R

Top Service

Ik heb sinds 2 maanden contact met Patrick A, van afdeling sales.
Patrick heeft mij geholpen van begin tot het einde, komt netjes zijn afspraken na.
Echt een topgozer, die staat voor zijn werk.
Eerder contact gehad met andere collega's die beloven maar niets doen.
Echt zo blij met Patrick A, van sales, daar kunnen zijn andere collega's nog wat van leren.

Dus Patrick A van sales je bent een topgozer!

Regina 15 jul 2021
Reageer
M

Wij hebben sinds kort internet en televisie van T-mobile en dit bevalt ons echt perfect! Het werkt goed, de internet is supersnel en ook de televisie van T-mobile bevalt mij enorm goed.

Goede keus dus geweest om over te stappen en ik kan dit echt iedereen aanraden om dat ook te doen. Het is echt niet duur wanneer je het vergelijkt met andere grote namen in deze wereld, dus je bent een stuk voordeliger uit ook nog en dat terwijl je niet aan kwaliteit inlevert.

Mike 1 okt 2021
g

Nooit zakelijk vast internet afsluiten

Wij zitten thuis bij T-Mobile en hebben daar eigenlijk nooit problemen. Dus wij dachten we nemen ook T-Mobile zakelijk vast internet.

Tijdens het afsluiten had er al een belletje moeten gaan rinkelen. Het afsluiten kon alleen doordat we telefonisch teruggebeld zouden worden. Keer op keer gebeurde dit niet. Eindelijk teruggebeld en alles aangesloten. Dit duurde ongeveer 1 week omdat er iemand langs moest komen om de lijn te controleren.

Nu al anderhalve week geen internet. En je raadt het al. We worden teruggebeld door de afdeling die hierover gaat. Als je naar T-Mobile zakelijk belt word om de haverklap de verbinding verbroken. Zit af en toe hun mailbox vol.

Echt nooit afsluiten! Als je service wilt ga dan niet naar T-Mobile!

graham 12 jul 2021
Reageer
F

Internet Only van T-Mobile

Aangezien ik al jaren geen tv meer kijk, heb ik gekozen voor een Internet Only abonnement van T-Mobile. Ik kijk alleen Netflix en YouTube. Hiervoor heb ik dus geen tv abonnement nodig. Wat ik bespaar op een tv abonnement, gebruik ik om Netflix te kunnen kijken. Ik geloof ook dat on demand video streaming platformen de toekomst zijn. Bij T-Mobile heb ik gekozen voor Internet Fast. Hiermee krijg je 100 Mbit/s download en 30 Mbit/s upload. Dit is voor mij voldoende. Hierdoor kan ik internetten en tegelijkertijd Netflix of YouTube kijken. Dat is geen enkel probleem. Omdat ik naast Netflix alleen een internet abonnement heb, ben ik lekker goedkoop uit. Dat kan ik wel meer mensen aanbevelen die niet of nauwelijks meer tv kijken. Wanneer ik echt wat wil zien, kan ik altijd programma's terugkijken via internet. T-Mobile is gewoon een prima provider. Ik krijg de internetsnelheid die ze beloven en ik heb nooit last van storingen. Ze zijn qua prijs ook vrij voordelig en als je ook een mobiel abonnement bij T-Mobile hebt is het wel mooi om ook internet bij hun te nemen. Alles onder één dak, dat is wel zo fijn. De installatie was een fluitje van een cent. Klantenservice heb ik nog geen contact mee gehad.

Fred 11 jul 2021
Reageer
S

Gratis overstappen naar T-Mobile Thuis

Een tijdje geleden zocht ik naar een goedkopere internet en tv aanbieder. Veel prijzen vergelijkt en ik kwam uiteindelijk uit bij T-Mobile thuis. Ik had ze gebeld met wat vragen over de overstap en het aansluiten. Ze zeiden dat de overstap gratis is en dat bleek ook zo te zijn. De aansluiting nam ik met behulp van mijn vader maar zelf voor mijn rekening met het installatiepakket. Dit bleek eenvoudiger te zijn dan ik dacht. Binnen een half uurtje was alles aangesloten en het werkte direct. Dit is de eerste keer dat ik interactieve tv heb en dat had ik veel eerder moeten nemen. Daar ben ik zo blij mee. Terugkijken, pauzeren en terugspoelen. Dat geeft een hele andere dimensie aan televisie kijken. Nooit meer thuis hoeven te blijven voor een programma, want ik kijk het gewoon terug als ik eenmaal thuis ben. Over T-Mobile zelf ben ik zeer tevreden. Lage kosten en alles wat ik eigenlijk wil.

