Vakantiepark Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer

3.7 reviewscore • 10 reviews
J

Acceptabel, maar niet indrukwekkend.

We hebben een wellness Villa geboekt, maar we waren de eerste gasten. Dat was duidelijk merkbaar, aangezien de vaatwasser niet was aangesloten, de automatische incheck niet werkte en de sauna niet functioneerde. Gelukkig werden al deze problemen netjes opgelost, maar het was niet prettig om op de eerste dag constant mensen over de vloer te hebben. Daarnaast ontbrak er een gordijn in de woonkamer en waren de andere gordijnen niet goed opgehangen. De villa zelf was redelijk, maar niet echt schoon. Ook ontdekten we dat op de website een foto stond van mensen die vrolijk aan het barbecueën waren met een Big Green Egg, terwijl barbecueën (behalve elektrisch) niet was toegestaan (enigszins misleidend).

Jasper 9 apr 2023
Reageer
A

Zeer teleurstellend... niet aan te raden!

We hebben een midweek op het park doorgebracht met als doel om te ontspannen. Bij aankomst leek het park en de accommodatie veelbelovend. Helaas werden we elke ochtend om 6.45 uur gewekt door schreeuwende bouwvakkers en bouwlawaai. Ondanks herhaaldelijk contact met de receptie, waarvan het personeel vriendelijk was, werd er niets gedaan aan de overlast. Het resultaat was dat we als gezin 600 euro hebben uitgegeven zonder enige ontspanning te ervaren. In eerste instantie bood de receptie een nieuw gratis verblijf aan, maar later belden ze terug om te zeggen dat Landal slechts 10% van het bedrag kon terugbetalen. Resort Leukermeer verhoogde dit naar 20%, maar kon verder niets doen met betrekking tot het geluidsoverlast. Een teleurstellende organisatie, om eerlijk te zijn.

Anneloes 16 mrt 2023
Reageer
M

Jammer en niet slim!!

Natuurlijk is Leukermeer prachtig, vooral omdat we in de buurt wonen en regelmatig naar het park gaan om iets te eten in het restaurant. Wat echter niet slim is, is dat er entreegeld wordt gevraagd om het vakantiepark binnen te komen. Ik begrijp dat ze dagjesmensen in het hoogseizoen willen ontmoedigen, maar het is niet verstandig om eerst 20 euro te vragen voor vier personen als je alleen iets wilt eten. Ik hoor steeds meer klachten hierover en bezoekers keren om deze reden liever om en gaan ergens anders naartoe. Ik neem aan dat de uitbater van het restaurant het hier ook niet mee eens zou zijn? Waarom wordt er niet iets geregeld waarbij je het entreegeld gecompenseerd krijgt als je daadwerkelijk in het restaurant hebt gegeten? Gewoon een tip.

Milan 20 aug 2022
Reageer
T

Heerlijk genoten!

Dit is absoluut een top park! De plaatsen aan het water zijn ruim genoeg voor een caravan en twee tenten. Het uitzicht over het meer is prachtig. De haven is mooi en de Beachclub hanteert redelijke prijzen. Het huren van scooters op het park is een aanrader. Onze kinderen hebben genoten van het waterpark en het meer. We hadden een klein motorbootje meegenomen waar we veel plezier aan beleefd hebben. 's Avonds heeft onze zoon zich goed vermaakt in de hang-out. Er was wat rumoer op de camping wanneer deze na 01.00 uur sloot, maar dat hoort bij een camping/park voor tieners. Er was zichtbare beveiliging in de avonduren. De spooktocht was fantastisch! Het was goed georganiseerd en zeker niet geschikt voor jonge kinderen. Het sanitair was schoon en netjes. Het reserveren van de wasmachines verliep soepel. De supermarkt had een ruim assortiment. De snackbar was prima. Het animatieteam en de activiteiten waren leuk, er was een gevarieerd aanbod voor alle leeftijden. Het is een groot park, maar we hebben er geen last van gehad. Het was geweldig!

Thijs 19 aug 2022
Reageer
S

Alleen leuk als je een eigen boot hebt

Het meer is leuk om in te zwemmen, maar het vakantiehuisje was klein en fijn en vooral schoon, dat was het belangrijkste. Er zijn echter veel vaste staanplaatsen en er wordt momenteel veel bijgebouwd rondom het meer, wat de ervaring minder aangenaam maakt. De animatie was soms moeilijk te vinden en er werden geen namen of telefoonnummers genoteerd, wat betekent dat je maar moet hopen dat er niets met je kinderen gebeurt. Ook vonden we het animatieaanbod wat beperkt, vooral voor kinderen van 15 en 10 jaar oud. Bovendien was er veel hondenpoep, wat erg vies was. Het binnenzwembad en buitenzwembad waren ook klein. Gelukkig hadden we mooi weer en konden we naar het meer. Het is dus alleen een leuk park als je je eigen boot meeneemt, anders zou ik het niet aanbevelen.

