Tindl

Tindl

3.0 reviewscore • 2 reviews
P

Tindl is bagger

Die review hieronder kan je gewoon negeren hoor, deze site is een slap aftreksel van Tinder en met slap bedoel ik dat het nog geen 0,001% zo goed is. De site is zo simpel en het leden aantal is zo gering dat er werkelijk geen enkele vrouw op te vinden. De review hierboven zal misschien van de eigenaren zelf zijn maar dit slaat werkelijk alles. Hele slechte site die de moeite nog niet waard is.

Pascal 13 jul 2019
Reageer
P

Typefout

Eerlijk gezegd kwam ik op deze site terecht door middel van een typefout, eigenlijk was ik op zoek naar tindr en dat ging dus niet helemaal goed.
Toen ik zag dat tindl ook bestond had ik zoiets van waarom ook niet, we kunnen kijken of het iets is of niet.
En dus heb ik me hier aangemeld, met als gevolg een leuk profiel en veel leuke mensen die ik tot nu toe heb mogen ontmoeten.
Tindr is altijd veel voor de jeugd geweest is mij verteld en daar was ik waarschijnlijk ook te oud voor geweest, dat voelt nooit fijn als je je oud voelt.
Op tindl voel ik me helemaal niet oud, in tegendeel, ik denk zelfs dat het grootste deel van de leden van rond mijn leeftijd is.
En dat allemaal te danken aan een simpele typefout.

Peter 30 jun 2019
Reageer
R

Ik snap je wel en het klopt dat tindr een beetje eens op is voor de jongeren, zelfs wanneer ik hier met mijn 32 jaar op zit dan voel ik mij zelfs al oud.
Dus daar heb je zeker een punt, op tindl ligt de gemiddelde leeftijd een stukje hoger dat was mij ook al opgevallen.
Ik snap alleen niet zo goed waarom ze voor deze naam hebben gekozen, volgens mij ben je dan altijd een soort tweede keus na tindr en dat zou ik niet willen zijn, maar misschien is dat juist hun tactiek ik weet het niet.
Ik vind het wel een toffe site en heb laatst zelfs iemand hier ontmoet waar ik een date mee heb afgesproken dus wordt vervolgd.

Roel 30 jun 2019
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van februari 2023.

Over Tindl