Samantha 7 jul 2021
Reageer
W

Slecht van T-Mobile thuis

Op maandag 21 juni jl. hadden we een breuk in onze glasvezelkabel. Dus als gevolg hiervan geen TV, geen internet, geen WIFI, niets dus. Gebeld met T-Mobile en zij zouden een ticket doorsturen naar de KPN voor reparatie. Wij zouden bericht krijgen. Na 3 dagen hadden we nog niets gehoord dus weer bellen met T-mobile.
Blijkbaar was de ticket niet doorgestuurd naar de KPN….FOUTJE….
Op vrijdag hadden we iemand van de KPN die de glasvezel heeft gerepareerd. Maar nog steeds geen TV of normale internetverbinding. Lekker allemaal net voor het weekend met EK voetbal. Vrijdag weer gelijk gebeld met T-Mobile. Zij konden niet vinden waar het aan lag en zouden een ticket doorsturen naar de technische dienst. Inmiddels is het dinsdag 30 juni en we hebben nog steeds niets en niets gehoord. We hebben tussendoor een aantal keren gebeld met T-Mobile maar we krijgen alleen de mededeling dat het in behandeling is. Wanneer het is opgelost??? Niemand die het ons kan vertellen want ze weten het niet. We zijn al heel lang klant van T-Mobile met 2 x T-Mobile thuis en 3 mobiele abonnementen maar zoals het nu gaat denk ik dat we maar beter kunnen overstappen. Dit is niet het eerste probleem met T-Mobile maar wel het meest irritante want we weten nog steeds niet waar we aan toe zijn. Mijn mening??? Denk eerst goed na en vergelijk de verschillende providers voordat je met T-Mobile in zee ga. Wat wij gaan doen? Als het na het weekend nog steeds niet is opgelost OVERSTAPPEN!

WE Idoe 30 jun 2021
Reageer
S

T-Mobile thuis vergelijken

Wij zijn ook blij klant van T-Mobile thuis. Ze komen hun afspraken na, de prijzen zijn prima en bovenal leveren ze een goede tv ontvangst en goede internet verbinding. Meer kan je niet vragen van een internet en tv aanbieder. Ik zie T-Mobile als een provider die tussen alle providers in zit qua prijs en kwaliteit.
Ziggo en KPN is enorm duurder en kwalitatief misschien iets beter want Ziggo heeft haar eigen zenders en KPN bestaat al zo lang en is heel solide. Er zijn ook uiterst goedkope opties als Budget Alles in 1 en voorheen Telfort. Dan kies ik toch iets wat ertussen zit qua prijs dus dat het altijd goed werkt maar niet dat je de hoofdprijs hoeft te betalen. Daarnaast hebben wij ook T-Mobile op onze mobiele telefoons aangesloten sinds kort waardoor we extra korting krijgen.

Sander 28 jun 2021
Reageer
C

TV van T-Mobile thuis goed

Eindelijk een keer TV kunnen kijken zonder dat dit elke keer vastloopt of weg valt.
Iets wat vrij normaal is zou je denken, maar bij ons thuis helaas niet.
Wij hebben heel lang een contract bij een hele goedkope leverancier gehad, hier hadden wij ons toe laten verleiden door de prijs, maar dat heeft niet goed uitgepakt.
Er was altijd wel iets aan de hand als we televisie wilden kijken, waardoor we dat ook steeds minder deden door de irritaties.
Nu is het contract afgelopen en zijn we per direct over gestapt naar T-Mobile, mijn man had vooraf wat onderzoek gedaan en was hier op uit gekomen.
En wat zijn we blij met deze overstap, want zoals ik al zei kunnen we eindelijk tv kijken op de manier zoals het hoort.
En dat allemaal voor een prijs die niet eens duurder is dan wat we voorheen moesten betalen.
Dus hoe je het ook went of keert, het is in alle gevallen een win win situatie.

Caroline 22 jun 2021
Reageer
R

TV van T-Mobile is inderdaad prima waarbij je soepel kan terugkijken en pauzeren. Moet wel eerlijk zeggen dat de hardware wel toe is aan wat nieuws. Software is prima maar je voelt gewoon dat het bakje het lastig heeft qua snelheid. Veel internet en tv aanbieders hebben al nieuwe tv bakjes uitgerold, wie weet volgt T-Mobile snel.