Sophie 19 aug 2022
Reageer
D

Slechte wifi in chalet, waarvoor betaald

Helaas was onze ervaring met het gekochte wifi-pakket voor 30 euro niet zo positief. Hoewel we betaalden voor wifi op vier apparaten, was de kwaliteit niet goed. Het signaal viel om de paar minuten een paar seconden weg, wat erg vervelend was, vooral tijdens het spelen van spelletjes of het kijken van een film. Dit zorgde voor de nodige frustraties tijdens ons verblijf. We hadden gehoopt op een betere wifi-ervaring, gezien de kosten van het pakket. Hopelijk wordt dit in de toekomst verbeterd voor een aangenamer verblijf.

Daan 19 aug 2022
Reageer
H

Geweldig, fantastisch, gezellig

We hebben weer enorm genoten, er is voor ieder wat wils, of je nu verblijft in een caravan, tent of huisje. Alles is keurig netjes en verdient absoluut vijf sterren. Wij verbleven in de beach lodge en het was heerlijk om vanaf ons terras uit te kijken over het water en te zwemmen of gewoon lekker te dobberen. Het restaurant was ook uitstekend, gewoon fantastisch.

Hannah 19 aug 2022
Reageer
A

Een prachtig, schoon en geweldig park

Samen met onze kinderen en kleinkinderen hebben we enkele geweldige dagen beleefd. Het strand was prachtig en schoon, ideaal om te ontspannen, te zwemmen en te spelen. Bij de Beachclub konden we genieten van heerlijke drankjes en het eten was smakelijk en betaalbaar. Het was een perfecte plek om samen te zijn en te genieten van de zon, zee en het gezelschap van onze dierbaren. We hebben allemaal enorm genoten en koesteren mooie herinneringen aan deze bijzondere dagen. Een aanrader voor gezinnen die op zoek zijn naar een ontspannen en gezellige tijd aan het strand!

Annelotte 18 aug 2022
Reageer
M

Fantastisch, 1 week was te kort

We hebben een geweldig verblijf gehad, ons chalet was schoon en we mochten er zelfs eerder in. De hele week hadden we fantastisch mooi weer en hebben we genoten van alle activiteiten op en rondom het park en het meer. Ook een bezoek aan Toverland en Irrland in de buurt is een aanrader. Het suppen en het huren van een bootje waren betaalbaar en erg leuk. Er was veel animatie voor zowel jongere als oudere kinderen (11 jaar oud). We komen graag nog een keer terug.

Maxime 17 aug 2022
Reageer
W

Een geweldige camping voor het hele gezin

Het is een leuke camping voor het hele gezin, vooral voor degenen die van water houden, is er genoeg te doen. Het eten in het hoofdrestaurant is goed en betaalbaar. Voor de kleintjes is er genoeg te doen (we hadden een 8-jarige bij ons) en voor onze tieners van 13, 16 en 17 was er ook genoeg te doen, ze hebben het erg naar hun zin gehad. We verbleven in een lodge, een ontzettend leuk type accommodatie en het was ook centraal gelegen. 's Ochtends haalden we verse broodjes bij de supermarkt en 's middags gingen we naar het strandje. Het was een prettige ervaring. Soms was het 's avonds wat gehorig vanwege de ligging van de lodge, maar we vonden dat juist gezellig. De slaapkamers hadden horren, wat erg prettig was. Nu alleen nog een airconditioning en dan is alles perfect ;-)

Willem 17 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Well.

Over Vakantiepark Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer is gelegen te De Kamp 5 in Well. Op het kun je floating houses, chalets, lodges en villa’s huren, als ook gebruik maken van de kampeerplaatsen die het te bieden heeft. Vakantiepark Leukermeer beschikt over vele faciliteiten en activiteiten. Zo kun je zwemmen in het natuurlijke zwemmeer, genieten van het zandstrand, watersporten beoefenen zoals zeilen en kanoën, en ontspannen in de wellnessruimte met sauna en whirlpool. Voor de kinderen is er een speeltuin, een animatieteam en diverse sport- en spelactiviteiten. Ook is er een restaurant en een beachclub voor de kleine en grote trek. De omgeving van Vakantiepark Leukermeer is ideaal voor natuurliefhebbers en actieve vakantiegangers. Je kunt prachtige wandel- en fietstochten maken door het Nationaal Park De Maasduinen, de nabijgelegen bossen en pittoreske dorpjes verkennen, of een dagje doorbrengen in de nabijgelegen steden Venlo en Nijmegen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Well, Limburg
  • https://www.leukermeer.nl/
  • vakantie@leukermeer.nl