• Thijs
  Ziggo is de beste provider voor sportliefhebbers 1 reactie

  Ik maak al jaren gebruik van Ziggo en ik kan niet anders zeggen dat het de beste provider is. In het verleden heb ik ook KPN en T-Mobile gehad maar Ziggo steekt er met kop en schouders boven uit.
  Ze hielpen mij keurig met de installatie en sindsdien werkt het uitstekend. Nooit problemen gehad, altijd snel en stabiel internet. Ook is het fijn dat je gratis naar Ziggo Sport mag kijken. Ik ben een groot voetbal fan en kijk dus veel naar deze zender. Dit krijg je niet bij KPN of T-Mobile.
  Verder kun je nog korting op je Vodafone abonnement krijgen als je Ziggo hebt, altijd leuk. Zelf gebruik ik Budget Mobiel, wat ik ook zeer kan aanraden, maar het is ook verleidelijk om naar Vodafone over te stappen. Puur voor die maandelijkse korting.

  Ziggo Alles-in-1 is gewoon het beste wat je op dit moment kunt krijgen. Voor mij absoluut geen twijfel over mogelijk. Als je niks met sport hebt, kun je misschien ook voor Budget Alles-in-1 gaan vanwege de prijs. Als je van sport houdt is Ziggo een absolute must.

  Thijs 1 juni 2021

  Ontevreden over Ziggo?

  Probeer eens de beste keuze T-Mobile Thuis.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.

  • R.Sterken

   Jarenlang keek ik formule 1 op rtl+ op de duitse zender. Ondanks de taal eerste klas kwaliteit. Nu ben ik veroordeeld tot het commentaar van olaf mol. Een domoor die vooral uitblinkt in het opnoemen van de rijvolgorde. Vette prima. De pitreporter jack plooi die nooit never iemand voor de microfoon krijgt. Of uitgeloot is voor het vierkantje danwel corona heeft. Ik mag toch hopen dat met de overgang naar een andere provider deze personen verdwijnen van het scherm. Yohheee, yohooo....

   R.Sterken 18 juli 2021