Rienus 4 jul 2021
f

tevreden over t-mobile thuis

zeer tevreden over het t-mobile thuis pakket. eerlijk gezegd waren wij wel toe aan vernieuwing. jarenlang hadden we tv van kpn en internet van online met een hele ouder router en zonder tv kast. dat ging nog via de gewone kabel zonder dat je terug kon kijken. verder geen klachten over deze providers hoor jaren lang blij klant geweest. mijn vrouw zei tegen me: frans, laten we een alles in 1 pakket nemen waarbij we ook programma's kunnen terug kijken, dat kunnen al mijn vriendinnen ook. via een vergelijker uitgekomen bij t-mobile thuis internet en tv pakket die geheel geïnstalleerd zou worden, dit is reeds gebeurd door een zeer vriendelijke monteur. qua kosten maakt het weinig uit terwijl de internetsnelheid flink verhoogd is en we nu programma's kunnen terug kijken. we gaan er dus flink op vooruit voor dezelfde prijs. hier wil ik t-mobile thuis en de vergelijksite voor bedanken.

frans 27 apr 2021
Reageer
Q

Overgestapt naar T-Mobile thuis betere prijs

Vorige maand overgestapt naar T-Mobile thuis. Mede omdat we T-Mobile als mobiele provider hebben kregen wat enkele kortingen. Voor ons werd Ziggo te duur en zijn we verder gaan kijken waarbij we dus al wel snel uit kwamen bij T-Mobile thuis.
Even op de website gesnuffeld, stond dat je een snelle internetverbinding kreeg tot 1 Gbit per seconde, een goed Wifi-modem, internetactieve tv, gratis ESPN sportzenders en het zou gemakkelijk zijn om je zenderpakketten uit te breiden voor een meerprijs. Dit voor 45 euro per maand! Terwijl ik bij Ziggo 60+ euro betaalde waren we hier al erg blij mee. Ook hoeven we de eerste 3 maanden maar 30 euro te betalen en krijgen we elke maand 5 euro korting omdat we, zoals eerder gesteld, een T-Mobile mobiel abonnement hebben. Oftewel we zijn 20 euro per maand vast goedkoper uit voor het internet en tv abonnement voor thuis. We krijgen 2,50 euro korting op ons T-Mobile mobiel abonnement en 2GB extra internet gratis.

Het is dat we hier zelf achter kwamen nadat een vriend van ons had verteld dat dit je best veel geld kon besparen anders wisten we het niet. Ook goed dat vergelijksites dit aangeven als je jouw adres invoert!

Ik hoop dat jullie iets aan mijn review cq ervaring hebben!

Quido 25 apr 2021
Reageer
A

Zeer en zeer slecht

Zeer en zeer slecht! Vanaf het begin deugt de WiFi niet terwijl ik heb gekozen voor 100 snelheid ipv 50. Ook met WiFi versterker haalt het niets uit. Er is na heel veel telefoontjes en alle stappen tig keer doornemen eindelijk een monteur gekomen en toen was het even een paar weken goed. Daarna weer hetzelfde probleem. Tig telefoontjes gedaan, monteur toegezegd en dat is weer afgewezen, want de monteur was twee maanden geleden al geweest. Ze laten geen ruimte om kosteloos op te zeggen, zodat ik de kans krijg om een betere provider te nemen. Mijn kinderen missen hun online lessen en mijn zoon dreigt zelfs niet over te gaan op de middelbare school. Ze doen geen enkele concessies om me tegemoet te komen en ik ben compleet radeloos. Het komt hier op neer, ik moet het hier maar mee doen en wachten tot de contract tijd erop zit. Ik stap over op een andere provider en zit dan met dubbele kosten tm oktober. Dit is bij Radar neergelegd en ik zal juridische stappen ondernemen. Dit is meer dan schandalig en zeer onmenselijk. Nooit een abonnement bij Tmobile nemen!!! Het levert je heel veel stress en problemen op en het kost je heel veel geld. Kost ook nog heel veel tijd om te bellen, ik heb wel meerdere malen tot 45 minuten in de wacht gestaan. Vervolgens heb ik al een paar keer meegemaakt dat de verbinding verbroken werd en kon ik weer opnieuw beginnen. Ze zien het lijstje verschijnen en doen dan begripvol over de situatie, maar al heel gauw komt het tot niets en schiet ik er geen hol mee op.

NEEM NOOIT DIENSTEN AF VAN T-MOBILE!!!

