Vakantiepark Latour

Vakantiepark Latour

2.9 reviewscore • 8 reviews
J

Niet zo slecht als dat men zegt? Is prima!

We lazen vooraf veel ervaringen dat er vieze wc's zouden zijn, dat er slecht internet zou zijn, weinig animatie en daarnaast een hele slechte service? Hier hebben wij niks van meegekregen. Sterker nog we werden heel vriendelijk ontvangen door de servicemedewerkers. Enige wat we vonden is dat er niet heel veel aan animatie werd gedaan maar voor rest kan je er prima vertoeven hoor. Nog wel een tip: in het voorseizoen is er best veel modder op het park, hebben dit ook gemeld bij de service dus hopelijk gaan ze hier iets aan doen. Dus voor de rest heel positief hoor, wat modder houdt ons niet tegen om er wat leuks van te maken.

Jozef 28 jun 2023
Reageer
A

Gemengde ervaring op mooie camping

Hoewel de locatie prachtig is, zijn er toch enkele minpunten. Communicatie was problematisch, met een gesloten receptie en gebrekkige informatie over zwemmogelijkheden. Bij aankomst bleek alleen het buitenzwembad open, ondanks eerdere beloften van zowel binnen- als buitenfaciliteiten. De animatie liet te wensen over en de beweringen over kinderactiviteiten werden niet waargemaakt. De vele lege seizoensplekken droegen bij aan een gebrek aan interactie voor de kinderen. Helaas hebben we ons verblijf na een geplande week voortijdig moeten afbreken.

Anouk 25 jul 2023
Reageer
M

Goede klantenservice helaas moeten annuleren

Ondanks een zeer matige ervaring wil ik toch mijn waardering laten blijken door de receptie van vakantiepark latour in het zonnetje te zetten. Het was onze fout laat dit duidelijk zijn maar we kwamen aan op dit park om een fijn pinksterweekend te gaan vieren, onze pup was echter ook mee en bleek dus dat het verboden is om huisdieren mee te nemen naar dit park, althans naar ons huisje. De klantenservice heeft echt alles gedaan, gebeld en met meerdere mensen gesproken om toch tot een oplossing te komen. Helaas moesten we weer huiswaarts keren want je snapt dat we onze pup niet elders gaan stallen. Volgende keer dus even beter kijken of er een huisdier mee mag, deze informatie kan voor overige bezoekers ook nuttig zijn. Dus nogmaals: no hard feelings, onze fout en ze hebben er alles aan gedaan om tot een oplossing te komen maar helaas. We kregen nog wel korting voor een volgende boeking.

Michiel 10 mei 2023
Reageer
M

Onverwachte verbanning

Na zes jaar met veel genoegen op deze camping gestaan te hebben, werden we zonder fatsoenlijke verklaring verbannen. Ons verzoek om verbeteringen in de hygiëne werd genegeerd en we ontvingen een e-mail waarin ons verteld werd dat we niet meer welkom waren. De reden was een minder positieve interactie met het personeel, ontstaan uit klachten over vuile toiletten en gebrek aan reiniging. Ondanks ons verzoek om uitleg en een persoonlijk gesprek, koos de camping ervoor om ons aan de kant te schuiven.

Marjolein 14 okt 2022
Reageer
E

Teleurstellende gastvrijheid

Na jaren van plezierige ervaringen, voel ik me nu verplicht mijn ongenoegen te uiten over de manier waarop gasten hier behandeld worden. Positieve beoordelingen lijken vaak te komen van mensen met connecties. Mijn reeks klachten, variërend van slecht internet tot vuile toiletten en gebrek aan beloofde voorzieningen, werd met minachting behandeld. De zogenaamde 'receptie manager' reageerde op mijn bezorgdheden met een onbeschofte e-mail, waarin stond dat ik geen seizoensplek meer kon reserveren. Voordat je hier boekt, weet dat beloftes niet worden nagekomen en gastvrijheid ver te zoeken is.

Erik 14 okt 2022
Reageer
M

Prachtige locatie met ruimte voor verbetering

Een twee weken durend verblijf bood nette, ruime kampeerplekken en een mooi gemeentelijk zwembad vlakbij. Helaas waren er weinig activiteiten voor tieners, maar wel voor jongere kinderen. Horeca en een winkel ontbraken op het terrein, maar het nabijgelegen dorp bood voldoende mogelijkheden. Een minpunt was de aanwezigheid van seizoensplaatsen op de comfortplekken en een kortdurend gebrek aan schoonmaak in het toiletgebouw, dat na klachten werd aangepakt.

Martijn 14 aug 2022
Reageer
S

Warm ontvangst door wendy

Mijn zoon en ik verbleven hier slechts één nacht tijdens een fietsreis. We werden hartelijk begroet door Wendy en na een kop koffie naar onze kampeerplek geleid. De camping was goed onderhouden en het nabijgelegen zwembad was een pluspunt. Een klein minpuntje was het geluid van de straat, maar dat deed geen afbreuk aan onze positieve ervaring.

Sanne 10 jul 2022
Reageer
J

Receptie moeilijk bereikbaar

Tijdens ons lang weekend hier, bleek de receptie op zondag onbereikbaar, wat frustrerend was. Een reservering voor het zwembad was blijkbaar nodig, maar dit was niet duidelijk gecommuniceerd. Aangezien we pas op zaterdagavond aankwamen, hebben we deze informatie gemist. Er was een regeling met een nabijgelegen zwembad, maar zelfs met bewijs van onze reservering werden we niet toegelaten.

Jeroen 1 mei 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van september 2023 in de omgeving van Oirschot.

Over Vakantiepark Latour

Vakantiepark Latour is gelegen te Bloemendaal 7 in Oirschot. De accommodaties bij Vakantiepark Latour variëren van comfortabele bungalows tot ruime stacaravans, en bieden alle nodige voorzieningen voor een comfortabel verblijf. De goed onderhouden kampeerplekken zijn ideaal voor gasten die hun eigen kampeermiddel meebrengen. De accommodaties zijn smaakvol ingericht en voorzien van moderne gemakken om ervoor te zorgen dat gasten zich thuis voelen. Het vakantiepark beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een verwarmd zwembad, een speeltuin voor kinderen en sportvelden waar gasten kunnen genieten van activiteiten zoals tennis, volleybal en meer. Er is ook een gezellig restaurant waar heerlijke maaltijden worden geserveerd, en een winkel voor de dagelijkse benodigdheden. Vakantiepark Latour hecht veel waarde aan een vriendelijke en gastvrije sfeer. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om gasten te helpen en ervoor te zorgen dat hun verblijf zo aangenaam mogelijk is. Regelmatige activiteiten en entertainment zorgen voor een leuke en sociale ambiance, waarbij gasten de kans krijgen om andere vakantiegangers te ontmoeten en nieuwe herinneringen te creëren. De omgeving van Vakantiepark Latour biedt een prachtig landschap om te verkennen. Gasten kunnen genieten van wandelingen en fietstochten in de natuurrijke omgeving, en de nabijgelegen bezienswaardigheden en attracties verkennen. Lokale dorpen en steden bieden culturele en historische ontdekkingen, evenals de mogelijkheid om lokale gerechten te proeven.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Oirschot, Noord-Brabant
  • https://www.kempenrecreatie.nl/latour
  • latour@kempenrecreatie.nl