• Wimpie
  Goede voornemens 2 reacties

  De dure maand qua verlichting is weer geweest, denk aan kerstlampjes, gourmetstellen ercetera. Dus nu is het voor mij weer tijd om op de kleintjes te letten en aan het klimaat te denken.
  Daarom heb ik er voor gekozen om over te stappen naar deze energie maatschappij en hier zo mijn steentje mee bij te dragen.
  Het is natuurlijk maar een klein gebaar, maar als iedereen zo denkt, dan maken we samen een groot gebaar en heeft het wel degelijk effect.
  Een van mijn goede voornemens is dan ook ik meer bezig te zijn met het klimaat en om mijn kinderen hier ook in te betrekken zodat zij weten wat er speelt en wat we hier als mensheid aan kunnen doen.

  Wimpie 7 januari 2020

  Ontevreden over Zonnemarkt?

  Probeer eens de beste keuze Endi Energie.

  Energieleveranciers prijzen vergelijken.

  • Laura

   Mijn goede voornemens zijn het hele jaar door geld besparen, maar dit lukt helaas bijna nooit haha. Maar ik snap heel goed wat je bedoelt en ik wil ook graag bewuster gaan leven en betere keuzes gaan maken, niet alleen voor mezelf maar ook voor onze planeet. Dus dat je hier voor hebt gekozen en dat als goede voornemen voor 2020 hebt genomen, vind ik heel knap van je. Andere mensen zouden een voorbeeld aan je moeten nemen, ik doe dat in ieder geval wel, je hebt me er weer bewust van gemaakt dat dit nodig is en ik ben weer met mijn neus op de feiten gedrukt. Dankjewel daarvoor!

   Laura 19 januari 2020

  • Leonie

   Wij hebben het ook overwogen maar we krijgen zoveel brieven in de bus van bedrijven die zonnepanelen aan ons willen verkopen dat we het niet vertrouwen.

   Leonie 19 januari 2020