Staatsloterij

Gokken

Staatsloterij

9 reviews
12% positief
44% neutraal
44% negatief

Reviews (9)

  • Fernando  van der pas

    Nooit iets gewonnen in 20 jaar

    Ik weet niet waarom ik nog meespeel 20 jaar meespelen met honderden loten overal heen gefietst om loten te halen jammer dat ik geen foto van mijn loten kan plaatsen die ik de laatste vier maanden heb gekocht maximaal 100 euro gewonnen ik denk dat Jullie oplichtes zijn en die app van jullie ook trommel trommel geen prijs ha ha ik hang er in voor 200 duizend euro lachen

    Fernando van der pas 14 mrt 2022

  • M. Revenaar

    Nog nooit wat gewonnen bij Staatsloterij

    Maar weer 10 loten gekocht voor de oudejaarstrekking, met de wetenschap dat ik toch niks win of een paar luttele euro's. Ben al 55 jaar, koop ieder jaar flink wat loten, win nooit iets. Vraag me altijd af of het een soort scam is want ken letterlijk niemand in mijn omgeving die eens een dikke prijs wint. Zal vast de kas een beetje spekken. Aan de andere kant kan ik me niet indenken dat de belastingdienst/staatsloterij mensen oplicht. We gaan het maar weer zien! Zal wel leuk zijn als mensen hierop reageren die wel eens een vette prijs hebben gewonnen.

    M. Revenaar 31 dec 2021

  • John

    Oplichting

    Ik heb enige tijd terug een prijs gewonnen. Het bedrag is alleen nooit uitgekeerd. Ik heb toch echt het juiste rekeningnummer opgegeven. Klantenservice bellen heeft ook geen zin. Of ik nog een paar dagen wil wachten, kan soms wat vertraging in zitten. Deze loterij is vooral een heel knap gemaakte scam.

    John 9 okt 2021

  • Fred

    Is het doorgestoken kaart ja of nee

    Ik ben wel benieuwd. Ik win nooit wat, dat snap ik want de kans is wel erg klein. Maar er gaan zogenaamd ieder jaar 200 Mini Coopers uit, met mooie staatsloterij teksten. Waarom zie ik die dan nooit rijden? Je zal toch denken dat je er heel soms 1 tegen zou moeten komen.
    Iemand die ooit een Mini Cooper of 10.000 + euro heeft gewonnen? Ben wel erg benieuwd of het doorgestoken kaart is of dat je wel daadwerkelijk flinke winst kan maken.

    Fred 1 jan 2021

  • Felix

    Staatsloterij winkans

    Laatst ging ik opzoeken hoe groot de winkans ongeveer is als je mee gaat doen aan de Staatsloterij. En het percentage dat hier uit kwam was niet heel erg hoopgevend, dus je kunt maar beter niet op de hoofdprijs hopen.

    Aan de andere kant blijft het wel altijd leuk en spannend en tegen beter weten in blijf ik gewoon elke keer meedoen. Goed idee of slecht idee, het is mij om het even en waar het mij om gaat is dat ik het leuk vind.

    Felix 13 jul 2020

  • Bas

    Geldklopperij

    Ik zie loterijen in het algemeen alleen maar als regelrechte geldklopperij. Ze zeggen dat ze geld geven aan allerlei goede doelen maar ondertussen zijn zij zelf het grootste goede doel. Ik kan hier niet in meegaan en ben er ook heel erg tegen. Dat mensen hier een goed gevoel van krijgen om hier aan mee te doen snap ik niet en zal ik waarschijnlijk ook nooit snappen.

    Bas 30 mei 2020

  • Sandra

    Leuke bezigheid staatsloterij

    In deze tijd vervelen we ons allemaal en om ervoor te zorgen dat je elkaar niet in de haren vliegt moet je toch een leuke bezigheid zien te vinden.
    Voor mij is dit de staatsloterij, samen met diamond painting, die twee dingen zorgen bij mij voor afleiding en zorgen ervoor dat ik niet gillend gek word.
    Helaas nog niets gewonnen , maar wiet weet.

    Sandra 10 apr 2020

  • Lenny

    Staatsloterij klacht

    Waarom moeten die prijzen hier altijd zo hoog zijn, maak er liever een stuk of honderd kleinere prijzen van.
    Dan winnen meer mensen iets, dus die mensen blij.
    En als je dan de jackpot wint van 34, nog wat miljoen of zoiets wat moet je daarmee?
    Dat krijg je in je leven helemaal niet op, dan kun je dat bedrag toch beter verdelen en er veel meer mensen een plezier mee doen.

    Lenny 17 jan 2020

  • Maurice

    Staatsloterij beoordeling

    Al 13 jaar lang koop ik ieder jaar wel een aantal eindejaarsloten van de Staatsloterij en ik heb echt ALTIJD pech hiermee. Ik maak ieder jaar opnieuw verlies. Dit jaar ook weer, mij broer had 1 lot gekocht en die won meer geld dan ik met mijn 5 loten. Dat is toch oneerlijk, maar wie kan er wat aan doen. Het ergste is nog dat ik dan ook niet denk om er mee te kappen, maar het jaar erop gewoon weer opnieuw loten koop. Je kunt ook niet klagen dat de kans dat je iets wint hierbij klein is, want er zijn echt honderden prijzen met oud en nieuw, dus het ligt echt gewoon aan mij en mijn pech in dit geval.

    Maurice 7 jan 2020