Single.nl

Single.nl

3.1 reviewscore • 10 reviews
D

Single goede naam voor de site

Dat deze dating site single.nl heet vind ik goed passen cynisch gezien, want de kans dat je op deze site single blijft is denk ik zo’n 99% in percentages. Ten eerste zitten er ten opzichte van de mannen amper vrouwen op de site en ten tweede zijn de vrouwen die er op zitten nu ook niet bepaald date materiaal. Dat klinkt misschien lullig maar zo zie ik het wel. Dus nee, ik zie mijzelf hier niet gauw van mijn single bestaan afstappen, daarvoor moet ik toch echt naar een andere dating site.

David 1 nov 2020
Reageer
V

Single klachten

Ik lees veel klachten over Single.nl maar ik kan niet goed aarden waar deze klachten vandaan komen. Zelf sta ik er namelijk helemaal niet op die manier in. Ik vind, na op talloze verschrikkelijke datingsites te hebben gezeten, Single.nl juist een hele mooie en goedlopende datingsite. Hier krijg ik ten minste berichten terug en dan ook berichten waarvan ik zie dat ze echt zijn en dat ze niet door een computer automatisch worden verstuurd. Dus ik heb alleen maar goede punten over Single.nl en geen negatieve signalen. Misschien komt het omdat ik al op meerdere sites heb gezeten en weet hoe waardeloos zoiets kan zijn en dat die andere mensen dit als eerste website hebben, dat zou natuurlijk kunnen.

Valentijn 12 sep 2020
Reageer
W

Echt slecht heel slecht veel nep profielen

Het viel mij vanaf dag een al op hoe snel talloze verschillende vrouwen om een overboeking vragen om de gekste redenen wel leuk allemaal maar om een lidmaatschap te betalen en dan ook nog eens iedere vrouw gaat wel erg ver. Gaat best snel het gesprek begint van heey hoe is het blablabla, leuke week gehad, wat zoek je hier blabla en wil je ook afspreken? Nou daarna komt de vraag ow ... ik heb een probleem wil je me wat geld overboeken. Ik kan jullie trouwens verzekeren dat als je eenmaal iets overboekt dat je het daarna nog een paar keer mag doen en de bedragen worden steeds hoger en raadt eens! Er zal nooit een ontmoeting komen. Zo gaat het iedere x bij heel veel vrouwen al meegemaakt en als je meer over een van die vrouwen wil weten krijg je gewoon geen antwoord meer of ze lullen er overheen 2 dagen later komen ze weer aankloppen alsof er niks gebeurd is! Heey hoe is het ik verveel me, nog wat leuks gedaan? Pffff ik was het zat en ik schreef naar een dame dat ik niet veel vertrouwen meer heb in deze site en vroeg haar of er een andere mogelijkheid was en gewoon dat we konden daten met haar waarop zij zei wat? Ik dacht je bent toch geen mongool? Zo beschreef ik het niet ik bleef netjes en heb niet gescholden of wat dan ook. Zij zei succes verder waarop ik zei (jij ben ook al zo’n neppe, succes met geld afhandig maken 2 min later bamm account verwijderd midden in de nacht!! Hoe dan? Had ik hier te maken met een van de admins? Denk haast van wel en haar profielfoto’s kwamen ook niet echt overheen naar mijn idee zolang ze aan je verdienen is het goed maar als je hun door heb en je laat dat blijken dan zien ze je als een gevaar en wordt je account verwijderd de goeie verhalen over deze kan ik niet over meepraten er zitten vast wel echte profielen tussen maar die zijn haast niet te vinden dus voor alle mannen wees gewaarschuwd het is zonde van je geld en het is pure tijdverspilling ze hadden niet eens een geldige reden om mij te bannen maar ze doen het toch. Single.nl is grotendeels pure oplichterij Zoals zoveel datingsites. Nogmaals wees gewaarschuwd! Oja geef ook niet zomaar je prive telefoonnummer of e-mail want daarop doen ze natuurlijk precies hetzelfde.

Willemwelja 11 jul 2020
Reageer
S

Niet single

De Website heet single.nl maar heel veel mannen die hier op zitten zijn zeker weten niet single en zoeken gewoon een leuk avontuurtje voor naast hun huidige relatie.
En dat is iets wat mij heel erg stoort en Daan zou ik nooit in mee kunnen gaan.
Dat mannen zo onverantwoordelijk en zelfzuchtig kunnen zijn snap ik niet, maar zo is het wel.

Sandra 6 jun 2020
Reageer
J

Single leuke datingsite

Als je nog op zoek bent naar een leuke datingsite dan zou ik single.nl echt eens proberen.
Het is een datingsite waar vooral veel jongere daters op zitten dus je hebt niet alleen maar te maken met van die oude mensjes die al een heel leven achter de rug hebben en nog voor een 2e, 3e, 4e of zelfs 5e liefde willen gaan om hun oude tijd uit te zitten.
Nee, hier zitten leuke en vlotte jonge mensen op die echt op zoek zijn naar een leuke date en dan wie weet later wel een relatie.

Jeroen 7 mei 2020
Reageer
R

Single klacht

Als je op de website single.nl kijkt, dan zie je verschillende foto's staan van zogenaamde leden van deze website. Maar ieder nadenkend mens kan zelf ook wel bedenken dat dit modellen zijn die hiervoor zijn ingehuurd, want zulke knappe singles bestaan er amper en als ze er zijn dan zitten deze mensen echt niet allemaal op deze website. Maar toch hoop je er stiekem wel op.

