• Kenneth
  Youfone en KPN 2 reacties

  Youfone maakt gebruik van de kabel van KPN dus dit scheelt je als klant van Youfone heel veel kosten en wie wil dat nou niet.
  Ik ben zelf iemand die weinig tv kijkt, dus die extra zenders die veel dure aanbieders hebben, dat is wat mij betreft ook echt niet nodig.
  Het is voor innige mensen mooi dat dit mogelijk is, maar voor mij is het ook mooi dat er een mogelijkheid is die goedkoper is en dus beter bij mij past.

  Kenneth 22 februari 2020

  Youfone Alles-in-1 is van alle internet en tv providers de beste keuze.
  • Youfone klant

   Ik ben goed te spreken over de internet en televisie van Youfone, ze vragen hier een goede prijs voor het is niet te duur.
   En verder werkt het ook goed, geen storingen of andere redenen waarom het het niet doet, maar altijd gewoon zoals het hoort.

   Youfone klant 4 maart 2020

  • Kees

   Voor Youfone TV hoef je maar een klein maandelijks bedrag te betalen, het is veel goedkoper dan de grote tv en internetaanbieders maar dan moet je wel bedenken dat je dan ook geen extra zenders en dergelijke hebt. Dus dan moet je alweer een abonnement op Netflix of Videoland of iets dergelijks nemen en dan ben je alsnog weer extra geld kwijt. Tenzij je überhaupt geen televisie liefhebber bent, dan is dat niet nodig en dan ben je hier echt veel goedkoper uit dan bij de andere leveranciers.

   Kees 15 april 2020