• Anja
  Klant is koning is ver te zoeken 2 reacties

  Vanmiddag wederom een gesprek gehad van 20 minuten maar er word gewoon totaal niet geluisterd naar klanten het is net een bandje wat er afgespeeld word. Ze hebben voorbeelden nodig om de lijn na te kijken na 4x dat aangeleverd te hebben word het nu voor een 5e x gevraagd een manager aan de telefoon krijgen lukt met geen mogelijkheid de chat via fb duurt lang voordat je reactie krijgt. Als je afspraken maakt met de klantenservice mag je toch verwachten als er een terug bel verzoek word ingediend dat je na 4 dagen word terug gebeld ook dit gebeurd niet simpel doet ze naam eer aan je word er simpel van ben blij dat me abonnement in oktober afgelopen is
  Klant is koning is ver te zoeken, YOUFONE?

  Anja 6 september 2020

  Lebara is van alle telecomproviders de beste keuze.
  • Anton

   Ik zit sinds kort bij youfone Sim only omdat mij is verteld dat dit veel goedkoper zou zijn dan bij waar ik voorheen zat.
   Dit is een klassiek geval van dat ik voor mooie praatjes ben gevallen en dat ik er uiteindelijk spijt van heb, want als het me al iets opgeleverd heeft wat volgens mij niet eens zo is dan is het in elk geval niet zo veel.

   Anton 5 oktober 2021

  • bestul

   Ik sta al 1 uur aan de lijn nog steeds niemand!!! De hele week gaat het maar door! Ik heb weken slechte internetverbinding en niemand die me kan helpen!!! Gelijk overstappen ben het zat. Is niet de eerste keer dat jullie klantenservice moeilijk bereikbaar is. Is al bijna jaren zo!!! Wat is hier de rede van!!! Zolang al! Ga nou niet zeggen door Corona, want voor Corona was dit al zo!!! Ik eis een vergoeding voor alle dagen zonder internet!

   bestul 5 oktober 2021