T-Mobile

T-Mobile

3.50/5.00 • 33 reviews
E

Van het kastje naar de muur

Ik wilde een mobiele telefoon abonnement afsluiten bij T-Mobile, dit gedaan en afspraak gemaakt en 23-4 zou de koerier het contract en telefoon komen brengen. Had een afspraak tussen 8-14.. Deze tijd is niemand geweest.. T-Mobile gebeld en zeiden u moet geduld hebben. Pas na een uur zei een medewerker.. u staat einde van de dag ingepland. Om 18:00 belde de koerier dat hij erover 30 min zou zijn. Na 30 min kreeg ik een sms van T-Mobile dat afleveren niet gelukt was en ik een nieuwe afspraak moest maken. Eerst volgende moment.. 4 dagen later. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd. Heb alles geannuleerd bij T-Mobile maar op mijn klachtenbrief wordt niet gereageerd. Ik heb mijn werk moeten afzeggen dus ben inkomsten mis gelopen. Ik zou niet overstappen naar T-Mobile.

Ellen 14 jul 2020
Reageer
K

Tevreden over T mobile

Ik hoor veel negatieve berichten over T-mobile, dat het bereik hier van slecht zou zijn en nog wel meer.
Maar ik heb hier helemaal geen last van, integendeel zelfs ik ben er heel erg tevreden over.
Ik heb een lekker goedkoop abonnementje bij T-mobile afgesloten ik heb nog nooit last gehad van dat ik geen bereik had of dat mijn internet het niet deed.
Dus schijnbaar is dat niet overal zo dat het een slechte keus is.
In mijn geval is het een hele goede keus geweest, dus dat wil ik ook met anderen delen dat dat dus ook kan.

Karin 5 jul 2020
Reageer
V

Vreselijk

Wat een vreselijke provider of aanbieder of hoe je het ook maar wilt noemen is dit. Ik kan er wel boos om worden als ik hier zo aan denk. We betalen zo veel geld voor zoiets en als het dan niet werkt zoals het zou moeten is dat bloed irritant. Je mag er toch van uit gaan dat zoiets naar behoren werkt lijkt me, maar dat is hier dus niet zo.

Valerie 4 jun 2020
Reageer
K

Nou ik vind het alles behalve vreselijk. Voor een zeer schappelijke prijs van 17,50 euro krijg ik 5GB internet + 120 minuten bellen. Ik heb overal in het land zeer goed bereik en het internet is zeer snel. Feit dat T-Mobile haar eigen signaal heeft in plaats van gebruik te maken van Vodafone en KPN spreekt ook in het voordeel van T-Mobile. Gewoon een zeer grote telecomprovider die nergens van afhankelijk is.

K. Veening 19 nov 2020
S

T-Mobile prijzen worden ieder jaar duurder

Vroeger altijd gebruik gemaakt van T-Mobile, had 500MB internet, ging altijd vrij snel op en vanuit daar werd je internet beperkt. Hiermee kon je geen films streamen maar nog wel gewoon Whatsappen, Facebook enzovoort. Voor mij persoon prima. Nu zie ik dat T-Mobile ieder jaar de prijzen verhoogd en denk ik er toch over na om eens een andere provider te proberen, het geld groeit me immers niet op de rug. Iemand een goed idee? Zie dat Budget Mobiel hier als beste uit de test komt, heb hier echter nog nooit van gehoord.

Stefan 27 feb 2020
Reageer
B

Ik ben dit jaar overgestapt naar Budget Mobiel en heb er tot op heden geen spijt van. Ik betaal 15 euro voor 7GB aan internet en onbeperkt bellen in Europa. Wanneer je Budget Energie of Budget Alles in 1 hebt krijg je bundelkorting t.w.v. 5 euro per bundel dus betaal je nog maar 5 euro in principe. Moet je natuurlijk wel eerst even goed bekijken of energie en het alles in 1 pakket van Budget voor jou uit kan.

Bunnyhopper 27 feb 2020
R

T mobile mobiele telefoon review

Ik heb nu sinds een jaar mijn abonnement bij t-mobile, omdat deze véél goedkoper was dan waar ik daarvoor zat en dit scheelde mij bijna de helft van het geld. Ik ben echt heel erg blij dat ik ben over gestapt, want ondanks dat ik veel minder geld moet betalen, is mijn bereik/internet/etc. niet achteruit gegaan. Misschien zelfs nog wel eerder vooruit, dus ik ben op alle fronten vooruit gegaan, behalve qua kosten. Die zijn verminderd, dus ik ben een hele tevreden klant.

Robine 18 jan 2020
Reageer
D

T-mobile goede middenweg

Ik vind het belangrijk om goed bereikbaar te zijn op mijn mobiele telefoon, maar vind het dan weer niet nodig om altijd maar het duurste van het duurste te hebben en in dit geval was een abonnement bij T-Mobile de goede middenweg.
Het is een prima aanbieder, ik ben altijd bereikbaar en het doet wat het moet doen.
Daarbij heb ik dan weer niet alle opties en luxe behandelingen die je bij een vodafone abonnement of een ander luxe abonnement dan weer wel hebt, maar dat vind ik niet erg. Dat is de keus die ik heb gemaakt door hier voor te kiezen.

Danny 14 jan 2020
Reageer
K

T mobile Sim Only fijn in gebruik

T Mobile heel fijn in gebruik. Op de app kan je goed en snel je gebruik en kosten inzien, ook kan je hier snel je gegevens wijzigen. Ik heb gekozen voor een Sim Only omdat ik het geld voor een mobiele telefoon wel heb liggen en ik een hekel heb aan hoge vaste lasten. Eens in de 5 jaar koop ik een nieuwe iPhone of Samsung, die gaan anno 2019 makkelijk die tijd mee. Ik betaal nu uit mijn hoofd 12 euro en kan vrijwel alles onbeperkt, het internet wordt gehalveerd als ik over mijn 2GB heen ga maar dat haal ik nooit. Tenzij je op 4G filmpjes gaat kijken natuurlijk.. :)

Kev 27 jun 2019
Reageer
P

T Mobile goed bereik

Reeds overstapt naar T-Mobile omdat ik met Vodafone thuis geen goed bereik had. De verkoper in de winkel zei dat ik op een ander netwerk moest gaan want Vodafone gebruikt haar eigen netwerk en T-Mobile zit op een andere. En inderdaad, via een map kon ik op internet zien of ik wel of geen goed bereik zou hebben en ja hoor, perfect bereik! Door het hele huis en zelfs in de kelder 5 bars. Schijnt dat het ligt aan hoever de betreffende zendmast van jou vandaan is, is voor iedereen dus verschillend.

4 sterren van mij T-Mobile, prima service, goed bereik. Mag alleen ietsje goedkoper. :)

Pluim 23 mei 2019
Reageer
K

Hier onder las ik een bericht van iemand die aangeeft dat hij bij T mobile altijd goed bereik heeft overal.
Dat bericht verbaasd mij nogal want mijn bereik is het grootste deel van de tijd heel erg beroerd en wanneer ik bel valt de verbinding soms zelfs weg.
Dus t mobile werkt bij mij niet zoals het hoort in ieder geval.
Ik laat mijn abonnement hier aflopen en daarna verleng ik hem niet opnieuw.

Karin 5 okt 2021
Beste telecomproviders

Dit zijn de beste telecomproviders van september 2022.

Over T-Mobile

T-Mobile is een topper in de mobiele wereld. Goede pakketten voor een goede prijs.

  • Nog niet geverifieerd