Annemarie 16 apr 2021
Reageer
J

T-Mobile overstap ervaring

Zeer tevreden op basis van mijn overstap ervaring en het gebruik van de T-Mobile thuis diensten. Waar ik eerst berust was op het feit dat T-Mobile eigenlijk een mobiele provider is, doet T-Mobile het uitstekend als het gaat om de service van internet en tv wat je thuis gebruikt. Wij kijken veel tv, de kids overdag en wij als ouders in de avond. Internet wordt gebruikt op tablets, telefoons, computers en alles werkt goed zonder enige hinder. Het aansluiten ging heel snel doordat er iemand langs kwam om alles aan te sluiten. Aangezien ik hier totaal geen kaas van heb gegeten vroegen we om een monteur die ons ook wat uitleg kon geven. Dit deed de monteur dan ook prima, hij ging pas weg toen hij zag dat de tv en internet verbinding werkte. En voor de mensen die opletten: T-Mobile thuis is vrij goedkoop, zeker als je ook T-Mobile op je telefoon hebt aangesloten.

JP 3 apr 2021
Reageer
V

T-Mobile goedkoopste internet en tv provider

T-Mobile thuis internet en televisie is momenteel simpelweg de goedkoopste internet en tv provider van Nederland. Voor 30 euro krijg je Glasvezel internet 50 Mbit/s en 207 televisiekanalen. Geen HD kanalen trouwens, dat kan wel maar dan betaal je meer dan die 30 euro. Wij hebben het momenteel erg zwaar als gezin door de hele pandemie. Dit is de reden dat we voor alle vaste lasten zijn gaan kijken naar goedkopere opties. Dit scheelt ons op jaarbasis een snelle 420 euro! We gaan namelijk van 65 euro naar 30 euro!
Is goedkoop duurkoop in deze kwestie? Ik vind van niet. T-Mobile thuis levert wat ze zeggen en alles werkt prima.

Vincent 5 mrt 2021
Reageer
T

Belachelijk slechte en trage service

T-mobile Thuis gekozen: krijg eerst m'n modem een week later dan gepland. Resultaat na installatie: geen verbinding. Week later een T-mobile monteur die zegt dat het aan KPN ligt. Weer een week later komt de KPN monteur, die laat zien dat er verbinding is 'tot aan het modem'.
Kortom: ik heb een defect modem geleverd gekregen. Klantenservice stuurt het door naar de backoffice. Een ruime week later heb ik nog niets gehoord. Na een nieuw telefoontje geeft de backoffice aan de klantenservice medewerker aan dat die me geen nieuw modem op mag sturen, want het process ligt bij hun. Ondertussen wacht ik nog steeds. Dit duurt ondertussen al bijna een maand. Een maand geen internet terwijl ik het elke dag nodig heb voor werk. Echt ongelooflijk belachelijk.

Tom de Jongh 23 feb 2021
Reageer
R

Ik zou de koopovereenkomst ontbinden wegens het niet leveren van de afgesproken diensten. Dat ten eerste.

Laat je niet gek maken.

R. van Tol 9 mrt 2021
J

Schappelijke prijs voor internet en tv

Ik kreeg een e-mail van T-Mobile (waarschijnlijk omdat ik klant ben van T-Mobile telefoon) dat als ik ook een internet en tv pakket zou nemen dat ik dan leuke kortingen zou ontvangen. Even de prijzen vergelijken en zelfs zonder kortingen ben ik goedkoper uit bij T-Mobile internet en tv in vergelijking met KPN. Eergisteren het installatiepakket ontvangen en ik schrijf nu deze review op het internet van mijn nieuwe internet provider: T-Mobile thuis.

Jan Freriks 18 feb 2021
Reageer
S

Wanneer je inderdaad T-Mobile bundelt met een T-Mobile thuis pakket krijg je onderstaande opties extra:

Elke maand tot € 10 korting op je mobiele Unlimited abonnement.
Elke maand € 2,50 korting en 2 GB extra data op elk ander mobiel abonnement.

Zeker het aanraden waard als je al klant bent van 1 van de 2.

Simar 18 feb 2021
Y

KLACHT Overgestapt van KPN naar T-Mobile thuis

Op 7 januari 2021 heb ik mij aangemeld voor T-Mobile Thuis Alles-in-1.
Het ontvangen voorstel voor de pakket prijs bedroeg €42,50 per maand en doordat wij gebruik maken van 4 TELE2 onze mobiele abonnementen krijg ik korting voor onbepaald tijd.
T-Mobile heeft de overstap geregeld met ingangsdatum dinsdag 26 januari 2021 waarbij er een monteur van Gideon gepland is tussen 12:00 en 14:00. Tot mijn verbazing is mijn KPN verbinding beëindigd op maandag 25 januari omstreeks 11:40.

In aansluiting hierop heb ik telefonisch contact gezocht met zowel Gideon, T-Mobile als KPN en allen zonder succesvolle uitkomst. Gideon gaf aan niet eerder te kunnen, T-Mobile gaf aan hier niets aan te kunnen doen en voor KPN was het een raadsel en adviseerde mij een klacht brief te sturen.

