Riva Rekreatie

Riva Rekreatie

3.9 reviewscore • 10 reviews
J

Geweldige vakantie in rust en ruimte

Ik en mijn partner hebben een geweldige tijd beleefd in ons vakantiehuisje voor twee weken. Het was verrassend ruim en voorzien van alles wat we nodig hadden. Bij aankomst was alles blinkend schoon en de ontvangst door de eigenaren was hartelijk en gastvrij. Ze kwamen regelmatig langs om te checken of alles naar wens was, wat ons een zeer welkom gevoel gaf. De omgeving is werkelijk adembenemend, perfect voor lange fiets- en wandeltochten. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat we zeker weten terugkomen voor de rust en natuur.

Janneke74 25 aug 2023
Reageer
E

Gemengde gevoelens over onze campingervaring

Onze ervaring op de camping was tweeledig. Hoewel de locatie prachtig was en de sanitaire voorzieningen schoon, was de ontvangst allesbehalve hartelijk. Het beperkte aantal toiletten was een minpunt, maar wat ons echt stoorde was de mededeling bij vertrek over onze niet welkomheid vanwege Corona bij terugkeer. Ondanks dat het restaurant in de buurt een hoogtepunt was qua gastvrijheid, zullen we deze camping niet opnieuw bezoeken vanwege de onaangename verrassing bij ons vertrek.

Erik de G 24 aug 2022
Reageer
M

Teleurgesteld door de service

De camping zelf en de ligging waren prima, maar de service liet veel te wensen over. Het leek wel alsof de receptie nooit bemand was, en toen we uiteindelijk contact kregen, was de hulp ver te zoeken. De ontvangst voelde onwelkom en gehaast, zonder enige vorm van informatievoorziening. Hoewel de campingonderhoudsman vriendelijk was, heeft de algehele ervaring ervoor gezorgd dat we hier niet meer terug zullen keren.

MarcoZ 24 jun 2022
Reageer
P

Tegenvallende campingervaring

De website beloofde veel luxe, maar de realiteit voldeed niet aan onze verwachtingen. Vooral de doucheruimtes vielen tegen, waarbij we buiten in de kou moesten wachten. Ook het gebrek aan gastvrijheid van de eigenaar en het slecht onderhouden jeu de boulesbaan zorgden er voor dat wij hier niet heel relaxed verbleven hebben.. Misschien een andere keer beter..

PieterJanssen 22 sep 2021
Reageer
L

Charmante camping in Zuid-Limburg

Deze camping was de perfecte uitvalsbasis om Zuid-Limburg te verkennen. De staanplaatsen boden een mooie mix van zon en schaduw. Hoewel alles gemoedelijk verliep, hadden we het op prijs gesteld als de eigenaren meer initiatief hadden getoond met tips over de omgeving. De dagelijkse verse pruimen waren een heerlijke verrassing. Je kunt heerlijk genieten hier!

Linda Verstappen 3 aug 2020
Reageer
G

Aanrader voor rustzoekers

We hebben genoten van onze tijd op camping RivaRekreatie, gelegen in het prachtige Limburg. De grote staanplaatsen, warme douches, en het vriendelijke onthaal maken deze camping een echte aanrader, vooral voor wie rust zoekt. De aandacht voor detail, zoals het fruit voor de gasten, voegde echt iets toe aan ons verblijf. Wij hebben geen echte grote minpunten kunnen ontdekken (en waren er ook niet actief naar op zoek!)

GerardVH 20 okt 2019
Reageer
B

Uitzonderlijk verblijf

Ons verblijf op de camping was geweldig, met ruime plekken en een mix van zon en schaduw. De eigenaren waren bijzonder vriendelijk, wat ons verblijf verlengde. De camping overtrof de verwachtingen die de website wekte, met schoon sanitair en genoeg voorzieningen in de buurt. Onze kinderen vermaakten zich uitstekend, en de uitzichten waren adembenemend. We plannen zeker een terugkeer.

BlijeBezoeker 17 aug 2019
Reageer
F

Gezellig verblijf in Zuid-Limburg

Met mijn jonge kinderen hebben we genoten van de centrale ligging van de camping in Zuid-Limburg. De ruime plekken boden zowel zon als schaduw, en de sfeer was gemoedelijk. Hoewel er ruimte was voor verbetering in de betrokkenheid van de eigenaren, maakten de dagelijkse pruimen alles goed. Een aanrader voor wie op zoek is naar rust in een prachtige omgeving.

FamilieVakantie123 3 aug 2019
Reageer
K

Bijzondere natuurervaring

Tijdens ons verblijf in augustus genoten we van de grote, privé staanplaatsen en de rustige omgeving, ideaal voor fietstochten. Het hoogtepunt was het zien van dassen in de avond, een unieke ervaring die ons verblijf onvergetelijk maakte. We kijken uit naar ons volgende bezoek en hopelijk meer van dit soort herinneringen voor de toekomst. Bedankt voor een geweldige tijd!

Kees S 13 aug 2017
Reageer
H

Rust en ruimte

Ik snap enige negatieve kritiek niet; voor rustzoekers is deze camping perfect. De sanitaire voorzieningen waren schoon en netjes. Hoewel er weinig te doen was voor kinderen, was dit voor ons geen probleem. De eigenaren waren vriendelijk, en we betaalden pas de dag voor vertrek. Een aanrader voor wie van rust houdt, maar misschien daarom minder geschikt voor kinderen of echte sensatiezoekers..

Hendrik 27 jul 2017
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Sint Geertruid.

Over Riva Rekreatie

Recreatiepark Riva Rekreatie, gelegen aan de Heiweg 6 in Sint-Geertruid, biedt een authentieke Limburgse vakantie-ervaring met zijn rustige, ruimtelijke en heuvelachtige omgeving. Opgericht bijna 35 jaar geleden, heeft dit recreatiepark zich ontwikkeld tot een favoriete bestemming voor gasten die op zoek zijn naar ontspanning in de natuur. Accommodaties in Riva Rekreatie omvatten een camping en een vijftal geschakelde vakantiewoningen voor 2 tot 4 personen. De huisjes zijn sfeervol en comfortabel ingericht, perfect voor zowel korte als langere verblijven. De camping biedt ruime plaatsen in een schilderachtige setting, ideaal voor kampeerliefhebbers. Faciliteiten op het park zijn ontworpen om de natuurlijke ervaring te versterken. Gasten kunnen genieten van de vredige Limburgse omgeving en de lokale flora en fauna. Het park is ook uitgerust met essentiële voorzieningen om het verblijf van de gasten zo aangenaam mogelijk te maken. De omgeving van Riva Rekreatie is ideaal voor het verkennen van het Limburgse landschap. Het park ligt op loopafstand van de Belgische Voerstreek en is slechts tien kilometer verwijderd van het hart van Maastricht en Valkenburg aan de Geul. Gasten kunnen genieten van wandelingen, fietsroutes en het ontdekken van lokale attracties in deze heuvelachtige en schilderachtige regio.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Sint Geertruid, Limburg
  • https://www.rivarekreatie.nl
  • info@rivarekreatie.nl