Strandpark Vlugtenburg

Strandpark Vlugtenburg

4.4 reviewscore • 9 reviews
J

Nette camping met potentie

Ons verblijf met de camper op deze nette camping was over het algemeen positief, ondanks het onstuimige weer dat voor natte en modderige omstandigheden zorgde. Bij aankomst in het donker was het even zoeken, maar de ochtend onthulde goed onderhouden sanitairfaciliteiten en een verrassend open restaurant met een verse, zij het beperkte, menukaart. De directe ligging aan het strand was een hoogtepunt, hoewel de toegangsweg bij drukte enige behendigheid vereiste. Deze camping biedt veel belofte voor natuurliefhebbers en strandgangers die de rust opzoeken.

Johan E 30 sep 2023
Reageer
F

Prima voor korte familievakanties

Voor een kort familie-uitje boekten we een huisje dat gezellig maar aan de krappe kant was, vooral met drie kinderen. De badkamer had echt behoefte aan meer plankruimte voor persoonlijke spullen. Hoewel we een incident hadden met rookgeur in het huisje, reageerde het personeel empathisch met een attent gebaar. De grootste uitdaging was echter de aanhoudende rooklucht, vooral merkbaar tijdens en na het douchen, wat ons verblijf enigszins overschaduwde. Toch bood de accommodatie een solide basis voor onze activiteiten.

FamilieDeBoer 15 sep 2023
Reageer
S

Vakantiepark in schitterende setting

Dit vakantiepark, genesteld in een adembenemende omgeving, bood ons de perfecte mix van strand, bos, en fietsplezier, met de Randstad binnen handbereik. Echter, de aanwezigheid van arbeidsmigranten zorgde af en toe voor onrust, wat afbreuk deed aan de anders serene ervaring. Ons verblijf in een comfort bungalow voor 10 personen was comfortabel en warm, ondanks de krap bemeten slaapkamers. Het park was verder uitstekend uitgerust met moderne voorzieningen, waaronder betrouwbare WiFi.

Simone N 1 sep 2023
Reageer
M

Heerlijk park met enkele aandachtspunten

We keerden terug naar dit prachtige vakantiepark voor onze jaarlijkse strandvakantie en werden niet teleurgesteld. De ontvangst was hartelijk en efficiënt, ondanks een kleine vertraging bij de schoonmaak van ons huisje. Dit gaf ons de kans om de algehele gastvrijheid en service van dichtbij te ervaren, die zonder uitzondering vriendelijk en behulpzaam was. Het park ligt ideaal voor zowel strandwandelingen als uitstapjes naar het nabijgelegen centrum, en biedt een verscheidenheid aan eet- en drinkopties, zelfs voor de meest specifieke voorkeuren.

Marijke 18 aug 2023
Reageer
L

Comfortabel verblijf met ruimte voor verbetering

Onze ervaring met de twee geschakelde woningen was positief, hoewel we enige creativiteit moesten tonen bij het organiseren van maaltijden. Een storing in de verwarming werd snel verholpen, wat wij erg waardeerden. Echter, de allergische reacties van enkele familieleden op sporen van huisdieren, ondanks de afwezigheid van zichtbare haren, was een minpunt. Over het algemeen was het verblijf aangenaam met een goede schoonmaakstandaard.

Linda 10 jul 2023
Reageer
R

Koud begin met warm verblijf

Ons verblijf startte met een koude ontvangst, letterlijk, toen we een fris huisje betraden. Het contrast met onze dag in Essen, waar we in een warm hotel verbleven, was groot. Gelukkig werd het snel warmer na het inschakelen van de verwarming, hoewel het even duurde voordat de temperatuur aangenaam was. Afgezien van de initiële kou, was alles goed geregeld en voelden we ons erg blij met de professionele aanpak van het park.

ReisfanaatPeter 5 jun 2023
Reageer
J

Bezoek aan het verleden in de toekomst

Terugkerend naar een camping uit onze jeugd waren we verrast door de indrukwekkende veranderingen. De ontvangst was hartelijk, de sfeer gemoedelijk, en het beleid rondom bezoekers flexibel. Het sanitair was onberispelijk en de nabijheid van het strand verhoogde alleen maar onze waardering. Hoewel het restaurant gesloten was, deed dit niets af aan onze positieve ervaring. We kijken uit naar ons volgende bezoek.

Joke t Geest 22 mei 2023
Reageer
E

Modder en rommel

Ons verblijf op de camping liet ons met gemengde gevoelens achter. De algehele sfeer was onrustig met veel verkeer en onduidelijke faciliteiten. De rommeligheid en de modderige camperplaatsen droegen niet bij aan een ontspannen ervaring. De gesloten voorzieningen, waaronder het restaurant, maakten ons verblijf minder aangenaam dan gehoopt. Helaas voor ons niet echt geslaagd als vakantieverblijf.

Emma 8 apr 2023
Reageer
M

Onstpannen en avontuurlijk carnaval

We waren aangenaam verrast door de rust en de mogelijkheden die deze camping bood tijdens het carnavalsweekend. Dicht bij het strand en perfect voor lange wandelingen met onze hond. De lokale omgeving bood leuke winkels en restaurants. Ondanks de nattigheid bij aankomst, was alles snel weer droog. Het personeel was uitermate vriendelijk, hoewel we een verbeterpunt zagen bij de faciliteiten voor chemische toiletten. Dit kleine minpuntje weerhoudt ons er niet van om te verlangen naar een volgend bezoek.

Marco 28 feb 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van 's-Gravenzande.

Over Strandpark Vlugtenburg

Strandpark Vlugtenburg, gelegen aan 't Louwtje 10 in 's-Gravenzande, biedt een unieke vakantie-ervaring nabij de Nederlandse kust. Dit park staat bekend om zijn diverse accommodaties, waaronder bungalows, pipowagens, safari-tenten en speciale zorgbungalows. Het park biedt een ideale combinatie van comfort en natuurlijke schoonheid, perfect voor zowel ontspannende als actieve vakanties. Faciliteiten omvatten een restaurant, speelplaatsen, en een animatieteam, waardoor het een ideale bestemming is voor gezinnen. Activiteiten zoals blokarten en powerkiten op het strand, fietsen langs de Westlandse kassen en wandelen door de duinen zijn enkele van de vele opties. De locatie van Strandpark Vlugtenburg biedt gemakkelijke toegang tot het strand en is ideaal voor liefhebbers van zon, zee en strand. De nabijheid van grote steden maakt het park ook een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de regio. Vanaf 2024 wordt een waterparadijs toegevoegd aan het park, wat belooft een geweldige aanvulling te zijn voor gasten die op zoek zijn naar waterplezier.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • 's-Gravenzande, Zuid-Holland
  • https://vlugtenburg.nl
  • info@vlugtenburg.nl