Tot mijn frustratie heb ik op maandagavond 25 januari de installatie zelfstandig uitgevoerd en heb T-Mobile op dinsdagochtend 26 januari omstreeks 9:00 hierover geïnformeerd.
Aansluitend hierop heeft T-Mobile succesvol een lijnmeting gedaan en mijn thuis telefoon geactiveerd. Op dit moment is besproken dat afspraak voor de monteur van Gideon geannuleerd wordt. Met T-mobile helpdesk is bevestigd dat, aangezien de installatie door mij zelf is uitgevoerd en geen monteur benodigd is, de installatie kosten niet in rekening worden gebracht.

Hierbij gaf ik tevens te kennen dat ik (na uitvoering van een snelheidstest) de beoogde internet snelheid van 1000 Mbit/s down & up bij lange na niet haalbaar is. Ondertussen heb ik mijn 1ste factuur ontvangen waarop de gemaakte afspraken lijken te missen. In aansluiting hierop heb ik op zaterdag 13 februari hierover contact gehad met T-mobile helpdesk en mijn beklag gedaan.
Deze gaf in eerste instantie te kennen niet over de juiste informatie te beschikken en tevens niet geautoriseerd is om de wijziging door te voeren. Ook werden mijn aangeleverde onderwerpen van tafel geveegd en adviseerde mij een klachtbrief te sturen!
Ik voelde mij volledig niet gehoord en wekte de indruk dat ik door mij door de T-mobile helpdesk onjuist ben geïnformeerd. Dit zette bij mij kwaad bloed en heb aangedrongen op het aboonmenet per direct te beëindigen en herstel naar KPN. Hoe kan het ook anders, gaf hij aan dat ik hiermee 1 dag te laat ben!

Conclusie is dat T-mobile zich niet houdt aan de gemaakte afspraken zoals bij aanmelding is overeengekomen en zolang T-mobile in gebreke blijft ben ik genoodzaakt de geplande incasso op maandag 22 februari 2021 t.w.v. € 88,63 te storneren en de toekomstige betalingen te blokkeren.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en zie uw reactie belangstellend tegemoet.

Yousef el Rabbaj 14 feb 2021
Reageer
K

T mobile psychopatic team robbing a people

Ik begin met t-mobile in 2019. Begin vanaf een periode van 3 weken zonder internetverbinding. Fout aan hun kant. Iemand vertelde me per telefoon dat ik niet voor deze periode hoef te betalen. Na 1,5 maand komt er een rekening met extra geld om te betalen als boete voor te laat komen. Op de internetpagina schreven ze dan dat incasso datum startdatum is, maar eerst herinnering wat via sms zou moeten komen zou na 14 dagen moeten komen. Het is niet . Het komt na de volgende dag dat ze niet kunnen incasseren. Dus bijvoorbeeld 22 van de maand vanaf dit moment beginnen ze je ook volgende maand en dezelfde incasso een paar keer met boete te tellen. Ik betaal ze in 6 maanden 600 euro en niemand kan het uitleggen. Ik stuur brieven die ze niet beantwoorden !!!! ze beroven normaal gesproken mensen op een witte dag en als je ze belt voor uitleg, praten ze met minachting omdat je niet betaalt. Elke week krijg ik een sms dat ik moet betalen, ook al betaal ik! Ik ga naar een advocaat voor schadevergoeding, analyseer uw rekeningen omdat ze vals spelen. Strafberekeningen zijn onjuist. Een bende psychopaten die mensen beroven !!!!

Katarzyna 11 feb 2021
Reageer
R

T-Mobile thuis winkel eindhoven scam

Volledige teleurstelling, ik heb me aangemeld voor de 4G Thuis-service in Woensel XL Eindhoven bij een T-mobile-winkel en werd volledig opgelicht. Dus de medewerker vertelde me eerst dat mijn woonwijk een goede 4G-dekking had en dat ik een goede internetsnelheid zou hebben (zoals minstens 100 mb / s), ik heb 180 euro uitgegeven aan het modemapparaat zodra ik thuiskwam, ik testte de internetsnelheid en het was slechts 25 mb / s echt verontrustend. Nu gebruik ik de service al meer dan 1 jaar en ik wil hem opzeggen, ik heb bijna een uur aan de telefoon doorgebracht en ik heb gemerkt dat het me 150 euro aan annuleringskosten gaat kosten. Dit is een totale overval en de medewerker hield me echt voor de gek omdat hij tegen me zei dat ik na 1 jaar niets zou hoeven betalen om het te annuleren en dat ik zelfs het modemapparaat niet kan retourneren! Dit is op veel niveaus gewoon verkeerd. Laat u niet misleiden door deze mensen!

