TargetPay

PSP

TargetPay

9 reviews
11% neutraal
89% negatief

Reviews (9)

 • Adam

  Targetpay not paying money they owe

  Targetpay owes my company money and had been paying me every month for around 3 years after going through a rigorous KYC process where they even made me join the chamber of commerce before they would release funds (which is absolutely ridiculous and only forced upon me because they were trying everything they could to avoid paying me in the first place.).

  Our bank changed jurisdictions and had their wire information changed as a result payments bounced back to Targetpay.

  I have been trying for 4 months to get an invoice from them so I could receive final payment and close my account with them an d now they are trying to force myself and old business partners from half a decade ago to go through another full KYC validation process telling me that it is going to cost 2 thousand euro.

  This is after 4 months of asking for simply an invoice from them and being ignored and passed to 3 different representatives.

  For them to do this type of thing for a relatively small amount of money owed during a pandemic is shameful.

  We are just preparing a letter of demand now and will be having a lawyer in the Netherlands prepare a civil suit against them with additional punitive damages and legal fees.

  All of this for no reason as they could just simply the invoice to an account that received monthly payments for years and already went through a rigorous KYC compliance check.

  Your company should be ashamed of yourself.

  Adam 3 okt 2020

 • Sebastiaan Groenen

  Targetpay blokkeert bedrijven zonder reden pas op

  Wat is er gebeurd met Targetpay? Vroeger naar mijn mening 1 van de betere payment service providers die er was. Maar nu hebben ze volgens mij enkele verkeerde keuzes gemaakt. Maten van mij waren om onbekende reden plots verwijderd van Targetpay zonder ook maar een reden mee te geven, was een of andere klacht maar zodra je vroeg wat de klacht betrof konden ze niks zeggen. Te gek voor woorden, dat verhaal staat hier ook op de site las ik. Maar ik zie ook nooit meer bij een iDeal betaling op een webwinkel dat ze samenwerken met Targetpay, vergane glorie? Zag de website, die ziet er nog wel oud en vertrouwd uit. Momenteel ben ik bezig om wat webshops op te zetten en denk dat ik toch maar weer naar Mollie ga, komt het beste over 100%.

  Sebastiaan Groenen 14 sep 2020

 • Gerard

  TargetPay is niet meer wat het geweest is

  Jaren terug heb ik een goede samenwerking gehad met Targetpay.com, let wel dit was nog in de tijd dat er nog amper ideal was en dat je eigenlijk alleen kon betalen per mobiele call 1,30 per minuut en dergelijke. Daar ging dan ook nog een flinke marge van af naar TargetPay maar goed dat was toen ter tijd het enige wat mogelijk was, prima ook alles werkte soepel. Sinds kort zit ik weer in de online wereld en had dus iDeal nodig en ik moest me toch veel dingen aanleveren van mijn bedrijf, moeilijk moeilijk. Na een week over en weer te hebben gemaild was ik er wel klaar mee. Erg jammer dat het zoveel moeilijker is geworden. Wellicht het personeel van vroeger maar weer aan nemen? Ik snap dat anno 2020 de regels van de banken e.d. lastiger zijn geworden maar geen enkele medewerker denkt mee en helpt je daadwerkelijk. Heel spijtig.

  Vroeger 5 sterren.
  Nu 1 ster.
  Gemiddelde 3 sterren...

  Gerard 16 jun 2020

 • D.J.

  Targetpay oplichtersbedrijf

  Dit is een oplichtersbedrijf, heb hier ooit mee samengewerkt en moet bekennen dat ik er nog steeds een vieze smaak van in de mond heb. Eerst deden ze al moeilijk omdat er te weinig informatie in onze voorwaarden zou staan moest dit dus gaan aanpassen nadat ik dat had gedaan was er iets weer niet goed aan een document die ik had aangeleverd en zo ging het maar door. Dit terwijl we al wel waren goedgekeurd en er al best wat geld bij Targetpay op de balie lag en wat ze niet wilden overmaken naar mij toe terwijl het gewoon ons geld was.

