Summercamp Heino

Summercamp Heino

4.8 reviewscore • 10 reviews
I

Volop vermaak en sfeer

Mijn recente verblijf op dit levendige vakantiepark was een feest van activiteiten en plezier. De bioscoop en leuke disco waren geweldig, terwijl de charmante huisjes een comfortabele toevluchtsoord boden. Ik deelde mijn tijd met nieuwe vrienden tijdens een internationaal kamp, waar we elkaar leerden kennen door kennismakingsspellen en andere gezellige momenten. Dit was mijn zesde keer en zeker niet de laatste; als ik ouder ben, word ik graag begeleider. Kortom, een aanrader voor een bruisende vakantie!

Iris 25 feb 2023
Reageer
W

Geweldige ervaring om te herhalen

Ons verblijf op deze heerlijke camping was een bron van genot en avontuur. De overvloed aan leuke en bijzondere activiteiten bood ons talloze mogelijkheden. Van klootschieten tot handboogschieten, elk moment was een kans om te genieten. De warme gastvrijheid, inclusief een welkome borrel, maakte ons verblijf nog specialer. Dit was zeker een week om te herhalen in de toekomst.

Wil 19 jul 2022
Reageer
K

Uitzonderlijke zomer

Het internationale zomerkamp in Heino was een adembenemende ervaring. Met een prachtige omgeving en overvloedige faciliteiten, zoals een eigen zwemgebied en overdekt zwembad, voelde elk moment als een avontuur. De georganiseerde activiteiten creëerden een gastvrije sfeer waarin elk kind zich welkom voelde. Alles was schoon en goed onderhouden, wat bijdroeg aan onze vreugde. Zowel ik als mijn broertje hebben er enorm van genoten!

Koen 12 jul 2022
Reageer
H

Perfect georganiseerd

Tijdens ons verblijf met een groep tienermeiden hebben we genoten van de diverse faciliteiten, waaronder de disco, het zwembad en de sporthal. Het personeel was uiterst vriendelijk en bereid om aan al onze wensen te voldoen. Hoewel het eten niet extravagant was, begrepen we dat met zoveel mensen koken een uitdaging kan zijn. We hebben ook genoten van de extra optie voor heerlijke croissants en kaiserbroodjes. Kortom, een geweldige ervaring die onze tienermeiden zeker waarderen.

Hannah 1 jun 2022
Reageer
E

Een droom zomerkamp

Mijn ervaring op dit fantastische park was als een droom voor een zomerkamp met de kinderen van onze vereniging. De overvloed aan activiteiten, inclusief een zwembad en zelfs een discotheek, was een bron van vreugde. Hoewel de huisjes eenvoudig waren, boden ze alle comfort die nodig was voor een geslaagde reis. Als je jonge kinderen hebt, is dit zeker een aanbevolen bestemming!

Elsemiek 4 aug 2021
Reageer
A

Gewaardeerde gasten

Tijdens ons recente weekend op dit park werden we overspoeld door de betoverende schoonheid en uitstekende service. Hoewel het park rustig was, straalde het perfectie uit, met zorgzaam personeel en goed verzorgde faciliteiten. Het hele concept was goed doordacht en we werden behandeld als gewaardeerde gasten. We genoten van heerlijke maaltijden en alles was tot in de puntjes verzorgd. Een echte aanrader voor een onvergetelijke ervaring!

Alex 9 jul 2021
Reageer
M

Feestelijke samenkomst

De huisjes waren schoon en gezellig, perfect voor onze grote groep vrienden. De vriendelijke medewerkers maakten ons verblijf nog aangenamer. De maaltijden waren prima en vooral het ontbijt en de lunch waren uitgebreid en smakelijk. Al met al was het een geniaal concept en een uitstekende keuze voor groepen die een fijne tijd willen hebben.

Marlies 7 mei 2021
Reageer
E

Uitmuntend

Dit schitterende park bood ons een uitmuntend kampverblijf met uitgebreide faciliteiten. Het groepshuis, in een Amerikaanse stijl, was eenvoudig maar functioneel, met comfortabele kamers en gemeenschappelijke ruimtes. Het overdekte zwembad, de sporthal en andere activiteiten waren geweldig, en het betaalbare prijskaartje maakte het extra aantrekkelijk. Onze voetbalkampen worden hier al jarenlang gehouden en we blijven terugkomen voor de fantastische ervaring.

Eric 13 dec 2020
Reageer
M

Budgetvriendelijk!

Dit fantastische park bood een eenvoudig chaletverblijf met een scala aan geweldige activiteiten. Van tokkelbanen tot boogschieten, er was altijd iets te doen. De prijs-kwaliteitverhouding was uitstekend, en hoewel de chalets eenvoudig waren, bood het park alles wat we nodig hadden. Een geweldige keuze voor jongeren op zoek naar plezier en avontuur.

Marel 28 jul 2020
Reageer
F

Geweldige groepservaring

Ons recente verblijf met een groep tieners was buitengewoon positief. De accommodatie was schitterend, met uitgebreide faciliteiten en een prachtige ligging. De huisjes waren comfortabel en schoon, terwijl de sportfaciliteiten en teambuildingactiviteiten onze ervaring nog specialer maakten. Het restaurant bood heerlijke maaltijden, en het vriendelijke personeel maakte ons verblijf nog aangenamer. Een aanrader voor groepen die op zoek zijn naar een goed verzorgd en betaalbaar kamp.

Fleur 12 apr 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Wijhe.

Over Summercamp Heino

Summercamp Heino is gelegen te Schaarshoekweg 1 in Wijhe. De faciliteiten van Summercamp Heino zijn uitgebreid en goed onderhouden. Van comfortabele accommodaties en moderne sanitaire voorzieningen tot sportvelden, zwembaden en avontuurlijke speeltuinen, er is hier geen gebrek aan mogelijkheden voor plezier en ontspanning. Het kamp zelf straalt een energieke en vriendelijke sfeer uit. Het gepassioneerde personeel staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat elke gast een geweldige tijd heeft. Kinderen kunnen deelnemen aan spannende activiteiten zoals klimmen, boogschieten, waterpret en creatieve workshops, terwijl volwassenen kunnen genieten van rustige momenten in de natuurlijke omgeving. Het hoogtepunt van Summercamp Heino is de prachtige omgeving. Met weelderige bossen, schilderachtige meren en groene velden in overvloed, is dit de ideale plek voor buitenavonturen. Wandelen, fietsen en vissen zijn slechts enkele van de activiteiten die je kunt ondernemen om de natuurlijke schoonheid van Heino te verkennen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Wijhe, Overijssel
  • https://heino.nl
  • post@heino.nl