Roodewoud

Roodewoud

5.0 reviewscore • 2 reviews
P

Roodewoud.nl vakantiepark

Hadden we website van Roodewoud.nl al even bekeken want als vaste bezoekers van de weelderik werden we door andere gasten er op gewezen dat dit park in aanbouw is. Staat verder nog niks op Google maar dat zal wel snel komen. Moet zeggen dat op de plaatjes de huizen 'Unbrick One' er geweldig uit zien met een leuk zwembad naast het huis. Voor ongeveer 750 euro kan je er 3 nachten verblijven, vind dat wel een eerlijke prijs moet ik eerlijk zeggen voor de luxe wat je er krijgt. Drenthe goedkoper dan het overige deel van Nederland? Las dat de deuren open gaan in Juli 2024.. Heel erg benieuwd! Het is van dezelfde eigenaren als de weelderik waar wij al vaker zijn geweest dus van opstartproblemen zal hopelijk geen sprake zijn.

Pascal vdm 24 jan 2024
Reageer
M

Camping Roodewoud in Rolde hebben er zin in!

Wij kijken erg uit naar dit nieuwe vakantiepark. We rijden er wel eens langs en je kan een glimp opvangen van de bosrijke omgeving waar super luxe vakantiewoningen tussen staan. We wonen zelf in de buurt maar we weten nu al dat we aankomende zomer een vakantiewoning hier gaan huren voor een weekje. Met name dat je een prive zwembad met jacuzzi en sauna bij je vakantiewoningen krijgt is voor ons geweldig. We zijn benieuwd, vooral ook omdat we eerder ook al op de parken van De Weelderik en Brinckerduyn zijn geweest waar alles letterlijk op en top geregeld is. Gaan er vanuit dat dit hier ook zo is.

Marion 12 jan 2024
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Rolde.

Over Roodewoud

Resort Roodewoud is een park die in de zomer van 2024 is geopend, verscholen in de bossen van het mooie rustige Drenthe. Het park ligt aan de Asserstraat 25a te Rolde en verhuurt premium luxe vakantiewoningen in een rustgevende omgeving, ideaal om heerlijk tot rust te komen en je dagelijkse sleur te doorbreken. De vakantiewoningen zijn geschikt voor 2, 4 en 6 personen en beschikken allen over heerlijke wellness opties zoals een sauna, jacuzzi tot aan een verwarmd zwembad! De vakantiewoningen zijn daarnaast milieubewust opgebouwd met veel zonnepanelen, het voordeel hiervan is dat elke woning goed doordacht is opgezet met veel geautomatiseerde opties, inclusief een oplaadpunt voor elektrische auto's. Naast de geweldige vakantiehuizen is er op het park ook een clubhuis aanwezig en worden er verschillende buitenactiviteiten georganiseerd. Er is een waterspeeltuin aanwezig voor de jongsten en je kan een fiets huren vlakbij het park om door het mooie Drenthe te gaan fietsen. Ultiem genieten!

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Rolde, Drenthe
  • https://www.roodewoud.nl
  • hello@roodewoud.nl