Creditcard

Revolut Card

3 reviews
33% positief
67% negatief

VIABUY is van alle creditcardmaatschappijen de beste keuze.

Bezoek VIABUY


Reviews (3)

 • Sem van Heuvelen

  Revolut account aangemaakt geld overgemaakt en we

  Account geopend bij revolut.
  Heb geld naar mijn account gestuurd, gaat fout en nu staat mijn geld 5 dagen in de cloud ergens maar niet op mijn bank rekening of revolut account. Fijn als je net een rekening opent en dat geld heb je nu nodig.

  Dan heb ik het nog niet gehad over de super slechte klantenservice die te slecht bereikbaar is en niet eens telefonisch bereikbaar. Wees slim en betaal gewoon voor een normale bank en laat je niet oplichten door die luie digitale banken.

  Sem van Heuvelen 7 jan 2021

 • Xanne

  Schulden door creditcard

  Ik hou persoonlijk zelf helemaal niet van dingen als creditcards en dergelijke.
  Er zijn tegenwoordig zoveel mensen die al in de schulden zitten en het hebben van een creditcard vergroot deze kans des te meer!
  Mensen met een creditcard hebben niet door hoeveel ze hebben uitgegeven en blijven dingen kopen, pas achteraf hebben ze spijt en dan is het vaak al te laat.
  Dus ik zou graag zien dat hier strengere maatregelen voor komen en dat niet iedereen zomaar aan een creditcard zou moeten kunnen komen.
  En als ze dan toch een creditcard willen hebben, dat ze eerst heel goed worden ingelicht over de voordelen en de nadelen hiervan.

  Xanne 31 jul 2019

 • Hans

  Goede en snelle service

  Ik had in een korte periode tijd ineens een creditcard nodig en bij heel veel banken werd hier moeilijk over gedaan en wilden ze me hem niet zo snel verstrekken.
  Dan had ik hem pas gekregen als het al te laat was geweest en was het dus niet meer nodig.
  Totdat ik dus hier kwam en het hier wel snel geregeld kon worden, dus ik was heel blij en vooral dankbaar voor de klantenservice .
  Ze hebben mij hier heel erg goed geholpen en zonder van Revolut was het mij ook niet gelukt en had ik echt (financiële) problemen gehad, dankzij Revolut dus niet.

  Hans 20 jul 2019