Vakantiepark Molke

Vakantiepark Molke

3.4 reviewscore • 10 reviews
T

Geweldige vakantie ervaring

Onlangs teruggekeerd van een fantastisch en prachtig verblijf op dit park. Het park is gelegen in een schitterende omgeving met veel groen en aan de oevers van de Regge. Het is een fraai park met een aangename en gezellige sfeer. De campingwinkel is mooi en de kampeerplekken zijn ruim opgezet. Kortom, een heerlijk park om naartoe te gaan. We hebben hier al voor de dertiende keer verbleven en elke keer zien we weer veranderingen waardoor het leuk blijft om terug te komen. We hopen zeker nog eens terug te keren.

Timo de Boer 8 jul 2023
Reageer
M

Niet 5 sterren waardig

Wij hadden privé sanitair bij onze campingplaats. Deze is verouderd.

Algehele indruk park;
- slechte verzakte bestrating
- dode begroeiing, tussen campingplekken in. Heggen zijn bruin.
- gras is niet mooi onderhouden, veel kale plekken.
- verschillende plekken op park verwaarloosd en slordig.
- snackbar stinkt, vliegen achter menukaart aan de muur, ijsjes wat al ontdooid is geweest, etc..
- terras is vies, drinkvlekken op tegels met etensresten, meubilair plakt.
- de lampjes en vlaggetjes moeten het sfeertje maken.
- mega klein zwembad, alleen binnen.
- bij aanvang park staat een grote molen (mölke), maar deze is ook verwaarloosd en aan renovatie toe.

Al met al, prima park maar zeker geen 5 sterren waardig. Dan zijn we wel anders gewend.

Animatie is prima, eten in restaurant was goed.

Marije Bakker 10 sep 2023
Reageer
H

Teleurstellende ervaring, absoluut niet het geld w

Het huisje was veel te duur voor wat we ervoor kregen. We hadden een wellness huisje geboekt en het was gewoon echt vies. De schoonmakers kunnen duidelijk niet fatsoenlijk schoonmaken, ze zijn te lui om zelfs maar buiten te vegen. Overal lagen takken en bladeren, en de storm was al 3 dagen geleden, dus dat kan geen excuus zijn. De bedden waren smerig, net als de kopjes, borden en het bestek. Er was zelfs geen schoonmaakset in het huisje aanwezig. Geen wonder dat mensen dan niet afwassen. Voor de prijs die we hebben betaald, hadden we zeker meer verwacht. We kregen een kleine compensatie van 50% van de schoonmaakkosten. Nou, dat is slechts 20 euro. In vergelijking met de 719 euro die we hebben betaald, is dat echt belachelijk weinig. Het enige positieve was de hottub, die was wel fijn.

Hannah 11 jul 2023
Reageer
L

Onhygienisch en teleurstellend!

We verbleven met 2 gezinnen met oudere kinderen in een 8-persoons bungalow. Onze verwachtingen waren hooggespannen, maar helaas was de bungalow smerig. De vensterbanken waren vuil en er lagen dode vliegen. De kinderkamers waren als een soort hutjes met zoveel spinnenwebben dat ze niet van de afgelopen dagen konden zijn. We vonden zelfs zilvervisjes in de bedden. De stoelen waren bevlekt en vies. De ramen aan de buitenkant waren bedekt met spinnenwebben, zodat we ze beter niet konden openen. We hebben dit natuurlijk gemeld en kregen een vergoeding voor de schoonmaakkosten. Maar het bedrag dat we ontvingen was belachelijk laag gezien de hoeveelheid werk die we zelf hebben moeten doen. Er werd beloofd dat de stoelen vervangen zouden worden, maar helaas is dit niet gebeurd. Als we niet met meerdere mensen waren geweest, waren we zeker voortijdig naar huis gegaan.

Lars 4 jul 2023
Reageer
N

Ondanks de regen een aangenaam verblijf gehad!

We werden vriendelijk ontvangen in de fraaie en nieuwe 'woonkamer'! De kampeerplekken waren ruim en het was prettig dat we onze auto bij de plek mochten parkeren. De camping is prachtig gelegen, dichtbij een schitterend natuurgebied. Helaas was het toiletgebouw door de regen niet helemaal schoon en werkte het warme water niet altijd naar behoren. We hebben dit gemeld en er werd naar gekeken.

Nathalie 3 jul 2023
Reageer
E

Eenmalige ervaring en nooit meer!!

We hadden een kampeerplek gereserveerd, maar de straatverlichting was defect en bij de damesdouche (b1) was er na 3 dagen klagen nog steeds geen warm water en goede verlichting. Ook waren de toiletten vies en klein, en draaiden de deuren naar binnen, waardoor je er bij calamiteiten niet bij kon. Zelfs de vensterbank in de afwasruimte lag vol stof en vliegen. Het schoonmaakwerk en het onderhoud lieten dus te wensen over. Voor ons dus geen herhaling meer!

Evelien J. 21 jun 2023
Reageer
S

Onder de sterrenhemel genieten in de hottub

We werden hartelijk ontvangen! We hebben 3 dagen doorgebracht in de wellness lodge. Het was erg schoon, hoewel het wat uitstraling miste. De sauna en hottub waren heerlijk. De slaapkamers waren wel erg klein, behalve de hoofdslaapkamer. Er was weinig waterdruk. Er werd veel gewerkt aan bijvoorbeeld de bestrating, wat het geheel enigszins rommelig deed ogen.

Sander 24 mrt 2023
Reageer
R

Voor herhaling vatbaar

Als groep van C.S.V. Ichthus Zwolle mochten wij afgelopen weekend verblijven op vakantiepark Mölke. Het verblijf is ons ontzettend goed bevallen. Soms zijn er campings of Airbnb's die terughoudend zijn om studenten toe te laten (wat begrijpelijk is). Maar hier werden we hartelijk ontvangen. We waren aangenaam verrast door de goede faciliteiten, persoonlijke service, schone hygiëne en de locatie van het park. Dit overtrof onze verwachtingen, vooral gezien de relatief lage prijs. Dat kwam goed uit voor ons als studenten met een beperkt budget :). Kortom, we zouden hier zeker nog eens terugkomen.

Ronald 30 jan 2023
Reageer
N

Ontspannen genieten in een prachtige omgeving

We verbleven in een huisje met sauna en hottub, en het was heerlijk om te ontspannen te midden van de winterse temperaturen buiten. Het was een prachtig huisje, met vriendelijke mensen en uitstekende service. Bovendien ligt het park vlakbij de Sallandse Heuvelrug, waar we heerlijk konden wandelen. We hebben er echt van genoten!

Noa 18 jan 2023
Reageer
L

Heerlijk genoten

We hebben een geweldig verblijf gehad. We verbleven in een huisje aan de rivier met een hottub, en we hebben er dagelijks van genoten. Het was een rustgevende ervaring. Het huisje zelf was eenvoudig maar prima. De schoonmaak had beter gekund, er waren veel spinnenwebben in de lamp boven de eettafel en de ramen waren vies. Het zwembadwater was aan de koude kant. Het personeel was echter heel vriendelijk.

Lieke 7 jan 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Zuna.

Over Vakantiepark Molke

Er zijn 10 reviews geschreven over Vakantiepark Molke op Reviews.nl. Met een 3.4 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Zuna, Overijssel
  • https://www.molke.nl
  • info@molke.nl