Restaurant

Subway

Meerdere locaties

7 reviews
43% positief
43% neutraal
14% negatief

Kwalitaria is van alle restaurants en eetgelegenheden de beste keuze.

Bezoek Kwalitaria


Reviews (7)

 • Jamie

  verslavend lekker

  De broodjes zijn echt heel erg lekker. veel variatie. wel behoorlijk prijzig. (voor een groot broodje betaald je tussen de 7 en 9 euro. Maar daar krijg je wel een goed belegd warm broodje voor. Ik kom er zelf ongeveer 2 keer per week en de medewerkers zijn altijd vriendelijk. Soms wat druk maar zeker het wachten waard.

  Jamie 30 dec 2021

 • Lydia Lubbers

  Slecht

  Mijn man en ik hadden 2 witte broodjes besteld, kregen 2 bruine !
  Mijn broodje van 30 centimeter had op de ene helft alle ingrediënten en op de andere helft alleen vlees.
  Op het broodje van mijn man zat geen kaas wat wel besteld was.
  Kortom slechte ervaring, zal er niet meer bestellen

  Lydia Lubbers 24 aug 2021

 • Yannick

  Broodje warm eten

  Als je een broodje of brood bij de Subway haalt, dan raad ik wel aan om deze warm op te eten.
  Een week geleden heb ik twee van die grote (hele) broden opgehaald voor mijn vriendin en mezelf als avondeten, deze heb ik mee naar huis genomen en toen hebben we die later thuis opgegeten.
  Maar koud zijn ze toch minder lekker dan wanneer je ze daar nog warm op eet.
  Mijn vriendin heeft ze toen thuis even naar in de oven gedaan op de grillstand en ik moet zeggen dat ze dan ook echt wel lekker worden.

  Yannick 30 jul 2020

 • Huub

  Favoriet broodje

  De broodjes van de subway zijn echt mijn favoriete broodjes! Die eet ik veel te vaak als ik eerlijk ben, het kost 12 euro per keer, want ik neem natuurlijk wel de grote. Dit vind ik voor een brood echt veel te duur, maar toch kan ik het niet laten om het te kopen omdat ik dit gewoon zo lekker vind. En mijn valkuil is ook gewoon dat de Subway veel te dicht bij mijn werk zit, dus dan is het heel gemakkelijk om geen brood mee te nemen voor de lunch, maar gezellig even samen met wat collega's een lekker broodje te halen in de middag.

  Huub 14 jun 2020

 • Manon

  Subway broodjes

  I Love the Subway, love love love gewoon! Er zijn niet veel dingen waar je mij gelukkiger mee maakt dan een heerlijk broodje van de Subway.
  Ik ga net zo lief hier eten met vrienden, als dat ik uit eten ga bij een restaurant, dat zegt wel wat toch?!
  Vaak hoor je jongens over de Subway, meer dan meisjes, maar geloof me dit meisje is helemaal gek op een broodje van de Subway.

  Manon 11 apr 2020

 • Rogier

  Lekker maar duur

  Ik vind de broodjes van de Subway echt heel erg lekker! Vooral de chicken teriyaki is mijn favoriet lekker met pittige kaas en wat bbq saus er overheen, heerlijk!
  Maar die dingen zijn zo verrekte duur, dat ik ze eigenlijk bijna nooit haal.
  Ik snap best dat er veel ingrediënten op zo’n broodje zitten en dat dat wat moet kosten, maar je kunt haast nog goedkoper ergers luxe lunchen, dan dat je een ‘simpel’ broodje bij de Subway haalt.
  Dat lijkt me niet helemaal de goede verhouding.
  Ondanks alles blijven mensen, ik zelf ook, wel gewoon broodjes kopen bij de Subway dus schijnbaar kan het voor hen makkelijk uit.
  Maar ik weet zeker dat wanneer de broodjes ook maar iets minder duur zouden zijn, ik ze veel vaker zou halen en dan zou ik waarschijnlijk ook een flink stuk dikker worden......

  Rogier 3 nov 2019

 • Rene

  Subway gehaktbalbroodje

  Laat het broodje met die gehaktballetjes maar snel weer komen, is al maanden uit de roulatie maar was voor mij de juiste keuze. Subway is relatief duur maar verser en een fijner broodje krijg je denk ik niet snel elders.

  Groetjes

  Rene 15 aug 2019