• Youri
  Youfone goedkoop 4 reacties

  Er is maar één reden waarom ik bij youfone zit en dat vind ik ook de belangrijkste reden die je maar kunt bedenken.
  Youfone is lekker goedkoop en dat was waar ik naar op zoek was, ik weet honderd procent zeker dat er heel veel mensen zijn net als ik die wat moeten bezuinigen op bepaalde dingen en dan is youfone een echte uitkomst.
  En de kwaliteit hiervan is niet eens slecht waardoor het helemaal niet erg is om hier bij te zitten.

  Youri 25 januari 2020

  Lebara is van alle telecomproviders de beste keuze.
  • Yara

   Youfone is een lekkere goedkope provider voor je telefoon en zorgt er toch voor dat je alles kunt doen met je mobiel wat je nodig hebt en zou willen doen. Eerder zat ik altijd bij Vodafone en deze was veel duurder, ik dacht dat ik daar niet onder uit zou kunnen gezien mijn wensenlijst van wat ik in een abonnement wil, maar die dingen kan ik nu ook allemaal nog steeds en dat voor veel minder geld per maand.

   Yara 5 oktober 2021

  • Bjorn

   Goed, simpel en goedkoop. Wat wil je nog meer, ik kan me niets beters wensen dan dit in elk geval en volgens mij wordt iedereen daar blij van. Hoeveel geld je ook hebt, het is altijd goed om op de koopjes te letten en al helemaal zoals dit, dat het ook nog eens een hele goede maatschappij is. Dus je hoeft helemaal geen kwaliteit in te leveren voor de lagere prijs

   Bjorn 5 oktober 2021

  • Youri

   Als je youfone voor je mobiel hebt dan zit je goed! Iets goedkopers is er volgens mij niet en toch werkt het super Nice. Je hebt gewoon internet en dergelijke en dat doet het ook wel snel en niet de hoge kosten die hier normaal aan verbonden zitten. Dus youfone verdient echt alle lof die ze verdiend hebben, daar is niets van gelogen.

   Youri 5 oktober 2021

  • Prawo

   Voor goedkoop internet is Youfone meer dan prima.
   Bellen doe ik niet via Youfone Daarom ben ik blij inderttijd een abo te hebben kunnen afsluiten voor internet only.
   Wil je bezuingen op bellen, lees je dan eens in op VoIP bellen. www.freevoipdeal.com is een prima deal. Daar krijg je voor 10 Euro beltegoed vier maanden gratis bellen naar vaste nummers in veel landen. Dat beltegoed is verder volledig bruikbaar na die vier maanden of om naar mobiele nummers te bellen voor 1,8 cent per minuut (voorbeeld Nederland). Daar kan geen belbundel tegenop. Dit kan ik ook als ik ergens in het buitenland op een terrasje zit waar wifi is (mocht mijn internetbundel daar niet geldig zijn of op).

   Prawo 18 oktober 2021