Rui Esteves 1 feb 2021
Reageer
L

Een Wi-Fi verbinding geeft je nooit 100% van je internetsnelheid door. Ook wel logisch omdat het door de lucht gaat.

Probeer eens een internetkabel in je modem te plaatsen en aan de andere kant een computer of laptop. Als je dan meet, zal je zien dat het wel de 100 Mb/s aantikt. Heb je glasvezel?

Ps. een 4G-dekking heeft niets te maken met T-Mobile thuis. Je verbinding komt via glasvezel of de kabel in je huis. Als een T-Mobile thuis medewerker dat echt heeft gezegd... dan was het of een stageloper of hij had het over T-Mobile mobiel.

Leon 1 feb 2021
S

Spijt van T-Mobile Thuis

Wij zijn afgegaan op de mooie en goede verhalen over en vooral door T-Mobile thuis en hebben zo een wat overhaaste beslissing genomen om hier naar over te stappen.
Nu hebben we daar achteraf gezien toch behoorlijk spijt van gekregen helaas.
Hoe vaak wij wel niet met het probleem zitten dat de WIFI weer eens weg valt terwijl we ergens mee bezig zijn, is niet op twee handen meer te tellen.
En wanneer dit niet het geval is, dan hebben we wel te maken met één van de vele storingen die zij ook hebben.
Ik hoopte dat een extra router de oplossing zou zijn en daarom heb ik er voor gekozen om zelf een extra externe router aan te sluiten, maar dit bleek ook te mooi om waar te zijn en hielp helemaal niets.
Wanneer we een keer iets terug willen kijken op televisie, valt dit ook standaard uit en kun je weer opnieuw beginnen.
Zonder doorspoelfunctie wat de tv tegenwoordig heeft is dat ook niet grappig meer.
Al meerdere keren de klantenservice hier over proberen te contacten, maar wanneer ik bel zit ik toch zo een kwartier of langer in de wachtrij.
Daarna krijg je eindelijk iemand aan de telefoon, die je vervolgens weer moet doorverbinden en dan sta je daarna weer een tijd in de wachtrij.
En als je de klantenservice belt sta je eerst minimaal 20 minuten in de wachtrij,
Weinig positieve dingen dus helaas, het is even ons contract uitzitten hier en daarna stappen we echt over naar iets anders want dit is echt niet aan ons besteed.

Sven 5 jan 2021
Reageer
J

Overgestapt van KPN naar T-Mobile thuis

Al jaren hebben wij gebruik gemaakt van KPN internet, televisie en bellen. Helaas door de pandemie mijn baan verloren dus zijn we eens gaan kijken waar we gemakkelijk op konden besparen. Een financieel adviseur heeft ons hierbij geholpen en deze stelde dat T-Mobile voor ons gunstig was omdat we gebruik maakten van T-Mobile op onze mobiele telefoons. Onze kosten zijn van 60+ euro naar 45 euro per maand gegaan. We hebben expres gekozen voor dezelfde internetsnelheid (100 Mbit/s) omdat ik tegenwoordig veel thuis werk. Dus bespaar door deze simpele overstap ongeveer 20 euro. Ben ook overgestapt op mijn energieleverancier wat me best wat geld oplevert.

Hopelijk hebben jullie iets aan mijn review. 2021 is net begonnen, maak er wat moois van!

Jan Heijnen 1 jan 2021
Reageer
L

Overstappen naar T-Mobile

Wij zijn overgestapt naar T-Mobile Thuis omdat we erg ontevreden waren over de aanbieder waar we op dat moment bij zaten. T-Mobile Thuis was precies wat we zochten en hier denken we nog steeds zo over. We hoefden niet eens overstapkosten te betalen en zijn nu slechts €30,- per maand kwijt, wat veel minder is dan de ruim 50 die we daarvoor altijd moesten betalen.

En mochten we niet tevreden zijn, dan hebben we altijd nog die 15 dagen bedenktijd, dus als je spijt krijgt heb je nog twee weken daarna om het op te zeggen en zit je nog nergens aan vast. En je kunt het eventueel zelfs iedere maand aanpassen, zodat het altijd passend blijft bij de behoefte van je familie of jezelf. Dit zijn allemaal dingen die mij heel erg aanspreken, want bij ons hangt dit echt af van of de kinderen ook thuis zijn of niet. Wanneer onze zoon over twee maanden uit huis gaat, kan alles weer omlaag worden geschroefd.

