Terhills Resort

Terhills Resort

4.25/5.00 • 3 reviews
T

Nog wel verbeterpunten maar wel een prachtig park

Het is een prachtig park die nog wel wat verbeterpunten kent. Je kan nergens een patatje halen, alleen pasta en pizza kan je via het restaurant ophalen en bij je huisje opeten. Contant betalen kon gek genoeg niet bij de beachclub dus ik weet niet of ze dat nog gaan verbeteren maar zou eigenlijk wel moeten. Restaurant is prijzig maar het eten is heerlijk. Voor de rest krijg je wel echt kwaliteit op dit park, alles oogt nieuw en goed verzorgd. Ons huisje stond best ver van andere huisjes af en we zagen veel eendjes, ganzen en zwanen dagelijks passeren, geweldig! We kunnen iedereen het Lakeside Cottage aanraden waar je een bootje bij hebt. Met name als het heerlijk weer is, is er geen beter plekje te vinden.
Ps. we hadden wel erg veel geluk met het weer, wie gaat er nou vanuit dat het eind oktober nog steeds 20 graden is.

Tim 1 nov 2022
Reageer
E

Goed genoten

Ik ben het eens met onderstaande reviews. Het is een mooi nieuw park met veel luxe, een restaurant waar je heerlijk kan eten. Ook kan je hier het eten ophalen (italiaans) om het bij het huisje op te eten. Geen patat mogelijk wat wel apart is. Voor de rest heerlijk genoten en zeker een aanrader als je een keer op vakantie wilt naar België. Center parcs is normaal prijzig maar als je het vergelijkt met een vliegvakantie valt het reuze mee. Je kan er immers met de auto heen dus dat scheelt je ook in de kosten, ben je toch even het land uit.

Evelien 2 nov 2022
Reageer
W

Weekendje Terhills Resort Belgie geweest

Altijd al fan geweest van Center Parcs maar Terhills Resort maakt het nog een stuk mooier dan wat je gewend was. Ook fijn dat het in belgie zit, voelt het toch een beetje alsof je het land uit bent. Het huisje was echt schitterend, we hebben een grote familie maar hoorden vrijwel niets van elkaar. Veel van het huisje gaat met sensoren zoals lampjes, oogde heel luxe. Er was een beach bar aan het water waar je prima een kopje koffie kon halen. Het restaurant gaf ook de optie om het eten mee te nemen zodat je het bij het huisje op kon eten, eten was trouwens heel goed! Een heerlijk ontspannen weekend gehad waarbij onze kinderen zich heel goed hebben vermaakt.

Willink 8 sep 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van november 2022 in de omgeving van Belgie.

Over Terhills Resort

Center Parcs Terhills Resort, gelegen aan Nationaal Parklaan 1 te Dilsen-Stokkem, is een vakantiepark waar je samen met al je zintuigen van de natuur kan genieten. Het park kenmerkt zich door de mooie natuuromgeving in combinatie met elegante cottages aan het water. Tevens is er een zwembad, workouts, natuuractiviteiten en een indoor speeltuin. In de omgeving van het vakantiepark vind je Nationaal Park Hoge Kempen en Maasmechelen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Belgie