Vakantiepark Latour

Vakantiepark Latour

2.5 reviewscore • 3 reviews
J

Niet zo slecht als dat men zegt? Is prima!

We lazen vooraf veel ervaringen dat er vieze wc's zouden zijn, dat er slecht internet zou zijn, weinig animatie en daarnaast een hele slechte service? Hier hebben wij niks van meegekregen. Sterker nog we werden heel vriendelijk ontvangen door de servicemedewerkers. Enige wat we vonden is dat er niet heel veel aan animatie werd gedaan maar voor rest kan je er prima vertoeven hoor. Nog wel een tip: in het voorseizoen is er best veel modder op het park, hebben dit ook gemeld bij de service dus hopelijk gaan ze hier iets aan doen. Dus voor de rest heel positief hoor, wat modder houdt ons niet tegen om er wat leuks van te maken.

Jozef 28 jun 2023
Reageer
A

Gemengde ervaring op mooie camping

Hoewel de locatie prachtig is, zijn er toch enkele minpunten. Communicatie was problematisch, met een gesloten receptie en gebrekkige informatie over zwemmogelijkheden. Bij aankomst bleek alleen het buitenzwembad open, ondanks eerdere beloften van zowel binnen- als buitenfaciliteiten. De animatie liet te wensen over en de beweringen over kinderactiviteiten werden niet waargemaakt. De vele lege seizoensplekken droegen bij aan een gebrek aan interactie voor de kinderen. Helaas hebben we ons verblijf na een geplande week voortijdig moeten afbreken.

Anouk 25 jul 2023
Reageer
M

Goede klantenservice helaas moeten annuleren

Ondanks een zeer matige ervaring wil ik toch mijn waardering laten blijken door de receptie van vakantiepark latour in het zonnetje te zetten. Het was onze fout laat dit duidelijk zijn maar we kwamen aan op dit park om een fijn pinksterweekend te gaan vieren, onze pup was echter ook mee en bleek dus dat het verboden is om huisdieren mee te nemen naar dit park, althans naar ons huisje. De klantenservice heeft echt alles gedaan, gebeld en met meerdere mensen gesproken om toch tot een oplossing te komen. Helaas moesten we weer huiswaarts keren want je snapt dat we onze pup niet elders gaan stallen. Volgende keer dus even beter kijken of er een huisdier mee mag, deze informatie kan voor overige bezoekers ook nuttig zijn. Dus nogmaals: no hard feelings, onze fout en ze hebben er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen maar helaas. We kregen nog wel korting voor een volgende boeking.

Michiel 10 mei 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Oirschot.

Over Vakantiepark Latour

Er zijn 3 reviews geschreven over Vakantiepark Latour op Reviews.nl. Met een 2.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Gemiddeld.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Oirschot, Noord-Brabant
  • https://www.kempenrecreatie.nl/latour
  • latour@kempenrecreatie.nl