• Robbie
  Internetverbinding is niet te doen 6 reacties

  Ziggo heeft de slechtste kabelinternet van nederland als je vandaag de dag nog ziggo kiest als provider doe het dan niet! Kies een provider met glasvezel als je het heb en zo niet kies dan een andere provider dan ziggo want de internet is zo slecht voor nog een hoge prijs per maand ook nog. 70 euro p maand voor ongelofelijk slecht internet.

  Robbie 9 februari 2021

  Ontevreden over Ziggo?

  Probeer eens de beste keuze DELTA Fiber.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.

  • Rob Visser

   Dat is een interessante bewering. Waarschijnlijk is er iets aan de hand met jouw bekabeling want ik betaal ook 70 euro voor internet en tv van ZIggo. Hiervoor krijg ik 250 Mbit/s internetsnelheid, wanneer ik deze test op mijn bekabelde computer geeft hij aan dat ik 250 Mbit/s downloadsnelheid tot mijn beschikking heb. Dit heb ik nu maar dat had ik ook op mijn vorige adres. Dus misschien even je bekabeling checken.

   Rob Visser 9 februari 2021

  • Marcel

   ziggo zijn oplichters met hun ouderwetse troep, lopen 30 jaar achter😂😂

   Marcel 9 februari 2021

  • Rob Visser

   Je kan gewoon nieuw apparatuur aanvragen hoor. Op mijn oude adres had ik ook oude meuk, televisie kon je amper terug kijken en liep steeds vast. De Wifi router viel soms uit, klopt allemaal! Maar nu ik het nieuwe apparatuur heb, dus de Mediabox Next en de witte Wifi router, werkt alles snel en goed.

   Rob Visser 9 februari 2021

  • Marcel

   Check AlleStoringen.nl, Trustpilot, Klacht.nl etc maar eens, zo goed zijn ze😂😂.....mensen, zo snel mogelijk overstappen en weg bij dit baggerbedrijf😉

   Marcel 9 februari 2021

  • Rob Visser

   Ik zal wel de enige zijn die blij is met Ziggo. ;)

   Rob Visser 9 februari 2021

  • Marcel

   Ja inderdaad, omdat je er werkzaam bent 😉

   Marcel 9 februari 2021