  D.J. 27 feb 2020

 • Simar

  Slecht personeel als compliance officer

  Een zeer verouderd systeem en met name de homemade scripts zijn amper te gebruiken. Het is gecodeerd in php 4 lijkt het wel terwijl we inmiddels al bij php 7 zijn. Spijtig. Een vrouw die werkt als compliance officer doet ook lastig voor geen reden, die zal wel met het verkeerde been uit bed zijn gestapt. Kost je klanten zo'n medewerkster TargetPay, doe er iets aan. Dat de scripts verouderd zijn kan je niet zo 1,2,3 iets aan doen maar slecht beleid cq personeel wel.

  Simar 22 jan 2020

 • Ben

  TargetMedia heeft heel slecht personeel

  Ik word misselijk van die review dat TargetMedia blijkbaar mensen / bedrijven er uit gooit zonder ook maar een geldige reden kenbaar te maken.

  https://www.reviews.nl/review/targetpay/targetpay-heel-slecht-140

  Hoe is het nou mogelijk? Een psp aanbieder verdiend juist geld aan iedere klant die sales genereert, ze doen hiermee dus voor hun eigen portemonnee ook geen goede zaken, heel vreemd en nadat ik dit heb gelezen heb ik mijn account bij TargetMedia per direct opgezegd. Mijn vertrouwen is weg want had zelf ook al een aanvaring gehad met een nieuwe mevrouw die daar ging werken. Een trut is het.

  Ben 3 dec 2019

 • Ben B

  Targetpay Targetmedia klacht

  Ik las net een enorme review omtrent een bedrijf die was uitgesloten door targetpay en targetmedia, maar ze wilden de klacht niet doorspelen naar het bedrijf waar het om gaat na een jarenlange samenwerking. Dit enkel omdat targetmedia een nieuwe compliance medewerker had aangesteld die zichzelf even wilde gaan bewijzen. Hoe het mogelijk is dat zo'n leuk bedrijf (heb zelf jaren lang samengewerkt met targetpay) nu zulke fratsen uithaalt waar honden nog geen brood van lusten. 10 jaar geleden was dit psp bedrijf echt een van de beteren met mobiele betalingen en zodra ideal erbij kwam waren ze er ook als eersten bij. Nu zijn alle scripts verouderd, callbacks die pas na 15 minuten komen en dan ook nog het personeel die er de ballen verstand van hebben blijkt. Zonde, had graag nog bij targetpay gezeten als ze gewoon normaal hadden blijven doen maar helaas, Mollie is the way to go voor mij op het moment. Snellere betalingen, nieuwere codering, betere prijzen en een betere klantenservice.

  1 ster van mij. Dit vooral omdat ik geschokt ben over het verhaal over de compliance medewerkster die echt walgelijke dingen uithaalt naar bedrijven.

  Ben B 1 sep 2019

 • Anoniem

  Targetpay ongeregeld zooitje

  Zooitje ongeregeld is het bij TargetPay, hele slechte service waarbij je minimaal een dag moet wachten voordat je een reactie per mail krijgt. 5 jaar terug was het veel beter. Ten eerste snellere service en ten tweede deden ze niet zo moeilijk over alles, je bent nu weken bezig om überhaupt een account goedgekeurd te krijgen. Erg jammer, TargetPay was fijn om mee te werken maar nu is het achterhaalt en doen ze nog moeilijk ook.

  Anoniem 19 jul 2019

 • Ferdinand

  Targetpay heel slecht

  TargetPay doet niets meer met dating. Na tientallen jaren goed met ze te hebben samengewerkt, naam de baas plots ontslag en ging elders werken. De nieuwe Compliance Officer, genaamd ***** **********, gooide het over een andere boeg en wilde niet meer samenwerken met datingsites omdat toen ter tijd datingsites slecht te boek kwamen te staan door credit datingsites, wat de onze zeker niet was! Paar keer met ze te hebben gebeld omdat we wel wat meer informatie wilden, kregen we telkens iets anders te horen, heel gek. TargetPay is dan ook een hele slechte service waar je NIETS van op aan kan! Nooit mee samenwerken, nadat de eerdere baas weg is gegaan, waar alles goed was, is het nu een grote bende.

  Ferdinand 14 jul 2019