The College Hotel Amsterdam

The College Hotel Amsterdam

4.0 reviewscore • 8 reviews
L

Uitstekend

Wat een onvergetelijke ervaring was het om in deze uitstekende accommodatie te verblijven tijdens mijn professionele bijeenkomst in Amsterdam! De kamers waren niet alleen aantrekkelijk, maar ook met zorg ingericht, met een vleugje klassieke charme vermengd met moderne elegantie. De ligging, recht in het hart van Amsterdam, maakte het reizen naar de bijeenkomst en het ontdekken van de stad een waar genoegen. Terwijl ik door de schilderachtige grachten wandelde en de historische gebouwen bewonderde, realiseerde ik me dat deze accommodatie zelf een stukje vastgoed was dat de stad Amsterdam alleen maar mooier maakte. Het was alsof ik in een tijdloze, geheime schat verblijf, verstopt in het bruisende centrum van de stad.

Lavrov 9 nov 2018
Reageer
M

Ziet er werkelijk prachtig uit

Voor ons korte uitje naar Amsterdam hebben we dit hotel geselecteerd. Een voortreffelijke beslissing! De binnenkant van de kamers en het hotel heeft ingrijpende verbeteringen ondergaan en ziet er werkelijk prachtig uit. De locatie is eveneens gunstig gelegen. Doorgaans wordt aangegeven dat het lastig is om parkeergelegenheid te vinden, maar wij hadden het geluk meteen een plek naast het hotel te bemachtigen.

Mina 11 okt 2017
Reageer
B

Schitterend gebouw

Wat een schitterend gebouw is dit! Het oogstrelende architectonische meesterwerk wordt geaccentueerd door een betoverende tuin, een oase van rust en sereniteit. Onze avond werd nog specialer toen we besloten te dineren bij Ferilli, een gastronomisch juweeltje dat zeker aan te raden is. Dit hotel, gelegen in een pittoreske buurt, biedt een betoverende combinatie van prachtige omgeving en culinaire verwennerij. Een ervaring om te koesteren.

Barbie 25 sep 2017
Reageer
A

Juweel

Dit hotel is een verborgen juweel op slechts een steenworp afstand van het bruisende Museumplein. Onze kamer was een oase van netheid en comfort, met een prachtige badkamer die een vleugje luxe bood. De buurt is bezaaid met gezellige restaurantjes, dus je hebt genoeg eetopties. Het ontbijt was een heerlijke verrassing, met ruime keuze voor ieders smaak. Een onvergetelijke ervaring die Amsterdam nog specialer maakte.

Arnold 23 jun 2017
Reageer
T

Uniek hotel

Dit vernieuwde hotel met een voortuin bevindt zich direct nabij de Van Baerlestraat en op korte loopafstand van het Museumplein. Dit fraai gerenoveerde hotel was vroeger een school, wat enkele muurschilderingen nog steeds laten zien. De kamers schijnen stuk voor stuk uniek te zijn. De kamer die wij hadden bevond zich op het hoogste niveau met uitzicht op de straat en was bereikbaar via een lift. De badkamer beschikte over een bad waarin tevens gedoucht kon worden, een toilet en een wastafel, met de nodige toiletartikelen.

Tanya 11 mei 2017
Reageer
J

Overtrof al onze verwachtingen

Wat een verrassende vondst! Dit hotel overtrof al onze verwachtingen. Na een bruiloftsfeest genoten we van een heerlijke nachtrust in de comfortabele en moderne kamers. Het ontbijt was een waar genot voor de smaakpapillen. Wat dit hotel echt uniek maakte, was de charmante sfeer van het oude schoolgebouw waarin het gevestigd is. Het voelde als een reis terug in de tijd, met een eigentijdse twist. Een onvergetelijk verblijf!

Joke 1 mei 2017
Reageer
J

Lekkere wandeling

We hebben voor dit hotel gekozen en hebben helemaal geen spijt van gehad. Waar we echt van opkeken is het eten. Elke dag waren we als de kippen bij het ontbijt. Er werden namelijk overheerlijke broden geserveerd en dit hebben we echt wel kunnen proeven. Wat ook gezegd mag worden is dat we ook een lekkere wandeling hebben kunnen maken.

Jona 23 feb 2016
Reageer
H

Schitterend

Dit hotel is gevestigd in het gebouw waar ik vroeger naar school ging. Gelukkig zijn enkele schitterende oude elementen nog steeds zichtbaar en niet verborgen achter moderne wanden of systeemplafonds. Het personeel in dit hotel bevindt zich nog in de leerfase, wat duidelijk merkbaar is. Op zich is dit geen groot probleem, maar het zou prettig zijn als dit weerspiegeld wordt in een meer budgetvriendelijke prijs. Het ontbijt kost 24,95 euro, maar we hebben ervoor gekozen om het over te slaan. We hebben onze auto buiten het stadscentrum geparkeerd en zijn met de tram gereisd, wat ons een besparing van 45 euro aan parkeerkosten opleverde.

Henna 28 okt 2013
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Amsterdam.

Over The College Hotel Amsterdam

The College Hotel Amsterdam is gelegen te Roelof Hartstraat 1 in Amsterdam. Het hotel biedt stijlvolle en comfortabele kamers. Elke kamer is smaakvol ingericht en beschikt over moderne voorzieningen zoals airconditioning, een flatscreen-tv, een minibar en gratis Wi-Fi. Sommige kamers hebben ook een prachtig uitzicht over de stad. Gasten van The College Hotel Amsterdam kunnen genieten van een scala aan faciliteiten, waaronder een trendy bar, een restaurant met een gevarieerd menu, en een prachtige binnentuin waar je kunt ontspannen en genieten van de rustige sfeer. Het hotel heeft ook een fitnessruimte en biedt fietsverhuur voor gasten die de stad willen verkennen. De ligging van het hotel is ideaal voor het verkennen van Amsterdam, met vele bezienswaardigheden, winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden in de directe omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amsterdam, Noord-Holland
  • https://www.thecollegehotel.com
  • info@thecollegehotel.com