• Leroy
  XS4all klacht 0 reacties

  Sinds wij zijn overgestapt naar XS4all hebben we alleen maar gezeur gehad met dit bedrijf. Ze beloven allemaal mooie dingen, maar wanneer het contract eenmaal ondertekent/afgesloten is, hebben wij de ervaring dat deze beloftes alleen maar mooie dromen zijn. Ons internet is belachelijk traag. als ons internet het uberhaupt al doet en ook onze televisie is erg slecht.

  Om deze redenen hebben wij al meerder malen iemand over de vloer gehad die dit voor ons in orde zou maken en dan zou alles het goed doen, dit is natuurlijk niet waar. Dus maar weer opnieuw contact opgenomen met de klantenservice, waarbij je eerst oneindig lang in de wacht moet staan voordat je iemand aan de lijn krijgt. Dan moet je ook nog het geluk hebben dat deze persoon verstand van zaken heeft, wat ook lang niet altijd zo is.

  En als je dan aangeeft dat je na de zoveelste teleurstelling van dit bedrijf het contract wil opzeggen, dan krijg je doodleuk te horen dat dat niet kan omdat je een bindend contract hebt getekend. Dus we zijn er mooi klaar mee, want we zitten hier nog wel een tijdje aan vast. Ik kan niet wachten tot deze tijd verstreken is en we ergens anders naar toe kunnen.

  Leroy 21 november 2020

  Ontevreden over Xs4all?

  Probeer eens de beste keuze T-Mobile Thuis.

  Internet en tv providers prijzen vergelijken.