• Bill
  Makkelijk aanvragen 1 reactie

  Volgens mij maakt het, als het om een creditcard gaat, helemaal niet zo veel uit waar je deze aanvraagt en zijn de regels die hier bij horen allemaal een beetje gelijk.
  Waarom ik mijn creditcard hier heb aangevraagd is dat dit hier het eenvoudigst was en met de minste rompslomp er omheen, hier hou ik nooit van en dit was mooi makkelijk.
  Het lijkt me voor iedereen belangrijk en handig om een creditcard te hebben want je weet nooit wat voor onverwachte kosten je ineens gaat krijgen.
  Zelf heb ik dit ook wel eens gehad toen ik nog geen creditcard had en dan is het toch even slikken en puzzelen hoe je dat allemaal dan rond gaat krijgen die maand.
  Met creditcard heb je meer speling en net even wat meer ademruimte om de maand uit te zingen als je wat rare kosten hebt waar je niet op had gerekend.

  Bill 24 juli 2019

  Ontevreden over Wirex?

  Probeer eens de beste keuze Viabuy.

  • Ramon

   Ik heb ook één keer een ervaring gehad met rare onverwachte uitgaven en toen kreeg ik het toch even heel benauwd en moest ik bij familie aankloppen voor een lening.
   Dan is het wel familie en vinden zij dit totaal niet erg om even bij te springen in geval van nood, maar zelf vond ik dit heel genant en wil ik dat nooit meer meemaken.
   Diezelfde maand heb ik nog een creditcard aangevraagd om deze situatie in de toekomst te kunnen voorkomen.
   En negen van de tien keer gebruik je je creditcard helemaal niet, maar dan alsnog kan het uit om zo één te hebben voor die ene keer in de zoveel maanden dat je hem wel nodig hebt.

   Ramon 24 juli 2019