Strandparc Nulde

Strandparc Nulde

3.7 reviewscore • 7 reviews
J

Top verblijf gehad

Vorig jaar toch maar meteen een boeking gedaan bij strandpark Nulde voor het komende jaar, dus dit jaar. Dit kwam omdat we heel graag nog een x van zon fijn verblijf wilden genieten. Vorig jaar hadden we een 3 personen beach house en nu ook weer op tijd geboekt een chalet aan het water voor nu, dat was mooi. Jammer dat er geen hor was want er waren echt heel veel muggen. Het schoonmaken hebben ze goed gedaan nu, jammer van wat geluid van de autoweg maar daar kunnen de mensen hier niets aan doen. Personeel is aardig en behulpzaam.

Johny Aalbes 20 jun 2023
Reageer
P

Waardeloos

Ik kan hier kort over zijn want het is allemaal zo slecht en vies. Het toiletgebouw is maar 1x in de week schoongemaakt toen we er waren, zo kan je toch niets verhuren en zoveel geld aan de mensen vragen die hier echt komen om vakantie te vieren en te rusten? Het restaurant was de helft vd tijd ook dicht en er was gewoon geen personeel zeiden ze. Jammer hoor, want ik zal hier niet terugkeren, ik betaal liever voor iets waar ik van kan genieten.

Patsy 31 aug 2023
Reageer
P

Geen fijne ervaring bij Strandparc Nulde

Als je aan komt rijden dan denk je nog wat mooi en het kan ermee door. Dan de entree en dat is ook nog mooi alleen wat er dan komt is gewoon om achterover van te vallen. Het is gewoon bar slecht onderhouden dat ze hier mensen durven laten komen. De camping is erg duur en dan krijg je dit? We hebben zelfs ratten gezien en daar worden we niet blij van. Personeel is aardig, maar verder laat het te wensen over. Bah bah

Pittige dame 11 aug 2023
Reageer
M

Fantastisch weer

Gewoon als je aan komt rijden al een top locatie, ik heb dan ook mogen boffen met het mooie weer. Lekker vele buiten geweest en de omgeving mogen ontdekken. Ik was toe aan ontspannen en wat rust en dat heb ik hier meer dan genoeg gekregen. De mensen zijn hier erg aardig en ik kom snel weervakantie vieren hir.

Marscha 23 mrt 2022
Reageer
F

Wat een uitzicht zeg

De bedoeling was een lang weekend genieten van een vier personen beach house, alleen we kwamen daar aan en vroegen meteen of het na ons nog vrij was. Dat was niet zo helaas, maar een andere plaats wel en zo hebben ze wat kunnen wisselen en hebben we gewoon een week kunnen genieten. Dit was echt wel de moeite waard want het is hier zo mooi en modern. Alles wat je nodig hebt is er in de woning te vinden, wel jammer dat de brasserie dit was.

De medewerkers zijn wel goed te bereiken als je ze nodig hebt en dat is wel een fijn gevoel voor als er wat aan de hand is.

Familie Lemmens 8 mrt 2022
Reageer
T

Dikke 10 voor strandparc Nulde

Wauw wauw wauw, wat is het hier toch elke keer weer genieten. Alles zo modern, schoon, nieuw en netjes ingericht. We hebben een lange week kunnen verblijven hier in een mooi chalet en dat willen we heel snel nog eens. Bij aankomst waren de mensen bij de receptie al heel aardig en dat gaf ons een fijn gevoel van een mooi begin van onze vakantie. Hier waren we dan ook echt aan toe. Lekker een hapje eten bij SES dat is wel iets wat je moet doen als je hier bent. Uitslapen kan hier ook want het is fijn rustig, een goede sfeer en een top locatie.

Truus 10 aug 2021
Reageer
G

Rust vind je hier

Ik had een fijn verblijf aan het water. Lekker aan het strandje en dan ook van alle gemakken voorzien zijn, daar kun je hier op rekenen. Het is ook fijn dat het zo schoon is want ik hecht wel veel waarde aan goede hygiëne. Lekker uiteten in het restaurant en dat is ook een aanrader, het terras ligt ook aan het water en dat is altijd genieten van mooi uitzicht.

Guul 17 feb 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Putten.

Over Strandparc Nulde

Strandparc Nulde is gelegen te Strandboulevard 27 in Putten. Dit vakantiepark, direct aan het Veluwemeer, is ideaal voor activiteiten zoals zwemmen, varen, en genieten van de kalme golfslag van het meer. De jachthaven naast het park maakt aan- en afmeren gemakkelijk. Daarnaast beschikt het park over een eigen zandstrand, sportvelden en een pannakooi, en ligt er een golfbaan op korte afstand. Strandparc Nulde is ook strategisch gelegen voor uitstapjes naar de Veluwe, het Dolfinarium, attractiepark Walibi Holland en de Gelderse Vallei, bekend om zijn waterpartijen en graslanden. Het Eemland en De Utrechtse Heuvelrug, beide rijk aan natuur, liggen ook dichtbij. Hierdoor is Strandparc Nulde een uitstekende keuze voor liefhebbers van natuur in al zijn facetten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Putten, Gelderland
  • https://www.vdbholiday.com/nl/recreatie/strandparc-nulde
  • info@strandparcnulde.nl