• vd Heuvel
  onbetrouwbaar 2 reacties

  Vandaag contact gehad met Ziggo. Ivm niet leveren van pakketten voor Wifi de installatie uitgesteld. Bovendien een verhuizing in vooruitzicht, dus liever 1 installatie op nieuwe adres.
  Medewerker geeft aan: stuur alles maar terug, dan verzenden wij het straks nr het nieuwe adres. Wel zelf de overstapservice svp annuleren.
  Naar KPN gebeld, blijkt dit niet mogelijk. Ziggo teruggebeld, maar inmiddels de rest vh pakket al retour gestuurd, geeft deze nieuwe medewerker aan dat er niet geannuleerd kan worden.....

  Onbetrouwbare club!!!!

  vd Heuvel 11 maart 2021

  Ontevreden over Ziggo?

  Probeer eens de beste keuze Oxxio Alles-in-1.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.

  • vd Heuvel

   Bij het klant worden wordt je degelijk en vriendelijk geholpen. Op het moment dat je aangeeft dat er bij hen iets fout gaat, is er niemand meer thuis!!!

   Ook als medewerkers iets aangeven komt men daar later op terug en zegt dat het n foutje was.......hahahaha...Onbetrouwbaar!!!

   vd Heuvel 11 maart 2021

  • Rob

   Na een blokstoring die drie dagen duurde kreeg ik een sms dat het was opgelost. Nou nee, geen internet, geen tv. De zakelijke helpdesk gebeld, al 6 keer inmiddels. Leuk dat je iedere keer een ander aan de lijn krijgt. Allerlei beloftes die niet worden nagekomen. Jeetje wat slecht is dit. Nog steeds niet verholpen. Laatste belofte was een spoedmonteur binnen 4 uur ter plaatse....en je raadt het al...niet dus.

   Rob 23 maart 2021