Starbucks

Restaurant

Starbucks

Meerdere locaties

2 reviews
50% positief
50% neutraal

Kwalitaria is van alle restaurants en eetgelegenheden de beste keuze.

Bezoek Kwalitaria


Reviews (2)

 • Maxime

  Starbucks genieten

  Soms vind ik het heerlijk om er even alleen op uit te gaan, even mijn hoofd leeg maken en niemand om me heen met wie ik hoef te praten.
  Vaak ga ik dan even lekker een lange wandeling maken en haal ik een heerlijke kop koffie bij de Starbucks.
  Geen enkele koffie tent kan hier tegen op als je het mij vraagt, Starbucks staat luid en duidelijk met stip op 1 in dit geval.
  En als ik dan op het terras zit, helemaal alleen met mijn kop koffie en wat lekkers, daar kan ik dan echt van genieten.
  Daarna voel ik me weer helemaal opgeladen en kan ik er weer een flinke tijd tegen aan

  Maxime 18 nov 2019

 • Iris

  Superlekker en superduur

  Ik ben echt verslaafd aan de koffie van Starbucks en hun lekkernijen die je hier bij kunt vinden, maar het enige nadeel hier aan is dat het zo vreselijk duur is dat ik het lang niet zo vaak kan kopen als dat ik graag zou willen.
  Eigenlijk is het ook best raar dat je zo veel geld moet betalen voor een kop koffie, ik vind wel dat hier een beetje misbruik van wordt gemaakt, want Starbucks heeft nu eenmaal de goede naam over de hele wereld en mensen zullen er toch wel koffie blijven kopen ongeacht hoe duur het ook is. Ik ben ook zo iemand, omdat ik gewoon weet dat de koffie van Starbucks ver weg de lekkerste koffie van allemaal is, dus dan betaal ik toch maar weer dat bedrag er voor maar iedere keer dat ik bij de kassa kom baal ik wel van het geld dat ik eigenlijk weer weggooi. Als ik het ergens anders koop, bespaar ik minimaal de helft van het geld, maar toch doe ik dit op de één of andere manier niet.

  Iris 8 aug 2019