Staatsloterij

Staatsloterij

2.25/5.00 • 10 reviews
P

Club Staatsloterij fout in de website

Ik had gewonnen alleen is dat niet terug te zien op mijn account. Gelukkig een screenshot gemaakt alleen is dat volgens de klantenservice niet genoeg wordt je neergezet als leugenaar. Erg leuk voor een vaste klant die 25 jaar of langer lid is, en die nog nooit wat gewonnen heeft en elke maand automatisch meespeelt. Per direct opgezegd. Jammer dat ze daar zo omgaan met mensen.

Pinocchio 27 sep 2022
Reageer
E

Mejuffrouw

Vraag mij af hoe betrouwbaar de kassa/ machine is als ik mijn loterijen/straatje gaat inleveren , worden deze regelmatig gecontroleerd!! Heb nu 2x gehad dat bij het inleveren dat er minder werd uitgekeerd dan dat ik via de site aan prijzengeld tegoed had. Terwijl ik toch goed oplet om juist niet de vergissing te maken of het om een heel of 1/5 lot gaat. Kan ik eigenlijk bij twijfel mijn ingeleverde loten terug vragen om ze alsnog te controleren?? Graag hoor ik antwoord op deze vragen. Omdat ik twijfel om na dit nieuwe 1/5 straatje van 10 augustus nog deze loten te kopen. Met vriendelijke groet, E. Span

Emerance Span 1 aug 2022
Reageer
M

Nog nooit wat gewonnen bij Staatsloterij

Maar weer 10 loten gekocht voor de oudejaarstrekking, met de wetenschap dat ik toch niks win of een paar luttele euro's. Ben al 55 jaar, koop ieder jaar flink wat loten, win nooit iets. Vraag me altijd af of het een soort scam is want ken letterlijk niemand in mijn omgeving die eens een dikke prijs wint. Zal vast de kas een beetje spekken. Aan de andere kant kan ik me niet indenken dat de belastingdienst/staatsloterij mensen oplicht. We gaan het maar weer zien! Zal wel leuk zijn als mensen hierop reageren die wel eens een vette prijs hebben gewonnen.

M. Revenaar 31 dec 2021
Reageer
J

Oplichting

Ik heb enige tijd terug een prijs gewonnen. Het bedrag is alleen nooit uitgekeerd. Ik heb toch echt het juiste rekeningnummer opgegeven. Klantenservice bellen heeft ook geen zin. Of ik nog een paar dagen wil wachten, kan soms wat vertraging in zitten. Deze loterij is vooral een heel knap gemaakte scam.

John 9 okt 2021
Reageer
F

Is het doorgestoken kaart ja of nee

Ik ben wel benieuwd. Ik win nooit wat, dat snap ik want de kans is wel erg klein. Maar er gaan zogenaamd ieder jaar 200 Mini Coopers uit, met mooie staatsloterij teksten. Waarom zie ik die dan nooit rijden? Je zal toch denken dat je er heel soms 1 tegen zou moeten komen.
Iemand die ooit een Mini Cooper of 10.000 + euro heeft gewonnen? Ben wel erg benieuwd of het doorgestoken kaart is of dat je wel daadwerkelijk flinke winst kan maken.

Fred 1 jan 2021
Reageer
L

De staatspot moet toch weer wat aangevuld worden. Zal me niets verbazen dat het doorgestoken kaart is, bewijzen kan je het echter niet. Niemand in mijn wijde omgeving heeft ooit een grote prijs gewonnen. Zijn een paar familieleden die honderden loten per jaar kopen, gelukszoekers noem ik ze.

Leon 1 jan 2021
C

Het is pure oplichterij, ik win nooit iets met club staatsloterij en gewone staatsloterij win ik altijd minder dan ik betaal, na jaren hebben meegespeeld mag je toch verwachten dat je iets wint maar je wint geen moer ook niet in de club pure bullshit en geldklopperij, al mijn punten ingezet maandenlang 3n nog geen prijs, pure leugens.

Corina 11 sep 2021
A

Ik denk ook dat er de SL niet in de haak is. Ik werd laatst gebeld met een "mooi verhaal, dat ik vrijblijvend recht had op een gratis lot. Er hoefde alleen 3 vragen te worden beantwoord met ja/nee. Maar ik moest er vanuit gaan dat alles vrijblijvend was en hoefde mij geen zorgen te maken... De 3 vragen werden supersnel en grotendeels onverstaanbaar afgeraffeld maar in de gauwigheid hoorde ik bij vraag 3 iets als "akkoord tot wederopzegging" en "12 maanden" voorbij komen. ik heb opgehangen en het nummer geblokkeerd. Die mensen die er werken, dat moeten mensen zonder ziel zijn... dat kan niet anders.

