Vakantiepark Leukermeer

Vakantiepark Leukermeer

3.6 reviewscore • 2 reviews
J

Acceptabel, maar niet indrukwekkend.

We hebben een wellness Villa geboekt, maar we waren de eerste gasten. Dat was duidelijk merkbaar, aangezien de vaatwasser niet was aangesloten, de automatische incheck niet werkte en de sauna niet functioneerde. Gelukkig werden al deze problemen netjes opgelost, maar het was niet prettig om op de eerste dag constant mensen over de vloer te hebben. Daarnaast ontbrak er een gordijn in de woonkamer en waren de andere gordijnen niet goed opgehangen. De villa zelf was redelijk, maar niet echt schoon. Ook ontdekten we dat op de website een foto stond van mensen die vrolijk aan het barbecueën waren met een Big Green Egg, terwijl barbecueën (behalve elektrisch) niet was toegestaan (enigszins misleidend).

Jasper 9 apr 2023
Reageer
A

Zeer teleurstellend... niet aan te raden!

We hebben een midweek op het park doorgebracht met als doel om te ontspannen. Bij aankomst leek het park en de accommodatie veelbelovend. Helaas werden we elke ochtend om 6.45 uur gewekt door schreeuwende bouwvakkers en bouwlawaai. Ondanks herhaaldelijk contact met de receptie, waarvan het personeel vriendelijk was, werd er niets gedaan aan de overlast. Het resultaat was dat we als gezin 600 euro hebben uitgegeven zonder enige ontspanning te ervaren. In eerste instantie bood de receptie een nieuw gratis verblijf aan, maar later belden ze terug om te zeggen dat Landal slechts 10% van het bedrag kon terugbetalen. Resort Leukermeer verhoogde dit naar 20%, maar kon verder niets doen met betrekking tot het geluidsoverlast. Een teleurstellende organisatie, om eerlijk te zijn.

Anneloes 16 mrt 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Well.

Over Vakantiepark Leukermeer

Er zijn 2 reviews geschreven over Vakantiepark Leukermeer op Reviews.nl. Met een 3.6 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Well, Limburg
  • https://www.leukermeer.nl/
  • vakantie@leukermeer.nl