• Fer
  Ziggo Sport zeer leuk 3 reacties

  Ik ben heel blij met mijn Ziggo aansluiting. Krijg vaak een mail in mijn inbox dat er goedkopere opties zijn en dat overstappen loont etc. Echter hebben al deze internet en tv providers geen Ziggo Sport zender! Ieder weekend zit ik bijna het hele weekend voor de buis om Formule 1 te kijken, Formule 1 Sport Cafe. Dan Engels, Spaans en Italiaans voetbal. Round-up voor de samenvattingen van de topcompetities en soms nog even Rondo kijken. Ik snap wel dat het voor veel mensen veel geld is om 40+ euro per maand te betalen voor een beetje internet en televisie, ik betaal zelf ongeveer 65 euro omdat ik het middelste pakket voor wat meer internet power. Als je van sport houdt en je kijkt redelijk wat televisie dan is Ziggo naar mijn mening wel een grote aanrader. Ik wacht alleen nog op een Ziggo en Fox samenwerking, dan is het compleet. Ik weet niet waarom en of ze al samenwerken maar ik kan Fox Sports 1 altijd kijken terwijl ik niet betaal voor Fox.

  Fer 18 oktober 2020

  Ontevreden over Ziggo?

  Probeer eens de beste keuze Online.nl.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.

  • Piet

   Fox sport 1 is gratis tot einde van het jaar voor alle Ziggo tv klanten omdat de stadions door de coronamaatregelen dicht zijn voor publiek. Wel netjes van ze.

   Piet 18 november 2020

  • Ries de Zoete

   Jan van Halst zit er ook dat is toch die man die tv Twente mede totaal kapot heeft gemaakt?? Zo’n man neem je toch niet serieus meer kom op zeg!!!

   Ries de Zoete 2 mei 2021

  • Fer

   Die zit er soms ja. Gullit zit er ook samen met van Basten. Geen koekenbakkers hoor Ries! Als je dan iemand aanwijst die irritant is, dan is het wel Youri Mulder. Iedere keer als hij wat zegt, kijken alle andere mannen hem bedenkelijk aan.

   Fer 2 mei 2021