• Marco
  Formule 1 kijken op Ziggo Sport 1 reactie

  Sinds een paar jaar volg ik Formule 1. Ik wist niet dat Ziggo de rechten heeft van Formule 1 tot een collega mij dat vertelde. Ik ging gelijk naar Ziggo.nl om te kijken hoe duur ze waren. Dit viel mij best mee en besloot over te stappen naar Ziggo. Ik heb gekozen voor Internet & TV Complete met het Ziggo Sport Totaal pakket. Voor de overstap hoefde ik eigenlijk niks te doen en binnen 3 dagen had ik alles in huis. De installatie was redelijk eenvoudig. Via de chat heb ik nog wel hulp gezocht omdat iets niet helemaal duidelijk was. Hier werd ik goed geholpen en binnen een uurtje werkte alles. Een installateur is echt niet nodig, want zo ingewikkeld is het niet. Via de chat of telefoon kunnen ze je heel goed helpen als je ergens mee zit.

  Ik ben heel blij dat ik overgestapt ben naar Ziggo. Ik kan nu bijna elke week Formule 1 kijken en alles volgen. Zonder Formule 1 was ik nooit overgestapt naar Ziggo, maar de Formule 1 is wel een USP voor Ziggo. Voor het voetbal en andere sporten doe ik het niet. Mocht de Formule 1 naar een andere zender gaan, dan zal ik dan ook weer overstappen.

  Marco 19 augustus 2021

  Youfone Alles-in-1 is van alle internet en tv providers de beste keuze.
  • Simar

   Dan kom je van een koude kermis thuis als je hoort dat ze vanaf volgend seizoen geen rechten van Formule 1 meer hebben. Tevens hebben ze de rechten van de Premier League voetbal verloren. Daarentegen krijgen ze de rechten van het Franse voetbal wel daarvoor terug met het grote PSG. Al met al een grote aderlating en ben bang, zeker met het verlies van F1, dat mensen naar een alternatief gaan kijken.

   In principe zou je zeggen: Ziggo heeft geen F1 kosten meer en de Premier League rechten waren vast ook heel erg duur, dat ze de klant wel tegemoet mogen komen met wat kortingen. Zijn zoveel Ziggo klanten die Ziggo hebben puur voor Formule 1 of voor het buitenlandse voetbal.

   Simar 19 augustus 2021