• Roelof
  Ziggo verhuizing monteur aanvraag 0 reacties

  Dus, altijd blij klant van Ziggo. Nu een nieuw huis gekocht, verhuizing binnen mijn account bij Ziggo.nl aangevraagd. Prima! Dat huis is nu 25 jaar oud, de verkoper hiervan had altijd KPN dus ik stelde voor aan Ziggo dat ze even een monteur moesten sturen. Na 10 minuten te hebben gechat met een leuke Ziggo medewerker, zei hij dat hij pas een monteur kon inschakelen wanneer de overzetting van adres daadwerkelijk heeft plaats gevonden. Je kan dus niet vooraf een monteur inplannen zodat die op de eerste dag komt wanneer jij de sleutel van je nieuwe huis hebt. Gemiste kans, heb dit ook uitgelegd aan de Ziggo medewerker en die was het met me eens.
  Op zich allemaal niet erg. Denk er alleen aan mensen. Zet je Ziggo overzetdatum iets naar voren. Zo kan je eerder een monteur inplannen en heb je alles nieuw in je meterkast! Ziggo laat op je oude adres altijd nog enkele dagen je internet en tv verbinding lopen zodat je niet zonder komt te zitten. Ik kom hier nu pas achter dus ik hoop met deze review anderen hiervan op de hoogte te brengen. Zie het als een tip.

  We zijn verder uitermate blij met de Ziggo diensten. Prijzig, ja. Goed, ja! Daarom gewoon 4 van de 5 sterren waardering.

  Roelof 8 juli 2021

  Ontevreden over Ziggo?

  Probeer eens de beste keuze Online.nl.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.