Vakantiepark De Klepperstee

Vakantiepark De Klepperstee

3.8 reviewscore • 10 reviews
L

Genieten van een heerlijke strandcamping

De camping heeft een schitterende transformatie ondergaan en is nu een prachtige en aangename plek om te verblijven. Er is veel ruimte en tussen de kampeerplekken groeien veldbloemen, wat voor een sfeervolle ambiance zorgt. Het sanitair is fris en goed onderhouden. Het centrale gedeelte van de camping met de zwemvijver en het restaurant is absoluut een pluspunt. Voor zowel jonge als oudere kinderen zijn er tal van activiteiten te beleven! Bovendien bevindt de camping zich dichtbij het adembenemende strand van Ouddorp.

Lisa 22 jul 2023
Reageer
M

Een schitterend vakantiehuis nabij de zee

Zelfs in de winter is dit vakantiepark een absolute aanrader. We verbleven in vakantiehuis 't Kroaje, waar we werden begroet met een leuk presentje. De inrichting van het huisje was prachtig en sfeervol, en we waren blij dat het huisje dichtbij de speeltuin lag, ideaal voor onze kinderen. Een ander voordeel was de korte wandeling vanaf het park naar het strand, wat vooral bij winters weer heerlijk was. Helaas was het restaurant gesloten vanwege Covid, maar we waren blij dat we bij het nabijgelegen Ouddorp Duin maaltijden konden afhalen. Al met al een geweldige ervaring, zelfs tijdens de wintermaanden.

Mark 20 jan 2021
Reageer
S

Een onvergetelijke vakantie ervaren

Dit vakantiepark biedt de ideale locatie om de prachtige omgeving te verkennen. Het strand is slechts op een paar minuten loopafstand. Op het park zelf zijn er aantrekkelijke faciliteiten zoals een schitterende zwemvijver, een gezellige bistro, een binnenspeeltuin en diverse voorzieningen om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke vakantie aan de kust beleeft.

Sander 18 nov 2020
Reageer
M

Geweldig genoten met het gezin!

Onze nieuwe vouwwagen hebben we uitgebreid getest tijdens een heerlijk weekend op De Klepperstee. Met dank aan kentekenherkenning werden we bij aankomst moeiteloos doorgelaten bij de slagboom. De camping was werkelijk fantastisch met ruime plekken, een heerlijke zwemvijver en goed onderhouden speeltuinen voor de kinderen. Het sanitair was uitstekend en altijd schoon, en het restaurant bood een prachtig uitzicht op spelende kinderen terwijl we genoten van ons eten. Het personeel was opvallend vriendelijk en enthousiast, ondanks dat het seizoen bijna ten einde liep. Onze ervaring was geweldig en we kijken terug op een fantastische week!

Marjanna 11 nov 2020
Reageer
L

Een plek om snel naar terug te keren!

Wat een geweldige bestemming! Dit prachtige park biedt voor ieder wat wils, zowel wat betreft accommodaties als activiteiten. Gelegen op een rustige locatie, zijn er toch talloze mogelijkheden voor een dag vol plezier. Het restaurant serveert heerlijke maaltijden, dus je hoeft het park niet te verlaten om te genieten van lekker eten. Het personeel is buitengewoon vriendelijk, waardoor je verblijf extra aangenaam wordt. We kunnen niet wachten om snel weer terug te gaan en opnieuw te genieten van deze fantastische plek!

Lars 3 nov 2020
Reageer
B

Teleurstellende camping, te duur en vies sanitair

Deze camping vraagt een behoorlijke prijs voor wat je krijgt. Het sanitair is slecht onderhouden en erg vies. Ondanks jarenlange beloftes dat het zou verbeteren, blijft de situatie hetzelfde. Bovendien is de prijs voor een kampeerplek aan de hoge kant. Dit is echt een teleurstelling eerste van de bovenste plank.

Bram 21 aug 2020
Reageer
I

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding Klepperstee

We hebben een fantastische tijd gehad op De Klepperstee. Ik ben oprecht verrast door de negatieve reacties, want wij hebben niets dan positieve ervaringen gehad. De prijs-kwaliteitverhouding is echt de moeite waard. Onze kinderen, 6 en 8 jaar oud, hebben zich uitstekend vermaakt met de gevarieerde activiteiten, zoals knutselen en de gezellige disco. De zwemvijver was een waar paradijs, en vanuit het restaurant genoten we van het prachtige uitzicht op onze spelende kinderen.
Natuurlijk, het sanitairgebouw kan enige verbetering gebruiken, maar eerlijk gezegd was het wel schoon en goed onderhouden. Een kleine onvolkomenheid die onze geweldige ervaring niet overschaduwde.