Nu wil ik zeker niet zeggen dat hier geen knappe mensen op zitten, maar ik vind het wel een slimme strategie die ze gebruiken en ik denk dat hierdoor ook veel mensen in ieder geval mannen zich hier op aanmelden, voor mij gaf dit wel de doorslag. Toen ik me hier had aangemeld ging ik gelijk op zoek in de hoop dit soort meiden/vrouwen te vinden en er waren best een paar die heel knap waren en zeker in de buurt kwamen, maar nooit zo zoals op de beginpagina.

Dus het is niet zo dat ik hier een klacht over wil indienen, maar ik wel dat mensen zich realiseren dat dit niet de werkelijkheid is van de website zelf. Je hebt echt knappe vrouwen er op zitten, maar er zitten ook normale vrouwen en vrouwen die nu eenmaal iets minder goed bedeeld zijn als het op uiterlijk aan komt. Dat geeft niet, maar het is wel belangrijk om te weten.

Verder ben ik echt heel erg blij met single.nl want ze hanteren een systeem die lekker eenvoudig is en zelfs mijn vader van 70 begrijpt hoe het er hier aan toe gaat. Dit heb ik hem laatst toevallig laten zien en hij vond het erg leuk, zo leuk zelfs dat hij het ook nog wel zag zitten als hij jonger was geweest zei hij haha....

Rick 25 aug 2019
Reageer
M

Beoordeling single

Ik verwacht dat single.nl vooral een website is die bij mannen heel erg in de smaak valt.
Je hoort immers erg vaak dat mannen er nog niet klaar voor zijn om zich te binden en dat dat ook de voornaamste reden is geweest waarom het stuk liep in de relatie.
Bij single.nl gaat het om ‘genieten van het leven’ en tevens dat je je niet perse meteen hoeft te binden maar dat verliefd worden wel mag.
Wanneer ik naar mijzelf kijk dan spreekt mij dit heel erg aan, maar ik denk dat er met mij nog heel veel andere mannen en misschien ook wel ongebonden vrouwen zijn die dit ongedwongen concept heel erg zien zitten.
Als je op single.nl inlogd dan ziet alles er ook gewoon keurig uit en verschilt het niet EEG veel van andere online datingwebsites.
Hetgeen wat deze site zo anders maakt dan anderen vind ik vooral de achterliggende gedachte.

Mr lucky 24 aug 2019
Reageer
D

Alsof je mijn gedachten kunt lezen makker, dat was namelijk exact de reden voor mij om me aan te melden op single.nl in plaats van op een andere website.
Ik wil wel daten, maar wil ook mijn vrijheid en ongebondenheid blijven behouden en op single.nl weten de vrouwen dit vooraf al dat dit zo kan zijn en hebben ze dus niet iets waar ze later over kunnen gaan zeuren.
Kijk mocht ik toch hals over kop verliefd worden op iemand hier dan is het weer een ander verhaal en dat is ook goed, maar eerlijk gezegd zie ik dat nog niet zo snel gebeuren.

Daan 24 aug 2019
A

Single ervaring

Site Single.nl bestaat pas een paar weken tot maanden dus je mag niet verwachten dat er duizenden online leden op zijn want dit is simpelweg niet zo. Je ziet wel dat ze elke dag tientallen nieuwe leden erbij krijgen maar het is duidelijk dat je beter nog even kan wachten met geld uitgeven aan deze dienst totdat het echt uit kan. Las ook, en dit klopt, dat het eerst 5 euro kostte om te chatten, dit is al flink verhoogd terwijl het leden aantal nog niet top is, hadden ze dan ook beter nog even mee kunnen wachten.

Amandiel 24 aug 2019
Reageer
R

Naar mijn mening heb je niet echt het recht om te gaan klagen over de kosten van deze website, want je kunt immers een lidmaatschap voor een half jaar afsluiten en dan betaal je slechts voor drie maanden. Dus je krijgt het dubbele van waar je recht op hebt, wat wil je dan nog meer? Ik vind dit echt een hele goede deal. En ook al zou je het volledige bedrag moeten betalen, de meeste andere datingwebsites zijn een stuk duurder dan deze geloof me daar maar in op mijn woord.

Rick 25 aug 2019
M

5 euro naar 22 euro Single review

een paar maanden geleden was het nog 5 euro voor een maand chatten op single.nl maar tegenwoordig betaal je al 22,50 per maand als je het goedkoopste pakket neemt. de prijzen gaan heel snel omhoog zonder dat het wordt aangegeven op de site of een mailtje, niet leuk van hen. toen ik er achter kwam dat de prijzen plots zo verhoogd waren heb ik mijn profiel verwijderd en dit ook gemeld. voor de rest is het wel een leuke datingsite dus 4 sterretjes van mij maar communicatie naar de leden mag een stuk beter.

MGTOW 24 aug 2019
Reageer
Q

Single nl review bijna geen aanspraak

Ik weet niet of ik de enige ben maar ik krijg werkelijk nooit aanspraak op Single.nl, toen ik nog geen betaald profeil had wel trouwens en zodra ik betaal is alle aandacht vergaan blijkt. In 4 dagen tijd heb ik werkelijk geen enkel berichtje ontvangen terwijl ik mijn profiel wel heb ingevuld en een profielfoto opgeladen heb. Iemand enig idee wat ik kan doen? Wil niet zeggen dat de site slecht is, misschien doe ik iets verkeerd.

Quido 24 aug 2019
Reageer
F

Single.nl is een vrij nieuwe datingwebsite dus je kan verwachten dat er nog niet veel leden op aanwezig zijn, laat staan betaalde leden (die dus kunnen chatten). Je kan beter een veredelde datingwebsite zoeken die al naam heeft gemaakt, heb je in ieder geval veel meer kans om te chatten omdat daar meer mensen zijn.

Fred 24 aug 2019
Beste datingsites

Dit zijn de beste datingsites van maart 2023.

Over Single.nl