Savedo

Reviews (4)

 • L

  Sparen voor later

  Sparen is iets wat steeds minder gedaan wordt in verband met de lage rentes. Maar wanneer je, net als ik, in de stad woont dan moet je flink wat geld hebben gespaard voordat je kans maakt op een huis hier. En de huizen in de steden zijn vreselijk duur, dat is eigenlijk te gek voor woorden. Daarom ben ik nu al behoorlijk wat jaren aan het sparen voor mijn toekomstige huis en ik ben best al een mooi eindje op weg al zeg ik het zelf.

  Lauren 28 mrt 2020

 • N

  Sparen voor kleinkinderen

  Wij hebben inmiddels twee kleinkinderen en ik verwacht eerlijk gezegd dat hier nog wel meer op zullen volgen. Als opa en oma wil je je kleinkinderen nu eenmaal graag verwennen en dus zijn wij de laatste tijd heel bewust flink aan het sparen zodat dit ook kan. Niet buitensporig verwennen hoor, want ik wil wel dat ze het besef van geld leren, maar als opa en oma mag een beetje verwennen best wel. En dat sparen doen we hier bij Savedo en dat gaat hartstikke goed, we hebben al een leuk bedragje gespaard inmiddels.

  Nicolas 22 feb 2020

 • C

  Sparen belangrijk

  Ik vind dat het belang van sparen heel erg wordt onderschat. Alles in de wereld wordt in deze economie steeds duurder dus het is belangrijk dat wij mensen meer geld hebben om te besteden. En zo kom je dan bij sparen uit, zelf doe ik dit bij savedo en hier ben ik erg goed over te spreken. Ze houden rekening met mijn wensen en houden me goed op de hoogte bij de gang van zaken.

  Christina 18 feb 2020

 • L

  Savedo sparen

  Bij savedo kun je heel goed sparen! Wanneer je op de website hiervan zit, zie je heel duidelijk de rente percentages in beeld staan en zo kun je heel gemakkelijk één uitkiezen die het beste bij je past. Ik zelf heb van verschillende banken/bedrijven de spaar opties bekeken en vergeleken en uiteindelijk kwam ik bij savedo uit, deze paste verreweg het beste bij mij en bij waar ik naar op zoek ben.

  Leroy 13 feb 2020