Ook dingen als 100Mbit zijn voor ons echt niet nodig, wij hebben aan die 50 Mbit meer dan genoeg, maar als je dit wel wilt kost het slechts 5 euro per maand meer, dat vind ik niet veel. Dus voor mensen die dit veel gebruiken, lijkt me dit een hele goede optie. Zo zijn er heel veel upgrades mogelijk en allemaal kosten ze naar mijn weten maar 2,50 tot 5 euro extra in een maand. Zo kun je nog een keer een upgrade uitvoeren lijkt me. Van ons krijgen ze een hele dikke voldoende, we zijn nu al boven verwachting tevreden over deze aanbieder.

Lourens 28 dec 2020
Reageer
K

Top review, bedankt. Ik ga ook eens kijken of ik over kan stappen naar T-Mobile thuis. Doordat ik T-Mobile als mijn telecomprovider heb zal ik misschien ook wel wat extra's of kortingen krijgen. Altijd goed om zulke abonnementen bij dezelfde provider te hebben voor een beter overzicht en combikortingen.

Kapitein Wierook 29 dec 2020
F

T-Mobile thuis ervaringen

Hallo allen,

Wij zijn overgestapt naar T-Mobile thuis en hebben gekozen voor het 100 Mbit per seconde internet pakket. Hierbij krijg je gratis Fox Sports 1 en 59 HD zenders. Wij hadden het geluk dat we de eerste 3 maanden 15 euro korting kregen en dat we geen activatiekosten hoefden te betalen, ze hadden precies op dat moment een aanbieding (was ongeveer 2 weken terug dat we het aangesloten hebben).
Doordat wij gebruik maken van T-Mobile op onze mobiele toestellen krijgen we 5 euro korting voor onbepaald tijd. Hierdoor betalen we in totaal de eerste 3 maanden € 25,00 en daarna een vaste prijs van € 40,00. Als je dan bedenkt dat je 100 Mbit per seconde internet krijgt is dit gewoon een heel faire prijs. Toen ik dit las twijfelde ik nog wel even maar bedacht ook al gauw dat T-Mobiel op onze mobiele telefoons uitstekend werkt.
De installatie was zeer eenvoudig waardoor er geen monteur hoefde te komen. Binnen 15 minuutjes had ik alles al aangesloten, je moet alleen enkele werkdagen wachten totdat je het pakket in huis hebt. Deze wordt namelijk naar je opgestuurd per pakketpost.
Nu we ongeveer 2 weken gebruik hebben gemaakt van internet en tv van T-Mobile kan ik jullie vertellen dat je precies hetzelfde krijgt als dat je bij bijvoorbeeld KPN krijgt, alleen dan voor een veel voordeligere prijs. Geen idee waarom, maar het is wel een feit. We zijn dan ook zeer blij met deze internet en tv provider. Als je het toch niet goed vind of je hebt spijt van een overstap naar T-Mobile, is het maandelijks opzegbaar dus je zit nergens aan vast.

5/5 sterren!
Groetjes Freek

Freek 23 dec 2020
Reageer
Y

Ben wel fan van T-Mobile thuis, overal goed bereik met een hele sterke router. Monteur stelde nog voor om extra Wi-Fi punten in huis te installeren, dit vonden we niet nodig. Televisie mediabox is ook prima en geeft een goed beeld!

Yvette 28 dec 2020
P

T-Mobile goedkoop en slecht bereik

Je hebt veel verschillende providers om uit te kiezen en dan is het een beetje waar je prioriteiten liggen.
Wil je goed bereik en altijd veel en snel internet, dan moet je hier flink voor betalen.
Of je wilt een goedkope provider, zoals ik graag wil, maar daar kever je wel wat op in.
Niet perse in het internet vind ik, want dat is echt niet slecht en eigenlijk altijd wel snel.
Alleen aan het eind van de maand als ik dorp mijn bundel heen ben dan is het wat langzamer.
Waar ik wel flink op heb moeten inleveren dat is het bereik.
Wanneer ik op bepaalde stukken rijd of ik loop in het bos of iets wat daar op lijkt, dan moet je mij niet gaan bellen, want dat gaat dan niet lukken omdat ik daar geen of minimaal bereik heb.

Puck 18 nov 2020
Reageer
F

Dit is denk ik een review voor T-Mobile, niet voor T-Mobile thuis (internet, tv en bellen voor in huis).