Arjan 18 okt 2021
F

Staatsloterij winkans

Laatst ging ik opzoeken hoe groot de winkans ongeveer is als je mee gaat doen aan de Staatsloterij. En het percentage dat hier uit kwam was niet heel erg hoopgevend, dus je kunt maar beter niet op de hoofdprijs hopen.

Aan de andere kant blijft het wel altijd leuk en spannend en tegen beter weten in blijf ik gewoon elke keer meedoen. Goed idee of slecht idee, het is mij om het even en waar het mij om gaat is dat ik het leuk vind.

Felix 13 jul 2020
Reageer
B

Geldklopperij

Ik zie loterijen in het algemeen alleen maar als regelrechte geldklopperij. Ze zeggen dat ze geld geven aan allerlei goede doelen maar ondertussen zijn zij zelf het grootste goede doel. Ik kan hier niet in meegaan en ben er ook heel erg tegen. Dat mensen hier een goed gevoel van krijgen om hier aan mee te doen snap ik niet en zal ik waarschijnlijk ook nooit snappen.

Bas 30 mei 2020
Reageer
L

Ik ben een vel tegenstander van alle loterijen die er zijn. Het maakt mensen verslaafd zonder dat ze het door hebben. Ze geven er bakken met geld aan uit en krijgen er amper of zelfs niets voor terug. Ik kan zo toen dingen opnoemen die je beter met je geld zou kunnen doen dan het uitgeven aan loterijen

Leo 10 okt 2021
S

Leuke bezigheid staatsloterij

In deze tijd vervelen we ons allemaal en om ervoor te zorgen dat je elkaar niet in de haren vliegt moet je toch een leuke bezigheid zien te vinden.
Voor mij is dit de staatsloterij, samen met diamond painting, die twee dingen zorgen bij mij voor afleiding en zorgen ervoor dat ik niet gillend gek word.
Helaas nog niets gewonnen , maar wiet weet.

Sandra 10 apr 2020
Reageer
B

De kans dat je iets bij de Staatsloterij wint is best wel groot. Het is een heel groot begrip met veel verschillende prijzen. Bij deze prijzen zitten een par dingen die iedereen wel zou willen winnen. Nu in de saaie tijd met de lockdown erbij is dit extra leuk, want het zorgt ervoor dat je je gedachten even tijdelijk ergens anders hebt.

Bea 10 okt 2021
M

De definitie van winnen lijkt me dat je winst maakt. Die kleine bedragen met 1 eindcijfer goed heb je niks aan, je maakt immers alsnog verlies. Ik heb al jaren verlies gemaakt en blijf daarmee doorgaan denk ik. Aan de andere kant wel logisch, het merendeel moet wel verlies maken als je ziet hoe groot de prijzen zijn.

M. Revenaar 31 dec 2021
L

Staatsloterij klacht

Waarom moeten die prijzen hier altijd zo hoog zijn, maak er liever een stuk of honderd kleinere prijzen van.
Dan winnen meer mensen iets, dus die mensen blij.
En als je dan de jackpot wint van 34, nog wat miljoen of zoiets wat moet je daarmee?
Dat krijg je in je leven helemaal niet op, dan kun je dat bedrag toch beter verdelen en er veel meer mensen een plezier mee doen.

Lenny 17 jan 2020
Reageer
M

Staatsloterij beoordeling

Al 13 jaar lang koop ik ieder jaar wel een aantal eindejaarsloten van de Staatsloterij en ik heb echt ALTIJD pech hiermee. Ik maak ieder jaar opnieuw verlies. Dit jaar ook weer, mij broer had 1 lot gekocht en die won meer geld dan ik met mijn 5 loten. Dat is toch oneerlijk, maar wie kan er wat aan doen. Het ergste is nog dat ik dan ook niet denk om er mee te kappen, maar het jaar erop gewoon weer opnieuw loten koop. Je kunt ook niet klagen dat de kans dat je iets wint hierbij klein is, want er zijn echt honderden prijzen met oud en nieuw, dus het ligt echt gewoon aan mij en mijn pech in dit geval.

Maurice 7 jan 2020
Reageer
Over Staatsloterij
  • Nog niet geverifieerd