Runners World

Runners World

3.0 reviewscore • 1 review
J

Runners World tip

Ik kijk iedere keer weer uit naar de nieuwe Runners’s en de laatste maanden hoop ik, net zoals in het verleden structureel aanwezig was, een overzicht van georganiseerde lopen. Met de structurele lopen wist je waar, wanneer en in welke stad (dorp) je kon deelnemen aan een loop. Ik ben vast niet de enigste loper die daar naar uit keek.

Ik weet dat vanaf de loc down alle lopen geannuleerd werden in het belang van onze gezondheid en terecht. In het belang van onze gezondheid werden er virtuele lopen georganiseerd en ik prijs mij gelukkig dat ik als gezonde man al aan veel virtuele lopen kon meedoen. De meeste virtuele lopen bleken die lopen te zijn waar ik mij begin dit jaar voor ingeschreven had. Ik noem dat nu voor mij een geluksmoment en ben blij dat die organisaties daartoe zijn overgegaan.

Bij het zoeken van virtuele lopen, ook voor kennissen die dit aan mij vroegen, blijkt dat hier iets opmerkelijks in te zien is. In loopkalenders kom ik zie nauwelijks tegen, op internet is het zoeken naar virtuele lopen niet eenvoudig te noemen (ze zijn niet of nauwelijks te vinden). Gelukkig was daar in ene Nationale Nederlanden met de NN running Day en konden we zomaar in ene kiezen uit meerdere lopen. Wat was dat fijn.

Waar ik nu zo verbaasd over ben is dat Runnersworld in mijn ogen hier iets geweldigs laat liggen. Ik had gehoopt om via u blad een maandelijks overzicht te kunnen krijgen van virtuele lopen. Of dat er een oproep in u blad zou staan om als organisatie zich te melden voor de te houden virtuele loop die vervolgens vermeld zou staan in u blad. Tot op heden mis ik dat en ik zou het, met heel veel andere lopers, krachtig vinden als Runnersworld zich hier voor inzet. Want in het eerste kwartaal, zo niet half jaar van 2021 zal er nog niet gelopen worden. Le Champion is daar een voorbeeld van; alle lopen tot maart zijn afgezegd. Zij schrijven dat zij bezig zijn met alternatieven. Zo zullen er veel meer organisaties zijn en het zou mooi zijn als wij lopers dit via u blad kunnen lezen opdat wij zo kunnen inschrijven.

Nu is het meer toeval dan regelmaat dat ik aan een virtuele loop kan deelnemen omdat ze zo moeilijk op internet te vinden zijn. Als Runners World een oproep doet naar organisaties denk ik dat er veel meldingen van te houden virtuele lopen ontvangen worden en kunnen wij daar mooi op inschrijven.

Jos 24 nov 2020
Reageer
Beste magazines en kranten

Dit zijn de beste magazines en kranten van april 2023.

Over Runners World