholieks. Het schijnt dat beloofde hoogtepunten, zoals de gedroomde barbecue-avonden en enkele gepassioneerde paardrij-uitjes, dun gezaaid waren. Dit in contrast met de vurige beloften op hun website. De ontbrekende wasmachine was als een stekende doorn in een overigens mooie rozentuin.

Anne 14 aug 2022
Reageer
R

Stilte in de natuur

Het park bleek een oase van kalmte, gelegen te midden van de wonderschone natuur. Onze schuilplaats bood een zeker comfort, al schoten sommige bedden helaas tekort. Desondanks werden we ondergedompeld in een serene atmosfeer, ver weg van het alledaagse rumoer. We hebben hier heerlijk genoten en komen zeker terug om weg te komen van alle drukte.

Ruben 12 okt 2020
Reageer
L

Onvergetelijk samenzijn met vriendinnen

Een onvergetelijke ontsnapping met mijn vriendinnen bracht ons naar vakantiehuis De Vink. Een magistraal toevluchtsoord, doordrenkt van elegantie en functionaliteit, bood ons een verkwikkende ervaring. De aanwezigheid van twee badkamers en de zachtheid van de bedden versterkten het comfort. We werden betoverd door de nachtelijke stilte aan de rand van het bos, waar slechts het lied van uilen onze dromen begeleidde. Overdag gaven we ons over aan het rijke paardrijden in de weelderige bossen en op de uitgestrekte heidevelden. De paarden, vriendelijk en behendig, deden ons hart sneller kloppen. Het magische samenspel tussen mens en paard gaf een diepgaande betekenis aan ons samenzijn. Een gouden herinnering om te koesteren.

Lisa 3 okt 2020
Reageer
M

Betoverende glamping ervaring

Een kort, maar verbluffend uitje bracht ons naar de betoverende pipowagen. Onze kinderen waren begeesterd door het charmante koepeltentje naast ons onderkomen. De dagen begonnen met een verfrissende schaduw op de veranda en eindigden met de warme gloed van kaarsen. Een ware glamping ervaring, waarin de natuurlijke pracht ons omhelsde.

Marloes 21 aug 2020
Reageer
M

Terug naar de rust van Zonnetij

In de vertrouwde omarming van de natuur vonden we wederom onze weg naar Zonnetij. Een idyllisch park, verscholen aan de rand van het prachtige natuurgebied, nodigde ons uit tot een moment van reflectie en vernieuwing. Het was als thuiskomen, een gevoel van opgeluchte ademhaling temidden van de drukte van alledag. Wandelingen, fietstochten, en simpelweg genieten van de omgevingsgeluiden, het waren de voedingsstoffen voor onze ziel. Een welkome ontsnapping aan de hectiek van het moderne leven.

Maarten 21 nov 2018
Reageer
D

Jaarlijks toevluchtsoord van rust

Elk jaar begroeten we de herfst met een kampeerweekend op Zonnetij. De ongerepte charme van deze plek geeft ons de ruimte om te vertragen, te ontspannen en onze batterijen op te laden. Fietsend door schilderachtige landschappen en pittoreske dorpjes ervaren we een gevoel van bevrijding. De uitbaters begroeten ons met warmte en zorgen voor een omgeving waarin we volledig kunnen opgaan in de natuur.

Daan 18 nov 2018
Reageer
S

Een schilderachtige ontdekking

Een betoverende omgeving, doordrenkt met natuurlijke schoonheid, wachtte op ons. We hebben hier heerlijk genoten! We werden verwelkomd met heerlijke traktaties en een genot voor de smaakpapillen. Hoewel de accommodatie aantrekkelijk was, waren er enkele verbeterpunten die de algehele ervaring konden versterken. Toch een nieuwe ontdekking en zeker een goede.

Sanne 10 nov 2018
Reageer
T

Passie voor paarden en plezier

Een langdurige liefde voor deze plek wordt elk jaar weer gevoed door onze passie voor paarden. Het is een betoverend toevluchtsoord waar paardenliefhebbers van alle leeftijden samenkomen om te genieten van de magie van het rijden. De buitenritten door weelderige landschappen zijn als een dans met de natuur. De eigenaren delen hun vriendelijkheid en gastvrijheid met iedereen, en het voelt als een familiebijeenkomst. Een glimlach siert ons gezicht terwijl we ons tegoed doen aan een ijsje op het terras, omringd door gelijkgestemde zielen.

Thijs 28 mei 2018
Reageer
E

Natuurlijke schoonheid

De serene bosrijke omgeving bood een rustgevend contrast met ons dagelijks bestaan. Hoewel onze verwachtingen voor accommodatie niet volledig werden vervuld, was de moderne inrichting enigszins teleurstellend. Het was alsof er iets ontbrak dat de algehele ervaring compleet had kunnen maken. Voor anderen is dit misschien heel leuk en het is ook geen slechte plek, maar voor ons wat het niet helemaal top.

Eva 20 jan 2018
Reageer
T

Een samensmelting van rust en avontuur

De zomerzon leidde ons naar een betoverende camping, waar de krachtige band tussen mens en paard ons begroette. De vreugde van paardrijden vermengde zich met de rustgevende geluiden van de natuur. De paarden werden liefdevol verzorgd en stonden klaar voor buitenritten en avonturen. De omgeving nodigde uit tot verkennen, en de vriendelijke eigenaren maakten ons verblijf extra speciaal. Onder het genot van koffie en ijs genoten we van elkaars gezelschap op het terras. Een verkwikkende duik in het nabijgelegen buitenzwembad zorgde voor de perfecte verkoeling. Het was een samensmelting van rust en avontuur die ons hart vervulde met blijdschap en tevredenheid.

Timo 20 jun 2017
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Dwingeloo.

Over Vakantiepark Zonnetij

Vakantiepark Zonnetij is gelegen te Lhee 88A in Dwingeloo. De accommodaties op Vakantiepark Zonnetij variëren van gezellige bungalows tot comfortabele chalets, allemaal omgeven door groene natuur. De huisjes zijn goed uitgerust en voorzien van alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf. Het park zelf biedt een scala aan faciliteiten, waaronder een buitenzwembad, een speeltuin en sportvelden. Je kunt hier heerlijk ontspannen, zwemmen of genieten van een gezellige barbecue met familie en vrienden. Vakantiepark Zonnetij straalt een vriendelijke en warme sfeer uit, mede dankzij het gastvrije personeel. Het is de perfecte plek om te genieten van quality time met je dierbaren en te ontspannen te midden van de natuurlijke pracht van Drenthe. De omgeving biedt volop mogelijkheden voor buitenactiviteiten, zoals wandelen en fietsen door de omliggende bossen en velden. Het nabijgelegen dorpje Exloo heeft charmante winkeltjes en restaurants, en je kunt ook de hunebedden in de buurt verkennen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Dwingeloo, Drenthe
  • https://vakantie-naar-drenthe.nl
  • info@vakantieparkzonnetij.nl