Telecom

T-Mobile

32 reviews
53% positief
19% neutraal
28% negatief

T-Mobile is een topper in de mobiele wereld. Goede pakketten voor een goede prijs.

Budget Mobiel is van alle telecomproviders de beste keuze.

Bezoek Budget Mobiel


Reviews (32)

 • Karin

  Tevreden over T mobile

  Ik hoor veel negatieve berichten over T-mobile, dat het bereik hier van slecht zou zijn en nog wel meer.
  Maar ik heb hier helemaal geen last van, integendeel zelfs ik ben er heel erg tevreden over.
  Ik heb een lekker goedkoop abonnementje bij T-mobile afgesloten ik heb nog nooit last gehad van dat ik geen bereik had of dat mijn internet het niet deed.
  Dus schijnbaar is dat niet overal zo dat het een slechte keus is.
  In mijn geval is het een hele goede keus geweest, dus dat wil ik ook met anderen delen dat dat dus ook kan.

  Karin 5 jul 2020

 • Valerie

  Vreselijk

  Wat een vreselijke provider of aanbieder of hoe je het ook maar wilt noemen is dit. Ik kan er wel boos om worden als ik hier zo aan denk. We betalen zo veel geld voor zoiets en als het dan niet werkt zoals het zou moeten is dat bloed irritant. Je mag er toch van uit gaan dat zoiets naar behoren werkt lijkt me, maar dat is hier dus niet zo.

  Valerie 4 jun 2020

 • Stefan

  T-Mobile prijzen worden ieder jaar duurder

  Vroeger altijd gebruik gemaakt van T-Mobile, had 500MB internet, ging altijd vrij snel op en vanuit daar werd je internet beperkt. Hiermee kon je geen films streamen maar nog wel gewoon Whatsappen, Facebook enzovoort. Voor mij persoon prima. Nu zie ik dat T-Mobile ieder jaar de prijzen verhoogd en denk ik er toch over na om eens een andere provider te proberen, het geld groeit me immers niet op de rug. Iemand een goed idee? Zie dat Budget Mobiel hier als beste uit de test komt, heb hier echter nog nooit van gehoord.

  Stefan 27 feb 2020

 • Robine

  T mobile mobiele telefoon review

  Ik heb nu sinds een jaar mijn abonnement bij t-mobile, omdat deze véél goedkoper was dan waar ik daarvoor zat en dit scheelde mij bijna de helft van het geld. Ik ben echt heel erg blij dat ik ben over gestapt, want ondanks dat ik veel minder geld moet betalen, is mijn bereik/internet/etc. niet achteruit gegaan. Misschien zelfs nog wel eerder vooruit, dus ik ben op alle fronten vooruit gegaan, behalve qua kosten. Die zijn verminderd, dus ik ben een hele tevreden klant.

  Robine 18 jan 2020

 • Danny

  T-mobile goede middenweg

  Ik vind het belangrijk om goed bereikbaar te zijn op mijn mobiele telefoon, maar vind het dan weer niet nodig om altijd maar het duurste van het duurste te hebben en in dit geval was een abonnement bij T-Mobile de goede middenweg.
  Het is een prima aanbieder, ik ben altijd bereikbaar en het doet wat het moet doen.
  Daarbij heb ik dan weer niet alle opties en luxe behandelingen die je bij een vodafone abonnement of een ander luxe abonnement dan weer wel hebt, maar dat vind ik niet erg. Dat is de keus die ik heb gemaakt door hier voor te kiezen.

  Danny 14 jan 2020

 • Kev

  T mobile Sim Only fijn in gebruik

  T Mobile heel fijn in gebruik. Op de app kan je goed en snel je gebruik en kosten inzien, ook kan je hier snel je gegevens wijzigen. Ik heb gekozen voor een Sim Only omdat ik het geld voor een mobiele telefoon wel heb liggen en ik een hekel heb aan hoge vaste lasten. Eens in de 5 jaar koop ik een nieuwe iPhone of Samsung, die gaan anno 2019 makkelijk die tijd mee. Ik betaal nu uit mijn hoofd 12 euro en kan vrijwel alles onbeperkt, het internet wordt gehalveerd als ik over mijn 2GB heen ga maar dat haal ik nooit. Tenzij je op 4G filmpjes gaat kijken natuurlijk.. :)

  Kev 27 jun 2019

 • Pluim

  T Mobile goed bereik

  Reeds overstapt naar T-Mobile omdat ik met Vodafone thuis geen goed bereik had. De verkoper in de winkel zei dat ik op een ander netwerk moest gaan want Vodafone gebruikt haar eigen netwerk en T-Mobile zit op een andere. En inderdaad, via een map kon ik op internet zien of ik wel of geen goed bereik zou hebben en ja hoor, perfect bereik! Door het hele huis en zelfs in de kelder 5 bars. Schijnt dat het ligt aan hoever de betreffende zendmast van jou vandaan is, is voor iedereen dus verschillend.

  4 sterren van mij T-Mobile, prima service, goed bereik. Mag alleen ietsje goedkoper. :)

  Pluim 23 mei 2019