Irene 9 aug 2020
Reageer
B

Ondermaatse camping met slechte communicatie

Het is duidelijk dat de prioriteit voornamelijk ligt bij het vakantiepark, terwijl de kampeerders worden vergeten. Het toiletgebouw is verouderd en wordt niet goed schoongehouden. Het is een behoorlijke wandeling naar het sanitair, en als je eindelijk een schoon toilet vindt, is er vaak geen wc-papier beschikbaar. Het delen van één waterkraantje met een heel veld van 25 kampeerplekken, zonder enige vorm van ontsmettingsmiddel, is zorgwekkend, zelfs in tijden van corona. Ook het feit dat het grote douchegebouw om 21 uur sluit, waardoor je met alle kampeerders slechts vier douches moet delen, is erg beperkend.
Een grondige schoonmaakbeurt zou wellicht veel effectiever zijn, en het is absoluut niet hygiënisch om het afwasgedeelte onder een toiletraampje te plaatsen. Hoewel het activiteitenaanbod op de camping leuk is, is het teleurstellend dat alles snel volgeboekt raakt.
Hoewel de camping op een goede locatie ligt, geldt dat eigenlijk voor bijna alle campings in Zeeland. Al met al zou ik deze camping links laten liggen en op zoek gaan naar een alternatief met betere faciliteiten en meer aandacht voor de kampeerders.

Bas 8 aug 2020
Reageer
S

Een waardeloze en teleurstellende camping!

Ik belde de receptie vooraf om informatie te vragen over de locatie, stroomvoorzieningen en internet. Ze verzekerden me dat alles aanwezig was. Echter, bij aankomst en het opzetten van de tent, viel meteen de stroom uit. Na het melden bij de receptie werd het probleem opgelost, maar het internet bleef niet werken. Toen ik dit probleem aankaartte bij de receptie, vertelden ze me dat vak F geen internet heeft, ondanks dat we wel de volledige prijs betaalden.
Daarnaast was er geen nachtbewaking op het park, wat resulteerde in een verstoord nachtrust door luidruchtige gasten aan de overkant. Ze maakten lawaai tot 3 uur in de nacht, waardoor onze vakantie helaas niet ontspannend was. Het was jammer dat we niet de rustige en comfortabele vakantie kregen waar we op hadden gehoopt.

Sophie 4 aug 2020
Reageer
L

Teleurstellende ervaring op deze camping

Het was echt teleurstellend om te merken dat alle aandacht naar het vakantiepark ging, terwijl de kampeerders werden verwaarloosd. Het sanitairgebouw was oud en duidelijk niet goed schoongemaakt. Je moest een flinke wandeling maken om naar het toilet te gaan, en als je dan eindelijk een schoon toilet vond, was er vaak geen wc-papier meer.
Daarnaast was het frustrerend om te zien dat één waterkraantje moest worden gedeeld door een groot aantal kampeerders, zonder dat er ontsmettingsmiddelen beschikbaar waren, zelfs midden in de coronatijd. Het sloot-tijdstip van 21 uur voor het grote douchegebouw was ook vreemd, want daardoor moesten alle kampeerders slechts 4 douches delen, die meestal bezet waren. Een betere oplossing zou een extra schoonmaakbeurt zijn geweest.
Het afwasgedeelte was ook niet prettig, want je stond onder een toiletraampje... niet bepaald hygiënisch. Hoewel er wel leuke activiteiten werden aangeboden, waren deze helaas snel volgeboekt.
Ondanks de mooie ligging die vrijwel elke camping in Zeeland heeft, zou ik deze camping niet aanraden. Het gebrek aan aandacht voor kampeerders en de matige faciliteiten maken het geen prettige bestemming voor een ontspannen vakantie.

Laura 3 aug 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Ouddorp.

Over Vakantiepark De Klepperstee

Vakantiepark De Klepperstee is gelegen te Vrijheidsweg 1C in Ouddorp. De Klepperstee is de perfecte bestemming voor gezinnen en natuurliefhebbers. Het park ligt op loopafstand van het strand, waar u kunt genieten van zonnige dagen, wandelingen langs de kust en diverse watersportactiviteiten. Het omliggende duinlandschap is ideaal voor fiets- en wandeltochten. Op het vakantiepark zelf zijn er tal van faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Er is een overdekt zwembad waar gasten kunnen ontspannen en plezier kunnen hebben. Kinderen kunnen zich vermaken op de speelplaatsen, terwijl tieners en volwassenen kunnen genieten van sport- en recreatievoorzieningen zoals tennisbanen, volleybalvelden en jeu-de-boulesbanen. Daarnaast zijn er verschillende horecagelegenheden waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden, snacks en drankjes. Het parkwinkel biedt een assortiment aan basisbenodigdheden en verse producten, zodat u tijdens uw verblijf alles bij de hand heeft.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ouddorp, Zuid-Holland
  • https://www.klepperstee.nl
  • info@klepperstee.com