• Ingrid V.
  Wildlands moet weer open 2 reacties

  Zal tijd worden dat Wildlands weer open gaat. Het is zo'n geweldig park waar onze kinderen van hebben genoten toen het nog open was. We hadden een jaarabonnement genomen, dit uiteraard voor nu niet verlengd. Zodra het park weer open gaat en het virus minder is, zullen we weer een jaarabonnement nemen. Nogmaals: voor kinderen is het geweldig en zelfs ik kan er super van genieten al die mooie dieren en sowieso de omgeving.

  Ingrid V. 3 april 2021

  Ontevreden over WILDLANDS Adventure Zoo?

  Probeer eens de beste keuze Safaripark Beekse Bergen.

  • Jo

   Klinkt goed Ingrid. Ik ben nog nooit in Wildlands geweest, maar ik kan ook niet wachten tot alles weer open gaat! Ik heb geregeld reclames van Wildlands voorbij zien komen en ik ben zo benieuwd. Vooral naar de verschillende gebieden, volgens mij waan je je echt in een andere wereld. Ik ga zeker heen als Wildlands de deuren weer opent!

   Jo 25 april 2021

  • Helene Vissers

   Duurt echt super lang. Je zal verwachten dat veel parken al het loodje hebben gelegd. Zal me ook niet verbazen als de parken noodgedwongen de prijzen moeten gaan verhogen. En terecht trouwens, ze moeten toch op de 1 of andere manier hun hoofd boven water houden.

   Stay strong dierenparken, pretparken, zwembaden, bioscopen en al dit soort bedrijven voor entertainmentdoeleinden. Ik ben er weer bij als jullie open gaan! Zeker naar Wildlands wat een super park is om gewoon een dagje doorheen te wandelen, heerlijk!

   Helene Vissers 26 mei 2021