Slapen Online

Slapen Online

5.0 reviewscore • 3 reviews
J

Kwaliteit op en top

Deze vakman is precies wat je nodig hebt bij het kiezen van zo'n belangrijk product! Als het gaat om je nachtrust voor de komende jaren, dan is deskundig advies van onschatbare waarde. We zijn blij dat we niet hebben toegegeven aan de verleidelijke prijzen van de "afhaal beddenwinkels". We kunnen nu met een gerust hart gaan slapen en dat is een heel erg fijn gevoel haha

Jurgen 21 jul 2022
Reageer
J

Top bedrijf

Wat een geweldige service! Ik heb gebeld om te informeren wanneer we het bureau, dat we online hadden gezien, konden ontvangen. De medewerker heeft zich enorm ingespannen om ervoor te zorgen dat we het bureau op woensdag konden ophalen. Helaas had ik zijn oproep gemist dat ik het bureau kon ophalen. Maar tot onze verbazing werd het bureau op Hemelvaartsdag door het bedrijf zelf bij ons thuisbezorgd. Dat is toch fantastisch?! Wij zijn zeer tevreden en vinden dit bedrijf absoluut top!

Jesse Kints 16 mrt 2022
Reageer
J

Prima zaak

We zijn erg tevreden over de beddenzaak. We hebben op afspraak uitgebreid kunnen kiezen welke matrassen en kussens we wilden voor ons nieuwe bed. We hebben geweldig goed advies gekregen zonder dat we het gevoel hadden dat we in een bepaalde richting werden geduwd. De levering en betaling verliepen ook soepel. Maar het belangrijkste is dat we vanaf de eerste dag heerlijk slapen op ons nieuwe bed!

Joris Chaam 18 jan 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van september 2023.

Over Slapen Online

Slapen Online biedt een uitgebreide selectie van slaapgerelateerde producten van topkwaliteit. Zou je online je bestelling willen plaatsen op de site van Slapen Online, dan is dat zeker ook mogelijk. Het team van Slapen Online is zeer deskundig en behulpzaam en staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. De klantenservice is uitstekend en eventuele problemen worden snel en efficiënt opgelost. Levering is snel en betrouwbaar en er zijn verschillende betaalopties beschikbaar, waardoor de klant veel flexibiliteit heeft. Over het algemeen is Slapen Online een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige slaapproducten en een uitstekende service.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://slapenonline.nl
  • info@slapenonline.nl