Vakantiepark De Krakeling

Vakantiepark De Krakeling

3.7 reviewscore • 11 reviews
A

Goede faciliteiten maar strikt beleid

De camping biedt uitstekende faciliteiten en we genieten van onze jaarlijkse bezoeken. Echter, ook wij vinden het nieuwe beleid omtrent afrasteringen rondom de kampeerplek een teleurstelling. A ls hondenbezitters wil je graag dat je hond ook een fijne tijd kan hebben en dat je je er niet te druk om hoeft te maken.. Het verbod op eenvoudige hekwerken maakt het verblijf minder praktisch en comfortabel.

AgnesRien 13 aug 2023
Reageer
H

Mooie camping met gewijzigd hondenbeleid

We hebben jarenlang genoten van deze prachtige camping en zijn omgeving. Het recent gewijzigde hondenbeleid heeft echter een domper gezet op onze ervaring. Het verbod op eenvoudige afrasteringen voor onze hond onder de luifel heeft ons doen besluiten niet terug te keren. Een spijtige ontwikkeling voor ons als trouwe bezoekers. We hopen dat het in de toekomst nog aangepast kan worden.

HansdeG 10 sep 2023
Reageer
R

Uitstekende panoramalogde

Ons verblijf in de panoramalodge op de Krakeling was geweldig, met een ruime en schone accommodatie in een prachtige omgeving. Het ontbreken van een oven en horren was een klein minpunt voor ons in een verder perfecte ervaring. Snelle service bij problemen was een pluspunt. We hopen in de toekomst hier nog eens terug te komen en weer een fijne tijd te beleven.

Riet 6 sep 2023
Reageer
F

Dynamiek verloren

Deze camping, waar we al jaren komen, heeft zijn dynamiek verloren met het verdwijnen van diverse activiteiten. Wat eens een plek van verbinding was, voelt nu geschikter voor een specifieke doelgroep. Het animatieteam werkt hard, maar de focus lijkt verschoven naar iets waar wij ons niet bij betrokken voelen. Een mooie locatie die helaas niet meer biedt wat het ooit deed helaas.

Fam Kolk 9 aug 2023
Reageer
S

Paaswekend op de camping doorgebracht

Ons paasweekend op de camping was aangenaam met directe toegang tot het bos en een vennetje voor vis- en speelplezier. Het enige minpunt was de vaste douchekop. Het animatieteam was enthousiast, hoewel de kwaliteit van de materialen te wensen overliet. Ondanks kleine ergernissen, hadden we fijne paar paas dagen met het gezin. Tot de volgende keer.

Sandra 9 apr 2023
Reageer
R

Teleurstelling op de camping

Onze jarenlange trouwe bezoek aan deze camping werd teleurgesteld door de recente overname en verhoging van de prijzen zonder zichtbare verbeteringen in onderhoud. Het groenonderhoud en de faciliteiten, zoals internet en satellietschotelontvangst, hebben duidelijk ingeboet. Het is jammer om te zien hoe een ooit prachtige camping achteruitgaat. Hopelijk wordt dit nog teruggedraaid de andere kant op.

Ronald M 8 aug 2022
Reageer
W

Rust park in de meivakantie

Deze ruime camping bood ons een heerlijk verblijf in de meivakantie. Met ruime plaatsen, uitstekend sanitair en een rustige sfeer voelden we ons direct thuis. De speeltuinen en animatie waren een hit bij de kinderen, ondanks de kleinere zwemvijver. De omgeving is adembenemend en nodigt uit tot verkennen. Zeker een aanrader voor natuurliefhebbers en mensen die van rust houden.

Wil Groeneweg 10 mei 2022
Reageer
S

Weekend met een gouden randje

Ons weekend in de lodge van camping de Krakeling voelde als een droom. De lodge was compleet ingericht en de locatie bod ons rust en natuur. De hot tub onder de sterrenhemel was een unieke ervaring. Onze pubers waren zelfs onder de indruk! We hebben genoten van de gastvrijheid en de prachtige omgeving en kunnen niet wachten om terug te keren.

S K M 24 okt 2021
Reageer
H

Oke, maar wel wat slecht ervaringen

Deze grote en nette camping heeft prachtige ligging en veel te bieden in de omgeving. Het sanitair is schoon, maar er lijkt weinig aandacht voor toeristische gasten. Het beleid rondom betaling en vertrek was inflexibel, wat resulteerde in het verlies van geld bij eerder vertrek. Let op je spullen in het sanitairgebouw; onze ervaring met diefstal van onze spullen en hoe hier op gereageerd werd was teleurstellend.

H 27 aug 2021
Reageer
F

Charmant verblijf aan het meertje

De camping had veel te bieden, maar het vies zijn van het meertje was een teleurstelling, aangezien dit juist de reden was voor ons bezoek. De geur die de kinderen en honden meenamen na het zwemmen was onaangenaam. Als de camping het water schoon kan houden en we ons daar geen zorgen over zouden hoeven maken, zouden we zeker overwegen terug te komen.

FleurT 18 aug 2021
Reageer
E

Perfect voor kids, maar wat een lawaai

Boskamperen op deze camping bood onze kinderen het perfecte speelparadijs. Echter, de disco camper met zijn luide muziek in de avonduren was een onaangename verrassing. Ook de foodtrucks dichtbij onze plek zorgden voor extra lawaai, hoewel ze iets eerder sloten. Met voornamelijk gezinnen en 60+ers als medekampeerders, leek dit niet helemaal op zijn plaats. De sanitairgebouwen waren netjes, maar een eindje lopen. Vergeet niet een zaklamp mee te nemen voor de donkere nachten.

Elise 10 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Zeist.

Over Vakantiepark De Krakeling

Vakantiepark De Krakeling, gelegen aan de Woudenbergseweg 17 in Zeist, biedt een unieke verblijfervaring midden in de natuur van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Het park is ideaal voor natuurliefhebbers, met de mogelijkheid om wakker te worden met het geluid van het bos en te genieten van de uitgestrekte bossen en historische steden zoals Utrecht. Het park beschikt over diverse accommodaties, waaronder kampeerplaatsen, lodges en seizoensplaatsen voor langere verblijven. Het biedt ook uitgebreide faciliteiten zoals een restaurant, waar heerlijke gerechten bereid worden met lokale producten, en diverse recreatiemogelijkheden voor kinderen. De omgeving van De Krakeling is perfect voor het verkennen van de Utrechtse Heuvelrug, met tal van fiets- en wandelroutes die door de prachtige natuurlijke omgeving leiden. Het park is tevens een ideale uitvalsbasis voor dagtochten naar bezienswaardigheden in de omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Zeist, Utrecht
  • https://www.dekrakeling.nl
  • info@dekrakeling.nl