Vakantiepark Het Lierderholt

Vakantiepark Het Lierderholt

3.5 reviewscore • 2 reviews
A

Charmant maar niet je van het

De camping had zijn charmes maar het onderhoud kon veel beter bij met name de vaste plekken. Het gebrek aan wc papier en de overwoekerende paden door onkruid waren minpunten. De kampeerplekken zelf waren prima en de omgeving was heel mooi. Het is best een fix bedrag wat je betaald dus ik denk niet dat we snel zullen terug komen tenzij het park zich verbeterd of de prijs laat zakken. 3 sterren van ons.

Annelies 6 jun 2023
Reageer
I

Heerlijk kamperen

Jammer dat de pizzahut dicht was want daar hadden we wel zin in maar goed wie weet is die de volgende keer weer open. Het park is verder heel fijn met ruime parkeerplekken direct aan het bos. We hadden wat pech met het weer want het had veel geregend waardoor er wat modder lag maar dit mocht de pret niet bederven. Personeel was behulpzaam en zorgden voor goede animatie voor de kinderen en dat het sanitair altijd schoon was.

Ilse 5 mei 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Beekbergen.

Over Vakantiepark Het Lierderholt

Vakantiepark Het Lierderholt, gelegen aan de Spoekweg 49 in Beekbergen, biedt een unieke ervaring in de Veluwse bossen. Dit veelzijdige en bruisende park is een ideale bestemming voor liefhebbers van natuur, waterpret en ontspanning. Gasten kunnen kiezen uit een verscheidenheid aan accommodaties, waaronder knusse boslodges, luxe wellness chalets, kampeerplaatsen met privé sanitair en hotelkamers voor twee. Faciliteiten in het park omvatten een spraypark, horeca-gelegenheden, diverse sport- en spelactiviteiten en een uitgebreid recreatieprogramma. Het park is ook de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de Veluwe, met zijn uitgestrekte bossen en wildobservatieplekken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Beekbergen, Gelderland
  • https://www.lierderholt.nl
  • info@lierderholt.nl