• Ina
  Leuke park helaas brutale bezoekers 3 reacties

  Hey is een leuke park helaas worden vaak de Corona maatregelen door de bezoekers niet nageleefd. Brutaal gezin bestaand uit dochter jaar of 17/18, moeder en vader willen geen ruimte geven en niet op hun buurt wachten onder de mom van we hebben onze vaccinatie gehad. Dit geeft mij geen veilig gevoel om binnenkort nog eens dit park te bezoeken. Ik heb een foto van het gezin gemaakt en bij de medewerkers gelegd. Helaas kreeg ik niet het gevoel dat mijn klacht serieus is genomen. Ik begrijp wel dat het park groot is en dat bezoekers zelf verantwoordelijk zijn voor hun gedrag. Maar het park is en blijft verantwoordelijk voor het park en naspreken van de regels op het park zelf!

  Ina 21 juli 2021

  Ontevreden over WILDLANDS Adventure Zoo?

  Probeer eens de beste keuze Safaripark Beekse Bergen.

  • Alfred

   Een park kan hier inderdaad weinig aan doen. Lopen nou eenmaal gekke mensen op deze wereld en zelfs mensen die denken dat corona helemaal niet bestaat.
   Vind niet dat je hierom een park een slechte recensie kunt geven omdat u blijkbaar bezoekers tegen bent gekomen met andere standaarden. Begrijp me niet verkeerd, u hebt groot gelijk dat er iets gedaan moet worden aan dit soort mensen... Naar mijn inziens is het park heel leuk, nieuw, en top voor kinderen. Daar hoort een recensie over te gaan.

   Alfred 21 juli 2021

  • Ina

   Hoi Alfred,
   Dank voor je reactie. Je hebt wel gelijk. Maar het park is nog steeds verantwoordelijk voor het nastreven van de regels op hun terrein. Dan zou het park mensen moeten aanspreken om ook de positive beleving van andere klanten te kunnen waarborgen. In mijn reactie lees je ook dat het een leuke park is.

   Ina 21 juli 2021

  • Alfred

   Heb je gelijk in Ina. Ik heb zulke aanvaringen ook vaak genoeg in supermarkten enz. Uiterst irritant en als je dan geen hulp krijgt snap ik de frustratie ook wel.

   Fijne dag! :)

   Alfred 21 juli 2021