• Taco
  Matig internet en arrogant 1 reactie

  Na paar jaar ziggo te hebben gehad. Waar internet wifi op zn best matig was altijd (200mbit) met regelmatig maar overschakelen op 4g op telefoon bv omdat wifi te traag was. Ook de TV mediabox XL is een ramp. Traag en vaak storing (wifi) waardoor bv netflix vastloopt.
  Wat wel chill is is de combi korting met vodafone. Maar al met al zijn ze duur.
  Na verschillende medewerkers te hebben gesprokenvan ziggo die me wel konden helpen door: 1. installateur (betaald) te sturen en 2. een wifi booster set van 150€... een nieuwe klant krijgt dat gratis zei ik. Ja dat klopt zegt de medewerker.

  Ik weet dat dat nou eenmaal zo werkt in deze markt, nieuwe klanten belonen en trouwe klanten uitmelken. Maar toch blijft t achterlijk.

  Ben nu overgestapt naar Tmobile 1000mbit glasvezel... hoop dat dat stabieler en beter gaat zijn.
  Wat ik bij de opzegging wel weer typerend vind van ziggo, je krijgt dan een mail waarin ze alleen maar schrijven over alles wat IK ga missen doordat ik overstap. In plaats van dat ze me oprecht gaan vragen waarom ik overstap en wat ze beter hadden kunnen doen... de arrogantie

  Taco 12 december 2020

  Ontevreden over Ziggo?

  Probeer eens de beste keuze DELTA Fiber.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.

  • Lara

   Hele slechte WiFi altijd problemen doet het haast nooit even goed. Altijd gedoe met de WiFi we hebben 2 een voor boven en een beneden beide zeer slecht. Ik heb nog betere WiFi van mij buren dan van ons zelf. Ziggo is niet aan te raden.

   Lara 12 januari 2021