• Denise
  Youfone goedkoper 1 reactie

  Youfone is stukken goedkoper dan heel wat andere telecom aanbieders en zoiets maakt voor mij zeker verschil bij het kiezen hiervan.
  Ik ben niet iemand die altijd op de centen let, maar bij dit soort rekeningen scheelt het zo veel dat het wel de moeite waard is om dit een beetje met elkaar te vergelijken voor je je ergens aanmeldt.
  Ik ben zelf oom iemand die veel gebruik maakt van de telefoon, dus ik heb wel een aanbieder nodig die dan een goede deal biedt en waar alles ook gewoon naar behoren werkt.
  Bij youfone kan ik niet anders zeggen dan dat dit allemaal prima in orde is.

  Denise 8 juni 2019

  Youfone Alles-in-1 is van alle internet en tv providers de beste keuze.
  • Cornelis

   Ik zie hier alleen maar positieve dingen en dan vind ik het wel vreemd dat jij maar drie sterren geef, terwijl ik juist vijf sterren geef.
   Drie sterren zou in mijn ogen een beetje neutraal zijn, niet heel positief gestemd maar ook niet heel negatief, maar zo heeft iedereen hier natuurlijk zijn eigen kijk op en dat is ook helemaal prima.
   Ik wil gewoon zeggen dat het mij op viel en dat ik net als jij heel goed te spreken ben over Youfone en dat het fijn is dat er mensen zijn die deze mening met mij delen, maar dat het wel een beetje frapant is dat dit niet terug te zien is in de beoordeling.

   Cornelis 15 juli 2019