Sandberghe

Sandberghe

4.2 reviewscore • 10 reviews
E

Uitstekend verblijf gehad!

We hebben met vijf personen een geweldige midweek doorgebracht in de ruime en luxe comfort boerderij op Sandberghe. Het huis was perfect uitgerust met heerlijke bedden en een uitgebreide keukeninventaris inclusief koffie en thee. De achtertuin grensde aan de prachtige stuifduinen van Bedaf, terwijl de voortuin een geweldige speeltuin bood waar de kinderen zich uitstekend vermaakten. Het animatieteam zorgde voor een uitgebreid programma van 's morgens tot 's avonds, wat enorm in de smaak viel. Dit is absoluut een plek waar we in de toekomst graag nogmaals naar terugkeren

Evelien 6 aug 2023
Reageer
J

Enorm genoten van ons verblijf!

Ons verblijf in één van de nieuwe Heydehuizen was absoluut fantastisch! De accommodatie was niet alleen comfortabel, maar ook erg knus en gezellig ingericht. Vooral de pelletkachel maakte ons verblijf extra aangenaam. We hebben optimaal genoten van de omgeving door te fietsen in de nabijgelegen natuur 'Bedaf'. Kortom, een absolute aanrader voor een heerlijke vakantie

Jasper 6 feb 2022
Reageer
T

Ongelooflijk genoten!

Onze zomer op camping de Pier was een onvergetelijke ervaring. We brachten twee weken door met onze caravan op een ruime kampeerplek. De kleinschalige camping bood een gezellige sfeer en het personeel was zeer vriendelijk en gastvrij. De kinderen hadden de tijd van hun leven in de fantastische speeltuin met zand en water. Het naastgelegen terras van de Huyskamer was een ideale plek, waar we hebben genoten van heerlijke foodtrucks en het ambachtelijke ijs van mama Lia. De ontspannen sfeer en gratis toegang tot speelboerderij Hullie maakten het helemaal af. De prachtige Bedafse bergen grenzend aan het park waren een ware bonus. De animatie voor de kinderen was leuk en onze dochter was trots op het behalen van haar diploma aan het einde van de vakantie. We kijken ernaar uit om in de herfstvakantie weer terug te keren, dit keer in een boshuisje. We kunnen niet wachten!

Theo 11 okt 2020
Reageer
M

Geweldig!

Ons verblijf in de prachtige glamping tent op de Pier was gewoonweg fantastisch. Bij aankomst troffen we een brandschone tent aan, met een sfeervolle inrichting. Vooral de palletkachel zorgde voor warmte tijdens de koudere ochtenden en avonden. De badkamer was aangenaam en de douche heerlijk. Ook het park zelf was mooi met fijne speeltuinen, een mooi zwembad, een gezellig restaurant, en vriendelijk personeel bij de receptie, het restaurant en de schoonmaak. De omgeving was rustig en vredig, ver weg van massatoerisme, zodat we volop konden genieten van de natuur en de ruimte om ons heen. Er was zoveel te doen in de omgeving, dat we graag nog een keer terugkomen om alles te ontdekken

Maarten 14 sep 2020
Reageer
F

Leuke vakantie beleefd!

Onze tijd op de kleinschalige camping was ontzettend leuk, vooral op het glampingveld. We verbleven in de Koningslogde, die enigszins afweek van de foto's, maar desondanks genoten we volop van het comfortabele verblijf. De speeltuin was geweldig, en de camping bood een gezellige sfeer. We waren vooral tevreden met de Huyskamer, waar we regelmatig van de foodtrucks genoten en heerlijk konden ontspannen op het terras. In de omgeving was er veel te beleven, en we zouden zeker overwegen om terug te keren voor een volgende vakantie. Keep up the good work!

Femke 1 sep 2020
Reageer
N

Klein, gezellig en netjes!

