Vakantiepark Slot Cranendonck

Vakantiepark Slot Cranendonck

3.5 reviewscore • 4 reviews
M

Voor de prijs prima

Mensen die klagen hebben vaak te hoge verwachtingen en houden niet voldoende rekening met de lage prijzen die worden aangeboden. De mobile homes staan op een open veld, dus als je op zoek bent naar privacy, moet je wellicht elders kijken. Dit is echter iets waar je vooraf rekening mee kunt houden. Over het algemeen zijn de mobile homes vrij nieuw en modern, maar wel aan de kleine kant. De mate van netheid verschilt per accommodatie, maar ze zijn over het algemeen niet extreem vies. Een doekje erdoorheen halen en de ramen openen, en na een paar uur is het meestal prima te doen. De meeste mensen zullen deze accommodaties boeken voor een paar honderd euro (via aanbiedingen), en daarmee rekening houdend is het meer dan voldoende. Meneer Gillis kan er dan niet veel aan verdienen, want de prijs is inclusief energie en alle faciliteiten. De normale prijs van ongeveer €500 tot €600 voor een week verblijf in een mobile home is echter te hoog en dan mag je meer verwachten. De ene receptionist is vriendelijker dan de ander en het binnenzwembad voelt niet helemaal schoon aan.

Mw Nouta 21 jul 2022
Reageer
F

Prima vakantie gehad

We hebben een prima weekend gehad in de stacaravan en we vonden dat de prijs-kwaliteitverhouding goed was. Gezien het feit dat we niet veel geld hadden uitgegeven, konden we geen superluxe accommodatie verwachten. De stacaravan was echter prima schoon en het campingwinkeltje was leuk om te bezoeken. Het was wel jammer dat de horeca vaak dicht was, waardoor ook de binnenspeeltuin gesloten was. Ook vonden we het peuterbadje in het zwembad erg saai. Gelukkig was het personeel snel bereid om eventuele problemen op te lossen wanneer we iets aan te merken hadden.

Familie Donders 28 mei 2022
Reageer
R

Slechte hygiene

We staan nu al 10 jaar in het voorseizoen op deze camping, maar we zijn teleurgesteld over de hygiëne van het sanitair en het zwembad, die nog nooit zo slecht is geweest. De veldjes zijn niet opnieuw ingezaaid en erg hobbelig, wat een nadelige invloed heeft op ons verblijf. Bovendien lijkt het zwembad veel te klein te zijn geworden sinds de toevoeging van de nieuwe Mobile Homes, terwijl we wel hetzelfde tarief blijven betalen. Het lijkt erop dat het motto van de camping "Massa is Kassa" is, maar helaas zijn de meeste gasten al vertrokken. Het is jammer dat de camping niet meer de kwaliteit biedt die het eerder wel had.

Roelofsen 28 apr 2022
Reageer
I

Geweldig personeel

We begrijpen de klachten van andere mensen over de chalets, maar we vinden dat de prijs-kwaliteitverhouding goed was en we hebben ons er zeker niet aan gestoord. We zijn over het algemeen zeer tevreden met onze ervaring. Het leuke personeel, met name Ilooon, Koen Kampioen en Sem Dekbed, heeft hier zeker aan bijgedragen. Hun vriendelijkheid en behulpzaamheid maakten ons verblijf nog aangenamer.

Indi Kraak 16 apr 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Soerendonk.

Over Vakantiepark Slot Cranendonck

Vakantiepark Slot Cranendonck, gelegen aan Strijperdijk 9 te Soerendonk, is een Oostappen vakantiepark waar je Noord-Brabant kan ontdekken. Huisdieren zijn welkom. Er is een binnenzwembad, buitenzwembad met ligweide, visvijver, meerdere sport-en spelfaciliteiten binnen, restaurant, cafetaria, campingwinkel voor je dagelijkse boodschappen met ovenverse broodjes en je kan heerlijk wandelen in het natuurgebied van de Nederlandse Kempen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Soerendonk, Noord-Brabant
  • https://www.oostappenvakantieparken.nl/slot-cranendonck
  • receptie@vakantieparkslotcranendonck.nl