Freek 23 dec 2020
T

T-Mobile thuis afsluiten

Nooit geweten dat er zo veel verschil kon zitten in aanbieders. Pas nu we zijn overgestapt naar T-Mobile thuis ervaar ik dit verschil en absoluut in de positieve zin van het woord. Wat ben ik blij dat we hier naar toe zijn overgestapt en het afsluiten ervan was ook nog eens super eenvoudig. Dat ik dat niet eerder heb gedaan, daar heb ik dan wel spijt van. Het werkt allemaal heel erg goed en snel, precies zoals wij belangrijk vinden en daarbij betalen we nu per maand veel minder dan wat we eerder deden. Dus mocht je twijfelen om over te stappen? Gewoon doen zou ik zeggen!

Thijs 1 nov 2020
Reageer
E

T-mobile thuis VS Budget thuis

Wisten jullie dat bedrijven zoals T-Mobile hun prijzen eenzijdig mogen verhogen tijdens de contractduur als men het onder het mom van bijvoorbeeld, met 'n beetje manipulatie en gegoochel hier en daar, onder "prijsinflatie" verstopt? zoals echte witteboordencriminelen en cowboys dat dus ook gewoon echt aan het doen zijn nu.
Ik weet niet of alle internet en telefoon providers dit doen en gebruiken/misbruiken, maar van T-Mobile is het in ieder geval zeker.

Ik denk dat providers zoals freedom internet (het voormalige xs4all) dit bijvoorbeeld allemaal niet zouden doen. (En je mag er ook je eigen servers draaien en dergelijke.)

Enneh... Oh ja, als men het onder "inflatiecorrectie" verstopt dan mag het allemaal eenzijdig en zonder toestemming en het abonnement mag dan ook niet tussentijds opgezegd worden.
Fijn toch, zo 'n land onder leiding van de Vereniging Van Dieven die dat allemaal ook klaarblijkelijk helemaal prima vind.

Nota bene: Bij budget energie, de goedkoopste energieleverancier van NL naar mijn weten, is ook de goedkoopste qua onbeperkt mobiel bellen en onbeperkt mobiel data, maar daar bovenop is ook nog eens 'n maandelijkse vaste korting van 5 euro als je beiden neemt en volgens mij als je er ook nog eens internet bij neemt, wat ook al de goedkoopste is, bijvoorbeeld glasvezel 50 kost 27,50 per maand, maar als je het alle drie neemt dan krijg je volgens mij 2x 5 euro vaste maandelijkse korting. Dus de al goedkoopste in alles word dan dus zelfs nog goedkoper.

Bedankt Ramsey van de klantenservice van T-Mobile, dat je me aangemoedigd hebt om naar 'n andere provider te gaan zoeken, door me te vertellen dat "als het je niet bevalt dat je dan gewoon kan overstappen naar 'n andere provider" en ook je toon was zeer aanmoedigend. Dus bedankt dat je me nu minimaal 2,50 per maand gaat besparen door je onvriendelijkheid. (Of eigenlijk minimaal 12,50 per maand gaat besparen. Maar in ieder geval is alleen glasvezel 50 al 2,50 goedkoper dan T-Mobile en dan krijg ik er ook nog eens geen rare fratsen van T-Mobile bij. Goeie deal. Mijns inziens.)

Ed de Goei 28 okt 2020
Reageer
M

t-mobile meer dan alleen telefoon

Tot voor kort heb ik nooit geweten dat je ook Internet en meer van T-Mobile kon krijgen. Ik heb altijd gedacht dat je alleen met je mobiele telefoon hier terecht zou kunnen. Tot ik hier dus op stuitte korte tijd geleden en even wat reacties en beoordelingen van andere mensen heb gelezen. Dit was allemaal erg positief en wij waren op dat moment op zoek naar een nieuwe aanbieder. Aangezien mijn vrouw met haar telefoon ook bij T-Mobile zit en hier nooit wat over te klagen had, hadden we zoiets van laten we het gewoon proberen. Dit heeft voor ons goed uitgepakt en tot nu toe hebben we veel goeds te melden over T-Mobile. Met als grootste pluspunt de lage prijs vanzelfsprekend.

Marcel 11 okt 2020
Reageer
Beste internet en tv providers

Dit zijn de beste internet en tv providers van oktober 2022.

Over T-Mobile Thuis

T-Mobile thuis biedt Internet, tv en telefoon aan. Het is goedkoper dan de bekendere Internet en tv aanbieders. Het mooie aan T-Mobile Internet en tv is dat je het maandelijks aan kan passen naar je eigen wens. Ook handig voor als je bijvoorbeeld op vakantie gaat, dit scheelt toch kosten. Voor supersnel internet, veel HD zenders en gratis sportzender ESPN, ben je bij T-Mobile thuis aan het juiste adres.

  • Nog niet geverifieerd