• Benno van den Berg
  Opgelicht door Ziggo 2 reacties

  Ik werd 11 november 2020 gebeld door een telefonische verkoopmedewerkster van Ziggo. Zij had goed nieuws voor mij. Ik kon tweemaal sneller internet krijgen voor maar € 8,05 meer per maand en bovendien de eerste 6 maanden gratis. Ik zou gaan van 250 naar 500 mbits per seconde en verder zou er helemaal niets wijzigen in mijn pakket. Ik zou dan wel kosteloos een nieuw modem krijgen.
  Mijn abonnementsgeld zou na 6 maanden stijgen van € 64,45 naar € 72,50 per maand.
  Ik vond dat een goed aanbod vooral omdat ik ik sinds de Coronapandemie volledig thuis aan het werk ben via een internet connectie.
  Enige dagen later kreeg ik van Ziggo een nieuwe mediabox in plaats van een nieuw modem. Na telefonische navraag bij Ziggo werd mij duidelijk dat de verkoopster zich vergist had. Ik zou een nieuwe mediabox nodig hebben en niet een nieuw modem. Dat vond ik geen probleem. Een mens kan zich vergissen en ik begon de nieuwe mediabox te installeren. Nu moet u weten dat de oude mediabox er een is met een hardrecorder (HDR) waarmee ik programma’s kan opnemen en terugkijken. Die mogelijkheid was ook inbegrepen in mijn abonnement met Ziggo.
  Na installatie van de nieuwe mediabox kon ik weer prima t.v. kijken met een nieuwe afstandsbediening en een nieuw menu voor de programmakeuze. Echter toen ik een programma probeerde op te nemen kwam tot mijn verbazing de tekst in beeld dat deze optie niet in mijn abonnement zat. Ook het terug kijken van programma’s via ‘Uitzending gemist’ was verdwenen en als ik een programma wilde terugkijken kreeg ik ook weer de melding dat dit niet in mijn abonnement zat.

  Bij een volgend telefonisch contact met Ziggo werd mij duidelijk dat alles in mijn geval toch heel anders was dan voorgesteld door de telefonische verkoopster. Omdat ik een ‘oud’ model mediabox had en bij het nieuwe snelle abonnement over moest naar een nieuwe mediabox van het type XL kon het helaas niet anders dan dat ik de opname en terugkijk mogelijkheden kwijt zou raken. Die mogelijkheid kon ik wel krijgen maar dan moest ik € 77,50 per maand gaan betalen.
  U begrijpt dat ik zeer boos ben omdat mij iets is voorgesteld dat achteraf totaal niet waar blijkt te zijn.
  Ziggo heeft namelijk gezegd dat ik tweemaal zo snel internet zou krijgen en dat er verder niets zou veranderen.
  Ziggo heeft nog een voorstel gedaan waarbij ik de opname en terugkijk mogelijkheid in mijn abonnement zou krijgen en bovendien een éénmalige creditnota van € 25 zou krijgen, 9 maanden geen verhoging en 6 maanden gratis HBO films maar uiteindelijk toch het verhoogde abonnement van € 77,50 zou moeten betalen.
  Na wikken en wegen en een periode van twijfel heb ik besloten dit aanbod af te slaan omdat mij immers iets is beloofd wat ik niet heb gekregen en dat vind ik niet juist.
  Ziggo stelt na jaren van goede dienstverlening nu enorm teleur en heeft er voor gezorgd dat ik mijn vertouwen nu volledig kwijt ben en op zoek ben naar een manier om toch te krijgen wat is beloofd.

  Benno van den Berg 11 december 2020

  Ontevreden over Ziggo?

  Probeer eens de beste keuze Online.nl.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.

  • johan oosterbeek

   ik ben opgelicht door ziggo
   ik heb eind november een contract bij mediamarkt laten afsluiten en zal binnen 4 weken een 200 cashback krijgen nou wat denk je die 200 euro krijg je niet maar nu wel vast aan een dure abonnement en nu kan je niet meer annuleren dus mensen trap er niet in zijn oplichters ziggo en mediamarkt

   johan oosterbeek 29 december 2020

  • Erik

   Volgens mij krijg je zulke cashbacks vaak aan het eind van je abonnement, dus na 1 jaar bijvoorbeeld. Zal wel heel gek zijn als ze je de cashback niet geven terwijl ze het hebben beloofd.

   Erik 29 december 2020Gerelateerde blogs

Oxxio netwerkacties najaar 2020!
Oxxio netwerkacties najaar 2020!

Vanaf vandaag, dinsdag 13 Oktober, brengt Oxxio op verschillende internet en tv pakketten mooie kortingacties! De eerste ... Lees verder

ACTIEInternet Tv 14 oktober 2020

Online.nl - Dat kan voordeliger
Online.nl - Dat kan voordeliger

Online.nl heeft een sterke prijsverlaging doorgevoerd. Op Alles-in-1 pakketten (DSL & KPN Glasvezel) wordt nu maar liefst ... Lees verder

ACTIEInternet Tv 2 september 2020

Budget Alles-in-1 + Google Nest
Budget Alles-in-1 + Google Nest

Budget Alles-in-1 heeft per 1 September een nieuwe actie! Klanten die zowel internet als tv bestellen, ontvangen een Google ... Lees verder

ACTIEInternet Tv 1 september 2020

Ziggo Mediabox Next
Ziggo Mediabox Next

Het is zo ver, Ziggo rolt de nieuwe en zeer verbeterde Mediabox uit, genaamd Next. Iedereen die een tv bundel heeft van Ziggo ... Lees verder

Internet Tv 2 september 2019