Vakantiepark Witterzomer

Vakantiepark Witterzomer

3.6 reviewscore • 10 reviews
A

Slechte ervaring

Het park straalde een aantrekkelijke sfeer uit, maar mijn ervaring werd getemperd door onaangename interacties met het personeel, vooral met Manon. De behandeling liet veel te wensen over en sommige medewerkers bleken ook niet bepaald vriendelijk. Een man op een driewieler vertoonde een neerbuigende houding die niet goed viel. Helaas waren enkele faciliteiten een teleurstelling. De speeltuinen bij de chalets waren verouderd en niet erg veilig. Het beloofde wifi-bereik bleek in de praktijk erg zwak, en dat voor een 5-sterren park. Bewegen op het terrein vereiste constante alertheid vanwege de drukte en onoplettende kinderen. Het park heeft zeker potentie, maar verbeteringen zijn noodzakelijk in termen van klantenservice en faciliteiten. De ervaring viel tegen in vergelijking met de verwachtingen.

Annelies 1 sep 2022
Reageer
J

Comfort en vertier

Mijn recente bezoek aan het park was overwegend prettig, hoewel er enkele aandachtspunten waren. Het nieuwe chalet waarin we verbleven bood aangename comfort, hoewel de matrassen iets te stevig waren. Helaas vertoonden de dekbedden en kussens tekenen van slijtage.

Gelukkig waren er ook hoogtepunten. SKIK indoor zorgde voor vermaak en het restaurant met terras was een aangename plek. Het park gaf een frisse indruk, ondanks enkele ruwe randjes.

De beperkte vuilnisfaciliteiten vormden wel een uitdaging, vooral voor gasten die verder weg verbleven. De toevoeging van een milieustraat zou een welkome aanvulling zijn. Al met al overweeg ik dit park voor toekomstige vakanties.

Jeroen 24 aug 2022
Reageer
P

Dubbele gevoelens

Mijn recente verblijf op de camping bracht gemengde emoties met zich mee. Hoewel er positieve punten waren, waren er ook enkele zorgen die mijn indruk kleurden. De sanitaire voorzieningen en het zwembad lieten tekenen van veroudering zien en hadden soms behoefte aan beter onderhoud. Het winkeltje opende laat en kampte met lege schappen tegen het einde van het seizoen. Het afhalen van eten vergde geduld. De animatie verbeterde naarmate het seizoen vorderde, maar liet in het begin te wensen over. Niettemin, er waren positieve aspecten, zoals de ruime kampeerplekken en het buitenbad dat ook geschikt was voor jongere kinderen. Ondanks enkele zorgen, beschouw ik deze camping als een mogelijke keuze voor families.

Peter 12 aug 2022
Reageer
S

Enkele minpuntjes

Mijn tweede bezoek aan de camping was een mix van plezier en kleine uitdagingen. De kampeerplekken boden ruimte voor gezinnen en het personeel was overwegend vriendelijk en behulpzaam. Helaas vertoonde het toiletgebouw tekenen van slijtage en had het meer aandacht kunnen gebruiken. Het zwembad was aangenaam, maar soms overvol gezien de capaciteit. De wifi-verbinding voldeed niet aan verwachtingen. Toch waren er ook positieve momenten, zoals de ruime kampeerplekken en het recreatiebad.

Saskia 10 aug 2022
Reageer
D

Enkele kritiekpunten maar heerlijke vakantie

De chaletaccommodatie was aangenaam, hoewel de matrassen aan de harde kant waren. Er waren echter enkele problemen met de dekbedden en kussens. SKIK indoor en het restaurant met terras boden vermaak en ontspanning. De ontvangst bij de receptie varieerde echter. Het gebrek aan adequate vuilnisvoorzieningen vormde een uitdaging, vooral voor gasten op afstand. Een milieustraat zou dit probleem kunnen verlichten.