Na een lange tijd keerden we terug naar de Pier, dit keer met onze eigen kinderen. Het vakantiepark en de camping waren nog steeds gezellig en schoon, en het sanitair was goed onderhouden. We waardeerden vooral dat het niet allemaal gloednieuw hoefde te zijn, als het maar schoon was. Het zwembad was heerlijk, en de locatie in de natuur was prachtig. De vriendelijke eigenaar hielp ons zelfs direct, ondanks dat het leek alsof hij aan het eten was. Onze camper had een ruime plek met alle voorzieningen die we nodig hadden. Onze dochter vermaakte zich uitstekend dankzij de geweldige animatie, vooral de leuke ophaalparade. We komen graag nog eens terug

Niels 28 aug 2020
Reageer
M

Fantastische ervaring

We hebben een geweldige tijd gehad met onze twee dochters van 10 en 12 jaar oud. Ons verblijf in het prachtige huisje 'Tortelduif' was perfect ingericht en van alle gemakken voorzien. De locatie was ideaal, omgeven door natuur. Het restaurant was centraal gelegen en het terras was een fijne plek om te ontspannen terwijl de kinderen zich vermaakten in het zwembad of de mooie speeltuin. Molly van de Huyskamer (restaurant) verdiende een compliment, ze was zeer gastvrij en we hebben genoten van de barbecue! Ook de verschillende foodtrucks en live-muziek waren top. Ondanks de corona-maatregelen, was er voldoende ruimte in het zwembad en voelde het niet te druk. Het was een prettige ervaring dat alleen verblijfsgasten het zwembad mochten gebruiken en geen bezoekers, dit zorgde voor een rustige sfeer. We hebben een zeer aangename tijd gehad!

Marloes 22 aug 2020
Reageer
S

Eenmalig

Onze ervaring was teleurstellend, omdat er met twee maten werd gemeten. Gasten mochten niet in het zwembad, zelfs wanneer deze leeg was. Helaas werd er geen controle of handhaving gedaan bij het veroorzaken van enorme herrie in de avond en nacht, waaronder brommers met ingeschakelde motor en tenten naast caravans. Bovendien werd er op een ongepaste manier aangesproken op kleine kinderen, wat resulteerde in huilende kinderen. Het sanitair was verouderd en koud, en er werd maar één keer per dag schoongemaakt, waardoor er regelmatig geen wc-papier beschikbaar was. Het terrein had ook last van te hard rijdende voertuigen. Bij warm weer smolten de ijsjes in het restaurant. Al met al was dit een eenmalige ervaring voor ons.

Sander 18 aug 2020
Reageer
B

Gemiste kans voor de echte kampeerders

De prachtige locatie bood een heerlijk zwembad, leuke speeltuin en een prima restaurant. Hoewel de kampeerplekken groot waren, was het kampeerveld teleurstellend en het sanitair verouderd. De gastvrijheid liet te wensen over, we voelden ons niet welkom en werden regelmatig bekritiseerd en geconfronteerd met beperkingen door een gestreste gastvrouw. Helaas was dit geen plek waar we in de toekomst graag naar terugkeren

Bas 7 aug 2020
Reageer
I

Geweldige tijd gehad!

We hebben ontzettend genoten van onze tijd op deze leuke camping. Onze safaritent was schoon en netjes. Ondanks het koude weer in oktober, bleven we lekker warm dankzij de palletkachel en comfortabele dekbedden. Het bos en de zandduinen direct naast de tent maakten de locatie prachtig. We hebben heerlijk gewandeld, ook met onze hond. In de omgeving was er genoeg te beleven. Kortom, deze camping is een echte aanrader!

Inge 9 mei 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Uden.

Over Sandberghe

Het Sandberghe is gelegen te Schansweg 3A in Uden. Op het park vind je verschillende, goed uitgeruste accommodaties, zoals villa’s, lodges, bunaglows, chalets, natuurhuisjes en glampingaccommodaties. Ze zijn sfeervol ingericht en bieden een aangename plek om te verblijven. Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten op het park, zoals een verwarmd buitenzwembad, een barrelsauna, buitenspeeltuin en animatieteam, zodat je optimaal kunt genieten van je verblijf. In de directe omgeving van Sandberghe zijn er tal van mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Je kunt wandelen of fietsen door de natuurrijke gebieden, zoals de duinen of bossen, en genieten van de prachtige landschappen. Daarnaast zijn er in de buurt vaak activiteiten en evenementen georganiseerd, zodat je je geen moment hoeft te vervelen. Het park is ook gunstig gelegen nabij diverse bezienswaardigheden, zoals historische steden, attractieparken en musea. Hierdoor kun je gemakkelijk uitstapjes maken naar interessante plekken in de omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Uden, Noord-Brabant
  • https://www.sandberghe.nl
  • info@sandberghe.nl