• Smikkelkont
  Puur lekker eten 1 reactie

  Ik ben enorm fan van Wereldrestaurant Puur, het eten hier is zo lekker en er is zo vele keus dat er echt voor iedereen wel wat lekkers bij zit. Als je van wokken houdt is dit heerlijk, maar zo niet dan kan je ook eten laten grillen, er is sushi, chinees, en alle andere cuisines die je op de wereld kunt vinden ook nog. Wat je maar wilt, het is er allemaal en het is allemaal even lekker. Dat is voor mij hier ook wel weer een valkuil, want iedere keer dat ik hier eet neem ik altijd veel te veel en ga ik met een buik die op knappen staat weer naar huis. Dat komt omdat ik me helemaal vol eet aan al dat lekkers en me dan pas bedenk dat de toetjes afdeling minstens even lekker is en ik daar ook nog heel veel van ga eten.

  Wat helemaal geweldig is, is dat als je kinderen bij je hebt deze zich daar prima kunnen vermaken tijdens het eten. Er is een heel deel met een ballenbak en allerlei andere speeldingen waar ze zich kunnen uitleven, er is een mini bioscoop, je kunt er kleuren en noem maar op. Dus je kunt het je haast zo gek niet bedenken of het is daar wel.

  Altijd als wij uit eten gaan, gaan we eigenlijk hier naartoe, omdat de accommodatie en het eten en alles er om heen gewoon tiptop in orde is en we nog nooit een slechte ervaring hebben gehad hiermee. Terwijl ik dit schrijf krijg ik alweer zin om hier naartoe te gaan als ik aan al het lekkers denk dat hier te vinden is.

  Smikkelkont 8 augustus 2019

  Ontevreden over Wereldrestaurant PUUR?

  Probeer eens de beste keuze Papa John's.

  • Richard

   Wij gaan hier ook altijd naar toe met ons viertjes, mijn vrouw en ik en onze twee kinderen. We weten dan zeker dat we allemaal een leuke avond hebben, we kunnen de kids wel mee nemen naar een ander chique restaurant maar dan weten we zeker dat de kinderen op een gegeven moment vervelend worden omdat ze zich gaan vervelen en hier gebeurt da niet want bij Puur kunnen ze lekker spelen en gaan en staan waar ze zin in hebben. Mijn vrouw en ik hoeven hier dan amper naar op of om te kijken en kunnen genieten van het lekkere eten en van elkaars gezelschap. Normaal ben ik geen liefhebber van grote wok restaurants, maar juist omdat ze hier ook allerlei andere dingen hebben die je kunt eten en de keus zo groot is, vind ik dit juist erg leuk en lekker. Ik zie iedere keer wel iets nieuws wat ik uit wil proberen en tot nu toe heb ik nog bijna niets genomen wat ik niet lekker vond.

   Richard 8 augustus 2019