Dennis 22 sep 2021
Reageer
M

Familievriendelijke bestemming

De kampeerplaatsen waren ruim en comfortabel, maar sommige sanitaire voorzieningen vertoonden tekenen van veroudering. Het horecagedeelte voldeed over het algemeen aan verwachtingen, maar er waren enkele tekortkomingen in het aanbod en de service. De wifi-verbinding was teleurstellend en voldeed niet aan de behoeften van gasten. Ondanks deze kritiekpunten, beschouw ik deze camping als een mogelijke keuze voor gezinsvakanties.

Marie 4 jul 2021
Reageer
J

Wel prima

De autoritaire houding van het personeel en het zwembandjesbeleid creëerden onnodige problemen. Hoewel sommige momenten positief waren, zoals de ruime kampeerplekken en het buitenbad, waren er voldoende zorgen om mijn indruk te beïnvloeden. Verbeteringen zijn nodig om een consistente en bevredigende ervaring te bieden. Al met al net een voldoende.

Joost 18 jun 2021
Reageer
E

Verbeteringen nodig

Mijn campingbezoek liet een wisselende indruk achter. Positief waren de ruime kampeerplekken en het buitenbad, maar de verouderde sanitaire voorzieningen, beperkend zwemtijdenbeleid, en zwakke wifi waren minpunten. Verbeteringen zijn nodig voor een betere ervaring. Maar al met al hebben we toch een fijne vakantie gehad en overwegen we nog eens te gaan.

Emma 10 mei 2021
Reageer
R

Geen 5-sterren

Mijn recente bezoek bracht enkele teleurstellingen met zich mee. Hoewel het park een aantrekkelijke uitstraling had, werden positieve aspecten overschaduwd door negatieve ervaringen. De interacties met het personeel, met name Manon, waren verre van vriendelijk en sommige medewerkers waren weinig gastvrij. Een man op een driewieler vertoonde onnodige autoriteit, wat ongemakkelijk was. Helaas voldeed een deel van de faciliteiten niet aan verwachtingen. De chaletspeeltuinen waren verouderd en soms onveilig. De wifi-verbinding was zwak en in contrast met de 5-sterrenstatus.

Rianne 5 mei 2021
Reageer
H

Genieten van de vakantie

Mijn verblijf op dit park was een waar genot voor het gezin, ondanks enkele kleine aandachtspunten. Ondanks de uitdagingen die de Covid-19-maatregelen met zich meebrachten, was het een geslaagd verblijf. Het personeel was vriendelijk en attent, en het park maakte indruk met de netheid en organisatie. Hoewel sommige speeltoestellen wat slijtage vertoonden, hadden de kinderen toch veel plezier. Het comfortabele safaritent bood een welverdiende rustplaats en was goed uitgerust. De algehele ervaring was positief en dit park staat hoog op mijn lijst voor toekomstige vakanties.

Henrieke 11 jun 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Assen.

Over Vakantiepark Witterzomer

Vakantiepark Witterzomer is gelegen te Witterzomer 7 in Assen. Op het park kun je vakantiehuizen, lodges, chaltes, hotelkamers en groepaccommodaties huren. Ook kun je je tent, camper of stacaravan op de camping plaatsen. Vakantiepark Witterzomer heeft een breed scala aan faciliteiten zoals een indoor speeltuin, een avonturenpad, een openluchtzwembad, bowlingbaan en een animatieteam. Er is een brasserie op het park aanwezig voor het eten, of een snackbar en afhaalmogelijkheden. Daarnaast kun je prachtige wandel- en fietstochten maken in de nabijgelegen natuur, zoals het Nationaal Park Drentsche Aa. Met de ligging nabij Assen zijn er ook vele uitstapjes mogelijk. Bezoek bijvoorbeeld het TT Circuit Assen, het Drents Museum of maak een mooie fietstocht langs de hunebedden in de omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Assen, Drenthe
  • https://www.witterzomer.nl
  • info@witterzomer.nl