Reviews (4)

 • P

  Vakantiepark Beekse Bergen wordt Lake Resort

  Ik las onderstaande tekst ergens dat Vakantiepark Beekse Bergen een nieuwe naam krijgt, genaamd Lake Resort Beekse Bergen. Is ook toepasselijker aangezien er ook een Safari Resort deel is.

  'Vakantiepark wordt Lake Resort. Deze unieke locatie beschikt over een compleet nieuw centrumgebouw. Ontdek ook onze verschillende nieuwe accommodaties. Verblijf bijvoorbeeld in een nieuwe Lake View Cabin of overnacht avontuurlijk in een Safari- of Bungalowtent. Geniet van een vakantie met het hele gezin en beleef Afrika op unieke wijze. Lounge op Bojo Beach of neem een duik in Etsi Pool met uitzicht op het Victoriameer. Ontdek het nieuwe Lake Resort en beleef het ultieme outdoor vakantiegevoel.'

  Ps. wij gaan vrijwel elk jaar naar Beekse Bergen voor een week of weekend. Even er tussenuit, valt genoeg te doen en je kan er heerlijk tot rust komen.

  Pim 26 mei 2022

 • P

  Beekse bergen ervaring

  Wij wonen totaal niet bij de Beekse Bergen in de buurt.
  Maar door alle reclame en van wat ik van anderen heb gehoord, zijn we toch met onze kleinkinderen die kant op gereden in een vakantie.
  Mijn kleinkinderen zijn gek op dieren en konden de hele heenweg niet wachten tot we er waren.
  Maar eenmaal daar was iedereen lichtelijk teleurgesteld met wat we er te zien kregen.
  Misschien waren onze verwachtingen te hoog en niet realistisch, maar we hadden allemaal toch echt meer verwacht dan wat we hier te zien kregen.
  Zelfs de kids vroegen waar de rest was, die was er dus niet.
  Ondanks alles hebben we wel een leuke dag gehad, maar het was niet iets wat we binnenkort nog een keer zullen doen.

  Paul 20 okt 2019

 • B

  Dieren liefhebber

  Wie van dieren houdt en wie wel wat fantasie en liefde voor avontuur heeft, moet zeker een keertje naar de Beekse Bergen gaan.
  Het is een safaripark en met de juiste hoeveelheid fantasie waan je je zo tussen the big 5 in Afrika.
  Voor volwassenen is dit al heel erg leuk, maar voor kinderen is het helemaal geweldig!
  Ik vind het een aanrader, zowel voor jong als voor oud.
  Het is toch een belevenis op zich zoiets, want je kunt het absoluut niet vergelijken met een normale dierentuin.

  Bea 2 okt 2019

 • V

  Safari in eigen land

  Wil je graag op safari gaan, met of zonder je kinderen, maar vind je een reis naar afrika voor the big five te duur, dan moet je gewoon naar Safaripark Beekse Bergen gaan hahahahaha.
  Natuurlijk is dit niet met elkaar te vergelijken en het is ook maar gekheid en moet je dit niet serieus nemen, maar het is wel echt heel erg leuk om een keer naartoe te gaan en er valt van alles te zien.
  Ze doen heel erg hun best om de safari tour zo echt mogelijk te maken en ze slagen hier naar mijn mening best goed in, kinderen vinden het helemaal het einde en ik snap best waarom.
  Ook ik heb mijn ogen hier regelmatig uit gekeken, maar dat neemt niet weg dat ik alsnog graag ooit in mijn leven nog een keer naar afrika toe wil gaan om the big five in het echt te zien op een echte safari daar in het wild.

  Vincent 25 jul 2019